GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 775
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 115
Аааа Ели, ще се бием. Джим Кавизъл направи две уникално различин роли- на Исус Христос  в "Страстите..."и в Под Наблюдение, които нямаха нищо общо. Ако  "под наблюдение" не ми бяха казали, че тоав е същият актьор никога нямаше да го позная. А как изигра Исус! не е истина!
Гледал съм само веднъж "Страстите христови" и никога няма да го гледам отново. Ето това е брутален реализъм, ДиД ряпа да ядат!
Ауууу! как го биеха с бича, който имаше шипове  и се впиваше в кожата му! Лелеее! аз съм издръжлив, но това бе много жестоко!

П.С. когато гледах първи сезон - как бяха направили Никой костър Валдау да бъде Принц Чарминг, си мислех  "Защо не взеха Джош холоуей от ИЗгубени". Обаче като пусна брада много по-добер изглезда, по-мъжествен, а   в предишната серия как не можеше да си измъкне ръката от ризата - напълно ме убеди. Добре играе.
Джони, става въпрос за персонажите от сериала.

# 2 116
@Аниш прочете ли въпроса към мен - "кажи кой от мъжете ти харесва?". Не, бе  "кой от мъжете в сериала". АЗ за това направих ограничението - в сериала кой и извън него - кой.

@Ели, може и да халюционираш. Аз съм казал Марджъри, Коронис - Мисандей и Марджъри, Балерион не знам какво е казал, но ако това не са и негов думи нещата не са добре.

# 2 117
Ей този помните ли го:

Май в реала има закачка с Кетърин Мкнамара:

О , гледах сериала с тях. И с двамата.
Как беше филма.. дето и момичето и момчето са братя , но се оказва , че единия е по - лошият. Бащата е Валънтайн. И говорят за бокала , като майката може да вкарва чашата в картата и да я вади от там и да заблуждава хората. Тя се казваше Джоселин.

Спрях да го гледам, че ми стана тъпо по едно време.

Пс : ех, защо няма освен палец харедва ми и човечета за хилещо се...като във ФБ.

# 2 118
  • Сидни
Олелее Джим Кавиизъл...мнооого секси!!
Във филма с Ашли Джъд и Морган Фриймън...мн готин беше!

Карис е най-красивата в Игра на Тронове...страхотна жена.

Джони уж издължени не харесваш, ама любимки са ти Кийра Найтли, Никол Кидман, Ким Бейсингър, дето са високи и кокалести...?!?!?!

# 2 119
Аниш прочете ли въпроса към мен - "кажи кой от мъжете ти харесва?". Нямаше кой от мъжете в сериала. АЗ за това направих ограничението - в сериала кой и извън него - кой.
Но си в темата за  GoT, а не в клюкарника. Wink
Почна се оттук:
Аз я харесвам Данка и пак казвам, двамата с Джонито ми харесват като двойка. И с Дрого седяха добре. Ако ще да изгори всичките селяни във филма, пак ще я харесвам Simple Smile

ПП. И аз бих взела някои от мъжете Simple Smile
Ако ще да изгори всичките селяни във филма, пак ще я харесвам Simple Smile

hahaha hahaha hahaha

Ами ето - всички сме различни.

Директно вземам Джора, Джейми и Оберин. Кутрето също.

Някой помни ли, дали и в книгите Тивин не бе дал заповед на Планината да убива Елия и децата. Това Планината си го направил на своя глава, нали така?

# 2 120
Еленаз,

не харесвам издължени лица, а не издължени тела. Никол Кидман няма издължено лице, а овално. Толкоз по темата.
Да, харесвам високи талии, но не бих  създал връзка с жена която  много по-висока от мен, защото  имам комплекс на тема ръст.

И за да изясня нещо. И мъже с издължени лица ме дразнят, не само жени.

# 2 121
  • Варна
Гледам, всичко сте разграбили, ненаситници такива Simple Smile
Не видях някой да е заплюл Давос, затова си го придърпвам. От този глас напррррраво ми резонират костите. Явно си падам по шотландци с плътни гласове. Шон Конъри може да ме докара до оргазъм докато си говори.
А ако трябва да избирам и от жените - баба ви Олена Simple Smile Няма да скучая с нея!

# 2 122
Маскара, щом взимаш Давос ще се сприятелим с теб. Много е готин Давос. без да блести, върши мръсна работа, верен е, и е чудесен приятел.

П.С. Тивин твърди, че просто е забравил да каже на Планината да не изнасилва Елия, и да не бъде толкоз брутален.Убийството на децата й възприема като неприятна необходимост. Не е дал изрична заповед, но според него се подразбирало -  родът на Таргариениете е трябвало да прекъсне, за да няма кой да оспорва трона.

# 2 123
Гледам, всичко сте разграбили, ненаситници такива Simple Smile
Не видях някой да е заплюл Давос, затова си го придърпвам. От този глас напррррраво ми резонират костите. Явно си падам по шотландци с плътни гласове. Шон Конъри може да ме докара до оргазъм докато си говори.
А ако трябва да избирам и от жените - баба ви Олена Simple Smile Няма да скучая с нея!

И аз с удоволствие взимам баба Олена. Страшна мацка и ум.

# 2 124
  • Бургас
Преди да сте подкарали и жените,да се присъединя към питането за Тивин.Той даде ли заповед за гаврата и убийството на Елия или Планината го направи на своя глава?

# 2 125
  • Пловдив
Преди да сте подкарали и жените,да се присъединя към питането за Тивин.Той даде ли заповед за гаврата и убийството на Елия или Планината го направи на своя глава?
За убийството може да е дал заповед, но за изнасилването не вярвам, там по скоро е по инициатива на Планината.

# 2 126
  • Варна
Що докато чакаме неделя/понеделник да не направим една анкетка за любима песен от сериала? Ама не тема, а песен. Аз се сещам за тези:
1. Дъждовете на Кастамийр
2. Мечокът и красивата девица
3. Песента за Джени
4. Песента дето я пя оня рижавия пич през миналия сезон
Някой друг има ли идеи?

# 2 127
Това беше и неговата мисъл - че  просто забравил да каже на Планината, да не бъде, чак толкоз брутален.

# 2 128
  • Чужбина
За убийството може да е дал заповед, но за изнасилването не вярвам, там по скоро е по инициатива на Планината.

Тивин бе ли дал заповед да убият е децата?

Планината май бе убил едното от децата с 30 пробождания (ако помня добре де).

Дъждовете ми е любима ... още отсега да кажа.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 14:24 от Eleonora_27

# 2 129
1Последният от Дари
2. Жената на Дорнеца
3. Рижавият пич е е Ед Шийриин, песента е за Тирион "че беше му съкровище безценно, тя негов срам и благослов"..

със сигурност има и други песни.

На мен любима ми е за Тирион.

Общи условия

Активация на акаунт