GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 63 768
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 085
то и на мен  съвсем други актриси са ми голямата страст ама нейсе...
Оливия Уайлд и Кийра Найтли.
Пък преди едно десетилетие  гледах още по-други актриси,
Скрит текст:
(Никол Кидман и голямата ми  младежка любов в киното - Джулияна Маргулис, а още по преди тях - и Ким Бесинджър
) ама нейсе.
като не ги дават ГОТ ни една от тези две актриси ще мина с Натали Дормър и Софето.

# 2 086

@Балерионе може и да се оженя за някоя от тях знае ли човек? Stuck Out Tongue Winking Eye Аз съм човек, който рядко се влияе от емоции, обичам всичко да преценявам. Повярвай ми не искаш да ме видиш  кога съм емоционален, защото тогава пък "избухвам", аз ту съм много "топъл", ту много "студен", характерно за Близнашката ми природа съм двойнствен. Бидейки в своята двойнственост, когато съм по-дистанциран, обичам да преценявам хората.
Само в сънищата ти. И недей толкова я превъзнасяш близнашката порода. Не си типичен представител. Wink

...

Много ме забавлявате! Аз само на шега писах за Джора по-горе, ама мен голямата ми страст е друг актьор от друг сериал, затова тези тук ви ги оставям на спокойствие
Том Елис. Добър избор.
Особено след като го видях на живо! Аз съм 150 см само и смятай как се чувствах край него...
мрррмрмрм... Разтапящо? Късметлийка си с тези 1,50.

# 2 087
  • София
Изглежда по дребен...пък то...1.91

# 2 088
чак толкоз ли е висок. Леле! не си личи на екрана.
Ето нещо забавно. Преди  20 и колко години като снимаха "Досиетатата Х" писаха, че Джилиян Андърсън била доста нисичка и използвали специална поставка, за да я повдигат, че да е на едно ниво с Деивйд Духовни.
Накратко - ръста на актьорите, явно не е без значение.

# 2 089
  • Бургас
Влизам да гледам спойлери,а вие тук....калпазанки такива! hahaha
Айде дайте Николай или Шон на леля Славка и си вървя без да ви притеснявам. Joy

Много са хубави всички актьори и аткриси!Браво на кастинга! Heart Eyes

# 2 090
Мартин ни пуска червена херинга. Голяма гад.

Особено след като го видях на живо! Аз съм 150 см само и смятай как се чувствах край него...
В Германия ли го видя на живо? Той е 191 см. Дългуч.

Да, бях в Бон на срещата. По размери съм като Рейчъл Харис, та горе долу можеш да имаш идея. Аз бях специално с високи обувки и пак се чувствах като малко дете.

Славе, петък е!

# 2 091
  • Чужбина
Джилиан Андерсън за ролята на Мелисандра ли я спрягаха или за Церсей?

Джилиан е изключително красива жена.

По-дребните жени са все с предимства. Ейдън Гилън е по-нисък от мен. Cry

# 2 092
Джилиан Андерсън за Мел

Красива в смисъл на привеклателна, никога не е била за мен, но като беше по-млада беше неустоима чаровница
сега вече поодъртя, то си и личи. Има леки бръчици, косъмът й отслабна и косата не е в онова наситено червено.
ама то и аз вече не съм на 30 и не изглеждам както бях тогава. Всеки човек минава през някаква метаморфоза.

# 2 093
  • Чужбина
Много я харесвам Джилиан, но се кефя, че решили за Карис за Мел, защото е непозната и се превръща някакси като марка за шоуто.

М/у другото, Карис е родила бебе през 2016-та. Изобщо не си пролича в сериала да е била някого бременна. Тя малко слаботелесна си пада.

# 2 094
Аз както казах, най-щях да се кефя за Ева Грийн, но и Джилиян ако бяха избрали (миля че им е била трети вариант) също щеше да ми допадне несравнимо повече от Карис.

Карис с това издължено лице много ме дразни. На моменти и  Лина ме дразни по същия начин - висока, слаба с издължено лице. Еми не си ги представям така принцесите, все сме гледали филми като Reign или пък  Eлизабет с Джереми Айрънс - нищо общо нямат.

# 2 095
  • Бургас
Карис е красива като картина,нереално красива жена!

# 2 096
красива - от женска гледна точка. Ако жена с такова лице седне до мен пет минути няма да я гледам в очите, а на шестата ще стана. Образец  за мен за красива червенокоска- Никол Кидман в Студена планина. Това може да ми е шаблон, как да изглежда Мел.

# 2 097
  • Чужбина
красива - от женска гледна точка. Ако жена с такова лице седне до мен пет минути няма да я гледам в очите, а на шестата ще стана. Образец за красива червенокоска- Никол Кидман в Студена планина

Не е вярно. Балерион каза, че Мел и Мардж са най-красиви.  Party Party Party

Има предположения, че онова, което чул Варис, когато оня магьосник горял частите му в огъня било:

ДРАКАРИС!

# 2 098
Хораааа 😂😂😂
Размечтали сте се. И аз да не остана.... Джора! Не си падам по по-възрастни мъже, но този е направо страхотен мъж. Най-много ми харесва и като излъчване, и ролята на рицар му пасва пИрфектно.
Има и грознички обаче. Аря ми е грозна, не се обиждайте фенове. Иначе героинята й ми харесва.
О Ева Грийн е уникална жена. Обожавам я във всичките й роли. Особено във Викторианска готика /защо спряхо да годават този сериал беее/ и в "300". Уникална е.

# 2 099
Вярно е. Ама е вярно също, че аз с Балерион рядко съм бил на едно мнение. честно казано, но мога да си представя с какви стандарти работи той, за да намира лицето на Мел за красиво? не говорим за тялото - за лицето говорим.

Мис феъри подкрепям. не съм гей, но като за мъж,  Джора според мен добре изглежда. Хем е възрастен хем, има някаква достолепност в него.  Да, добър избор на актьор.

Лично аз много бих искал да направят филм за Десетте хилядо Кораба на нимерия и да поканят Оливия Уайлд за главната роля. Ако сте виждали картинката в Историята, на едната картинка има жена с много дълга коса и броня.

Общи условия

Активация на акаунт