GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 898
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Чужбина
Джон Сноу, от мъжете кой най-много ти харесва на външност?

# 2 101
Бързам, бързам.
Останаха ли още?

# 2 102
  • Чужбина

Остана Теон.

Но бързай, че ще трябва да вадиш меча после.  running animal037 animal037 animal037

# 2 103
Объркахте се нещо, нищо не съм казал за Мел и Мардж.

# 2 104
  • Чужбина

Кой тогава?

Аз вече сигурно имам халюцинации  #Shocked #Silly

# 2 105
Джон Сноу, от мъжете кой най-много ти харесва на външност?

С цялата условност на това понятие - Николай Костър Валдау ако говорим да изглежда като хубав мъж, който не е черен и не е гей.. Макар че в първи сезон изглеждаше много зле - като Чаровния принц.
иначе извън филма  - за модели ми допадат по-явни мъжкари,  с добра атлетична фигура, като Горан Вишнич, Клайв Оуен и Джим Кавизъл. дори и Джордж Клуни.  не мога да повярвам че нито един от тях не е играл Джеймс Бонд.

# 2 106
М/у другото, Карис е родила бебе през 2016-та. Изобщо не си пролича в сериала да е била някого бременна. Тя малко слаботелесна си пада.

То и на Церсей не и личи много.

# 2 107
  • Варна
Николай пък на мен никак не ми допада, не знам защо. На външен вид, искам да кажа, иначе страхотна роля направи във филма.

Гледам, никой не ми оспорва Джонито, на мен не ми пречи, че не бил много висок. И таман щях да кажа, че след като никой не ще Джакен, ще го взема аз ама се появи мераклийка и за него Simple Smile

# 2 108
  • Чужбина
Джим Кавизъл е много готин мъж и страхотен като човек. Но не е кой знае, колко добър актьор дори за Джеймс Бонд.

# 2 109

Кой тогава?

Аз вече сигурно имам халюцинации  #Shocked #Silly

За пореден път, Оша, Дорея и Маги Жабата и впечатленията ми са само от сериала.

# 2 110
На мен пък толкова ми допада Николай, че и датчанин, страхотен е, че направо се чудя дали в един друг живот не сме били заедно Joy

# 2 111
  • Варна
Оша беше страхотна. Жалко, че Рамзи й видя сметката.

# 2 112
Аааа Ели, ще се бием. Джим Кавизъл направи две уникално различин роли- на Исус Христос  в "Страстите..."и в Под Наблюдение, които нямаха нищо общо. Ако  "под наблюдение" не ми бяха казали, че тоав е същият актьор никога нямаше да го позная. А как изигра Исус! не е истина!
Гледал съм само веднъж "Страстите христови" и никога няма да го гледам отново. Ето това е брутален реализъм, ДиД ряпа да ядат!
Ауууу! как го биеха с бича, който имаше шипове  и се впиваше в кожата му! Лелеее! аз съм издръжлив, но това бе много жестоко!

П.С. когато гледах първи сезон - как бяха направили Никой костър Валдау да бъде Принц Чарминг, си мислех  "Защо не взеха Джош холоуей от ИЗгубени". Обаче като пусна брада много по-добре изглежда, по-мъжествен, а   в предишната серия как не можеше да си измъкне ръката от ризата - напълно ме убеди. Добре играе.

за актьор който ме дразни - дълги години ме дразнеше ди Каприо. Престана да ме дразни след "Бандите на Ню Йорк"

# 2 113
Но бързай, че ще трябва да вадиш меча после.  running animal037 animal037 animal037
Ще го вадя, няма начин.
Ще мушкам с острия край.

# 2 114
  • Чужбина
Аааа Ели, ще се бием. Джим Кавизъл направи две уникално различин роли- на Исус Христос  в "Страстите..."
Скрит текст:
и в Под Наблюдение, които нямаха нищо общо. Ако  "под наблюдение" не ми бяха казали, че тоав е същият актьор никога нямаше да го позная. А как изигра Исус! не е истина!
Гледал съм само веднъж "Страстите христови" и никога няма да го гледам отново. Ето това е брутален реализъм, ДиД ряпа да ядат!
Ауууу! как го биеха с бича, който имаше шипове  и се впиваше в кожата му! Лелеее! аз съм издръжлив, но това бе много жестоко!
Скрит текст:
Гледал ли си The Prisoner?

Джим е убеден християнин и страхотен човек в реала. Много се говори, че си е провалил кариерата чрез Стастите Христови.
Напомни ми някой път да ти препратя статии да четеш.

Да, вярно, че и Лена роди по някое време второ бебе.

Общи условия

Активация на акаунт