GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 63 811
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Чужбина
Николай е 188 см. Перфектен. Иън е 185 - пак перфектен.

Боб, ти обичаш да се катериш по планината ли?

Да вдигнем тост за катеренето!

Чарлз Данс е 191 см. Уау.

# 2 071
Джони, какво ги проучваш, сравняваш и притегляш все едно наистина ще се жениш за тях.
Харесай си някоя просто щото е красива.
Аз дори не им знам имената на актрисите, ти след малко и хороскопа ще почнеш да им гледаш, дали е ок според звездите да се вземете Simple Smile

# 2 072
  • София
Много ме забавлявате! Аз само на шега писах за Джора по-горе, ама мен голямата ми страст е друг актьор от друг сериал, затова тези тук ви ги оставям на спокойствие

Ти пък. Вземи си и от тук нещо. Раздват мъже на килограм. хахахах

# 2 073
То и Роб не е много висок - 1,77, но за мен е идеален. 😁

Теончо никой не го поиска.
от 1.90-2... и на горе май Тормунд е само .. от 1.90-------на горе харесвам

И Хрътката...и Планината...

@Балерионе може и да се оженя за някоя от тях знае ли човек? Stuck Out Tongue Winking Eye Аз съм човек, който рядко се влияе от емоции, обичам всичко да преценявам. Повярвай ми не искаш да ме видиш  кога съм емоционален, защото тогава пък "избухвам", аз ту съм много "топъл", ту много "студен", характерно за Близнашката ми природа съм двойнствен. Бидейки в своята двойнственост, когато съм по-дистанциран, обичам да преценявам хората.

# 2 074
Обаче всички които харесвам са ги занулили в сериала, страх ме е да си харесам някой от живите 😂
Е, то и без това не останаха... Нали знаеш: Valar Morghulis. Wink

# 2 075

Чарлз Данс е 191 см. Уау.

Мхмммм.

# 2 076
  • Сидни
Е как никой не поиска Нед? Напомня ми на бившия ми мъж...няма да превиши скоростта и с 1 км/ч...баси скуката!

# 2 077
  • Чужбина
Много ме забавлявате! Аз само на шега писах за Джора по-горе, ама мен голямата ми страст е друг актьор от друг сериал, затова тези тук ви ги оставям на спокойствие.

Вечерница, кой е другият актьор?

Ауууууу, сега се мъча да се сетя и умирам от любопитство.

# 2 078
  • Варна
Да сменя малко темата. Мартин в интервю от 14 април е направил следното изказване, което ме навежда на мисълта, че все пак сериала и книгите няма да завършат по един и същи начин.. Ей, много е хитър ..

Цитат
"He (тоест Мартин) told the producers how he thought his books would end, but he didn't have all the details. So for the final seasons Weiss and Benioff, who produced the TV series from the beginning, were on their own to decide how the game ends.
Anderson Cooper: What is the feeling as a writer who's dreamed up all these characters, all of a sudden to see it taken in a direction that is not directly of your making?
George R.R. Martin: Dave and Dan have done the most popular TV show in the world. I gave my baby out for adaption and, and this is not my baby any more. But the books are still my baby".

# 2 079
Много ме забавлявате! Аз само на шега писах за Джора по-горе, ама мен голямата ми страст е друг актьор от друг сериал, затова тези тук ви ги оставям на спокойствие.

Вечерница, кой е другият актьор?

Ауууууу, сега се мъча да се сетя и умирам от любопитство.

Хахаха! The Devil him self

# 2 080
Да сменя малко темата. Мартин в интервю от 14 април е направил следното изказване, което ме навежда на мисълта, че все пак сериала и книгите няма да завършат по един и същи начин.. Ей, много е хитър ..

Цитат
"He (тоест Мартин) told the producers how he thought his books would end, but he didn't have all the details. So for the final seasons Weiss and Benioff, who produced the TV series from the beginning, were on their own to decide how the game ends.
Anderson Cooper: What is the feeling as a writer who's dreamed up all these characters, all of a sudden to see it taken in a direction that is not directly of your making?
George R.R. Martin: Dave and Dan have done the most popular TV show in the world. I gave my baby out for adaption and, and this is not my baby any more. But the books are still my baby".

Да и аз го четох това интервю. Имаше го някъде на български, макар не цялото, но авторът на статията бе написал същото.

# 2 081
Много ме забавлявате! Аз само на шега писах за Джора по-горе, ама мен голямата ми страст е друг актьор от друг сериал, затова тези тук ви ги оставям на спокойствие
Том Елис. Добър избор.

...

Цитат
Колко ли пъти още ще си смени мнението чичо... като нищо ще вмъкне нещо и от сериала в книгите, за да угоди на феновете.

# 2 082
  • София
То и Роб не е много висок - 1,77, но за мен е идеален. 😁

Теончо никой не го поиска.
от 1.90-2... и на горе май Тормунд е само .. от 1.90-------на горе харесвам
Братята Клегейн? 😃
Стават...горе долу...да не ги ликвидират и двамата само.Да ми оставят един...поне:laughing:

# 2 083
Том Елис. Добър избор.
Особено след като го видях на живо! Аз съм 150 см само и смятай как се чувствах край него...

# 2 084
  • Чужбина
Мартин ни пуска червена херинга. Голяма гад.

Особено след като го видях на живо! Аз съм 150 см само и смятай как се чувствах край него...
В Германия ли го видя на живо? Той е 191 см. Дългуч.

Общи условия

Активация на акаунт