GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 830
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Варна
Незнам дали тук да питам или темата за книгите, но....
Говори се за последна неиздадена книга.
Тя събитията след сериала ли ще обхване или там докъдето е стигнала предпоследната книга?

Две са последните неиздадени книги. Ама няма да се учудя да издадат предпоследната в седем тома. Laughing

А ей така ще издадат последната:
Скрит текст:

По-добре да не задълбаваме в сблъсъци по оста Дани - Санса, и двете имат трески за дялане, а точно от този спор не печели никой.
И двете имат глави от свое име в книгите и знаем как разсъждават, мисля че там ще намерим истината, някога..Disappointed Relieved

# 2 011
  • Варна
Оберин играе и във Великата стена, нали знаете? Не е лош филма, на мен ми хареса.

Аз кат съща Везна се колебая между Дрого и Джонито, но май клоня към втория повече Simple Smile Гледам, никой не го ще, заплют е, да знаете.

# 2 012
  • Чужбина
Айдеееееее, елате ми:

Ша ви скъсам!

# 2 013
Аз си мълча в ъгъла, щото Елеонора ще ми оскубе косата заради Йън Глен. По друг не си падам в тоя сериал.
Maй и по Джо Демпси, ама не с тая прическа.

# 2 014
Опа.. едни и същи искаме..
Поръчвам си меч и Ви призовавам на двубой... 😂😂😂
Нека да е честно и справедливо.

Challenge accepted.

Е, к'вооо... петък е.

# 2 015

Ами да се научи първо и после да иска да сяда на Трона.

Това тука не е Дотракски халазар или Робски Остров. Това тука е Вестерос и нЕма роби, а има Лордове и Лейдита.

Плюс това има някой във Вестерос, който е много по-силен кандидат за престола.

Плюс това тя има Дракон, което автоматично я прави опасна за хората във Вестерос.

Автоматично чак не. Таргариените са донесли с драконите си периода на най-голям мир и просперитет на тоя континент. Именно благодарение на драконите и завоеванието си.

Не можеш да победиш човек, който иска да те убие или пък който просто убива, с добра дума и прегръдка. Трябва да можеш да действаш по нужния начин.

Джон би бил ужасяващ управник. Всички го знаем. Да, чудесен приятел, може би най-добрия и самоотвержен приятел. Но един владетел не може да бъде приятел с хората си, това дори еталонът му Нед го повтаряше постоянно.

А честно казано, феодалните лордове и лейдита по нищо не отстъпват на робовладелските господари и техните съпруги. Ние всички тук сме потомци на някогашни прости селяни (ей, ако има някой със синя кръв, да си каже Simple Smile ). Хич не му дреме на простолюдието дали превива гръб на нивата на робовладелския си господар или на нивата на лорда си господар, нито дали робовладелския му господар или лордския му господар му оправя щерките в плевнята, нито дали цъфналите на прага да му вземат парите и реколтата бандюги са управници на робовладелеца или па рицари на лорда. Не твърдя, че робството не е нещо лошо, да не вземе някой ме разбере погрешно. Твърдя, че в тоя техния свят (аналогично реалното европейско средновековие) всеки селянин си е бил ако не на име, то на практика роб на милостта на своя господар така или иначе.

аз съм потомък на кулак. (едър чифликчия). Но аристократи в рода  си нямам, за съжаление..

Коронис, подкрепям те по въпроса за простолюдието, ама то поначало не е имало много-много-глас.

Имаше една теория, че през средновековието 5 процента образовани елити са контролирари 95 необразовани маси.

П.С. от Джон не се иска да е управник, а да сдържа поривите на Дани. т.е. да бъде консорт или нещо от тоя род.

# 2 016
  • Русе
Вярно, петък е.

# 2 017
  • Чужбина
Аз си мълча в ъгъла, щото Елеонора ще ми оскубе косата заради Йън Глен.

Вадя стрелите:

Снощи предвидливо ги приготвих. Заради Иън се бия до последната стрела.  afwitch jumpuu

fight

# 2 018
  • Пловдив
Като за добро утро сте развихрили фантазията, аз тогава спокойно бих взела Роб Старк и хал Драго 😂😂😂😂😂😂🤭

# 2 019
  • Бургас
Педро изобщо не ми е тип мъж, но като Оберин е страхотен:
Ах, Оберин Мартел....даже името му ми докарваше щръкнали косми по гърба Simple Smile настръхвах, тъй да се каже.

Нито е първи красавец, нито нещо невиждано, но успя да направи страшно секси образ. Нито един мъжки образ в Троновете не може да го стигне.  Евала и на актьора и на режисьорите. Най - любимия ми мъжки образ е този на Оберин. Цял пост за възхвала на тоз мъжки екземпляр.

# 2 020
Аз си мълча в ъгъла, щото Елеонора ще ми оскубе косата заради Йън Глен.

Вадя стрелите:

Снощи предвидливо ги приготвих. Заради Иън се бия до последната стрела.  afwitch jumpuu

fight
En garde!

# 2 021
  • София

Забравих да Ви кажа, че ми е приятел....Smile и вместо мен ще влезе в битката

# 2 022

Забравих да Ви кажа, че ми е приятел....Smile и вместо мен ще влезе в битката
Скрит текст:
Ако може на ушенце.... ама верно ли са му студени краката и има криви нокти? Innocent

# 2 023
Аз май никой не бих прибрала. В книгите Джон ми е любимец, но в сериала малко се разми като образ. Подарявам ви ги благосклонно Satisfied

Скрит текст:
Гледах видео, в което предполагат, че Варис ще предложи на Джон трона, а той ще го изпорти пред Денерис. Съответно Денерис ще опече Варис жив. А пък Тирион я е предал още в края на епизод 7 и сега съветва Церсей как да изкарат Дани луда

За Варис ми се вярва, за Тирион - не. Ще видим.

# 2 024
  • Чужбина
Ей този помните ли го:

Май в реала има закачка с Кетърин Мкнамара:

Общи условия

Активация на акаунт