GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 62 774
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Чужбина
П.П. Учудва ме, че никой от мъжете не спомена Роуз.
Немат никъв вкус явно мъжете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

"I'm Jon Snow and I'm from Winterfell. My daady was a fancy Lord..."

"Oh, a spider, save me, Jon Snow.

My dress is made of the purest silk from tralalalala day ..."   Joy Joy Joy

# 2 056
  • На морето!
На Николайчо аз ще му отивам повече от жена му. Понеже знам, че чете тук, предлагам му се петъчно Sunglasses
Червейчето много нежен ми идва, въпреки образа му.

# 2 057
И червея не е лош 😂 но ще ми дойдат прекелно много 🤭😂
За жените да се включа Натали не мога да повярвам, че тази жена е на 37 🙄😲

Наталито е просто супер. Но е на 30, не е на 37.

Натали Дормър е родена на 11 феврурари 1982. По една случайност това е 37 години. Знам това защото съм роден същата година, след броени дни ще стана на 38

П.С. харесах си я защото освен че е красива, сме на едни години, а освен тоав за разлика от Лина  Хеди и Индира Варми, които ще се извисявят  с цели глави над мен, Натали Дормър е 1,68, а аз съм 1,75,  та и това  не е без значение.

# 2 058
И червея не е лош 😂 но ще ми дойдат прекелно много 🤭😂
За жените да се включа Натали не мога да повярвам, че тази жена е на 37 🙄😲

Наталито е просто супер. Но е на 30, не е на 37.

Натали Дормър е родена на 11 феврурари 1982. По една случайност това е 37 години. Знам това защото съм роден същата година, след броени дни ще стана на 38
И аз съм родена същата година и след няколко месеца ще стана 37. На 38 сме догодина. Grinning

# 2 059
  • Разпиляна във въображението
След като Роб е налазен, да взема Джакен Х'Гар - Том Влашиха. Много ми е подходящ и на години.

# 2 060
Оберин Мартел е най-якия мъж в сериала. Макар, че любимецът ми бе Белиш.. От дамите харесвах Церсей преди да й резнат косата. И Роуз (от бардака на Кутрето)

# 2 061
  • Чужбина
След като Роб е налазен, да взема Джакен Х'Гар - Том Влашиха. Много ми е подходящ и на години.

Тоя Джора ми замъглява съзнанието и Джакен го забравих.

Мене годините на никого не ме притесняват. Само дето Кит ще ми дойде нисък, защото съм голяма върлина.

# 2 062
Долу ръцете от Дрого. Smiling Imp
Роб ще ви го оставя, от мен да мине. Joy

# 2 063
То и Роб не е много висок - 1,77, но за мен е идеален. 😁

Теончо никой не го поиска.

# 2 064
  • София
На кокошарник го обърнахте .... та така и така кажете, ако Данчето и Санчето се сбият в кал, коя ще победи? Smiling Imp

АРЯ...хахаха

# 2 065
  • София

от 1.90-2... и на горе май Тормунд е само .. от 1.90-------на горе харесвам

# 2 066

от 1.90-2... и на горе май Тормунд е само .. от 1.90-------на горе харесвам
Братята Клегейн? 😃

# 2 067
Много ме забавлявате! Аз само на шега писах за Джора по-горе, ама мен голямата ми страст е друг актьор от друг сериал, затова тези тук ви ги оставям на спокойствие

# 2 068
  • Сидни
Има много хубави мъже в сериала. Аз съм казвала моите фаворити - Тормунд ( гледала съм го и в други Скандинавски продукции...все си е  готин), Дрого, Роб ( макар и прекалено хубав да ми идва, ще трябва много да се грижа за себе си, за да сме на ниво, пък ме мързи ЛОЛ), Джакен,  Джора ( прекалено аристократичен ми идве, ще ми доскучее, аз съм дивачка), има нещо мръснишко в Кутрето, не знам....( дали е Кутре??) Този, който играе Мечът на утрото май беше хубавец?Педро е уникален Оберин...

А на някой прави ли му впечатление гласът на актьора на Берик??? Страшен глас, мога да го слушам по цял ден.

между другото, преди години много харесвах  актьорът на Торос,  игра в " It's all gone, Pete Tong" ако някой го е гледал. Страшна роля!

# 2 069
  • Пловдив
На всичките са ми идеални с моите размери 1,6 всички ще да са по- високи, за годините са ми батковци 😂😂😂😂😂
Обаче всички които харесвам са ги занулили в сериала, страх ме е да си харесам някой от живите 😂

Общи условия

Активация на акаунт