GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 377
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 580
Гаджосването на Джайм и Бриен за мен лично е една от големите тъпотии в сезона.
Чак ми бяха противни.
Дали искаха по някакъв начин да покажат метаморфозата на Джайм?Thinking
Но не им се получи.
Джайм си е Джайм. Ланистър. Каквото и да направи печатът на фамилията е на лицето му.
Той го  доказа с думите си, когато тръгваше.
Не трябваше така да наранява Бриен. Беше изключително унизително за нея. Особено сцената в която тя спи в леглото, гола под завивките , той разяждан от мисли как да постъпи. Отврат.

# 2 581
Е как Джон ще надене черното. Вече няма страж... за къде ще го надява..!?
А и ако го надене , Таргариен си заминават завинаги , още един славен род погубен наравно с Тирелите и останалите...
И някой каза, че Сам е единственият жив с клетва и черно.. , то ако е така , защо тогава направи бебе ?! Това е забранено! Тоест вече трябваше да е хвръкнала главата му.
Значи наистина няма страж и това е , а да строят нов, няма смисъл.  Няма какво да пазят.

# 2 582
То нищо вече няма смисъл.
Ама чешем клавиатурите.
И мен като Дух не ме вълнуват техните глупости.
Искам магия, бродници, Бран да каже каква му ролята в крайна  сметка. Много дракони.Митове, легенди.

# 2 583
  • Чужбина
Гаджосването на Джейми и Бриен за мен абсолютно логично. Те двамата си имаха платоническа връзка отдавна.

А Джейми се бе отвратил от Церсей, още когато разбра за изневерите й. Но не знам, дали бе представено така. Вече не помня.  newsm78 newsm78 newsm78

Някой да помага. 

# 2 584
  • София
Е, че кой го пита? Joy Joy Данита направо му забрани да казва, а Сансита го издаде и Варис и Тирион кроят някакви работи.
Никой не се интересува от желанията на Джончо.JoyJoyJoyJoy
Сансето... го издаде... И айде засадата на Юрончо... и айде Регал.. си отиде
Кой прошушна... новината та да стигне до Церсита

# 2 585
Гаджосването на Джейми и Бриен за мен абсолютно логично. Те двамата си имаха платоническа връзка отдавна.
А Джейми се бе отвратил от Церсей, още когато разбра за изневерите й. Но не знам, дали бе представено така. Вече не помня.  newsm78 newsm78 newsm78
Някой да помага. 
Да си бяха останали с тази платонична връзка.
А Джейми се отврати, не от изневерите, а от това в какво се е превърнала. Или може би винаги е знаел?

# 2 586
  • Пловдив
Включвам се и аз по въпроса с любовните отношения, за мен Джон и Денерис не са влюбени (аз дето съм толкова романтичен човек и виждам любов навсякъде в тях не видях). Джейми и Бриен това подобие на връзка може би е с идеята той да й е направил бебе и да не се затрие този род, иначе и те загиват геройски, освен ако Тирион не е оставил някъде някое копеле, което да легализират. Джон дори и да не е крал може да си живее в ДК да се ожени и да не умира и Таргариен, реално ДК му се полага щом е дете на Регар, ако трона се унищожи. Санса да продължи Старките и така 😂😂, че то ще останат без велики родове  😢 Денерис май й видях сметката😂😂 да ме прощават феновете й, не е нарочно, но никъде не ми се вписва в картината.
Между другото във фб коментират, че Сънеплам (забравих чий дракон беше, а го четох, срам за мен помня колкото един морков) бил снесъл яйца на някакъв остров, та тези яйца станали дракони и Юрон тях виждал. Което не вярвам ДиД да включат, но ще  🤭 дракарих от всякъде 😂 😂 😂

# 2 587
  • София
Засадата, не е случайна. Кой от лагера на Данчето... е изплюл новината до лагера на Церсита че тръгват към КЧ... и то веднага..
Може и Сансето да е... така би се отървала от Дана
Може и Варис да е... нали не я харесва Дана напоследък
А що не и Тири...
Засада обаче имаше... и дракончето го отнесе😢

# 2 588
Е, че кой го пита? Joy Joy Данита направо му забрани да казва, а Сансита го издаде и Варис и Тирион кроят някакви работи.
Варис/Тирион  -> гарван. Избери си.

# 2 589
Аз днес питах за слоновете.
Какво щеше да ги прави Церсей ?
Не ми се връзват в картинката.
Някой в книгите май ги пренесъл на кораби, но в сериала нямало бюджет за тях.
Та кое е истина?

# 2 590
  • София
Включвам се и аз по въпроса с любовните отношения, за мен Джон и Денерис не са влюбени (аз дето съм толкова романтичен човек и виждам любов навсякъде в тях не видях). Джейми и Бриен това подобие на връзка може би е с идеята той да й е направил бебе и да не се затрие този род, иначе и те загиват геройски, освен ако Тирион не е оставил някъде някое копеле, което да легализират. Джон дори и да не е крал може да си живее в ДК да се ожени и да не умира и Таргариен, реално ДК му се полага щом е дете на Регар, ако трона се унищожи. Санса да продължи Старките и така 😂😂, че то ще останат без велики родове  😢 Денерис май й видях сметката😂😂 да ме прощават феновете й, не е нарочно, но никъде не ми се вписва в картината.
Между другото във фб коментират, че Сънеплам (забравих чий дракон беше, а го четох, срам за мен помня колкото един морков) бил снесъл яйца на някакъв остров, та тези яйца станали дракони и Юрон тях виждал. Което не вярвам ДиД да включат, но ще  🤭 дракарих от всякъде 😂 😂 😂
Искам още... Дракони... 😍

# 2 591
Не е нужно някой да ги е издал. Церсей си има разузнаване. Юрон винаги ги изненадва, а нашите са много зле в това отношение. Един единствен път Дани ги нападна неочаквано.

# 2 592
  • София
Варис/Тирион  -> гарван. Избери си.
Избирам.. 🤔Санса😄

# 2 593
Аз днес питах за слоновете.
Какво щеше да ги прави Церсей ?
Не ми се връзват в картинката.
Някой в книгите май ги пренесъл на кораби, но в сериала нямало бюджет за тях.
Та кое е истина?

След като нямат пари за едно вълчище, какво остава за 20 - 30 бойни слона. В книгата ЗД е наета от ФЕгон и си ги пренасят, но в сериала само ги споменаха.

# 2 594
  • Варна
Е, като не им останат стари родове, ще си направят нови. Ето, Давос е от нов род. Много важно като се затрият Ланистър, то щото много благини са виждали кралствата от тях. Санса и Аря могат да продължат Старките. Джон или Дани да продължат Таргариен. Е, тя УЖ не може да има деца ама не вярвам, има нещо там, толкова пъти го натъртваха това проклятие, че няма да е без нищо. Джон, горкия, няма да продължи рода. Освен ако някоя напориста мадама не го изнасили, друг начин няма. Аз си мисля, че ще има бебе между тях двамата. И ми е логично Денерис да победи и да вземе трона, но сама, Джон да я остави, а тя да умре при раждане.

Аря как бързо видя сметката на Джендри, умрях от смях. Ето, и Баратеон не са умрели. Тоя може да остави наследници.

Общи условия

Активация на акаунт