GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 344
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Вестерос
Още малко "спойлери:
Скрит текст:
Arya, the Hound, and Jaime Lannister all infiltrate King’s Landing through the sewers in Episode 5, and Jaime is imprisoned in the Red Keep.
At Dragonstone, Varys feeds into Daenerys’ paranoia, but she realizes his plans to betray her. She puts Varys and Tyrion on trial, leading to Varys being burned alive while Tyrion is spared. Dany also learns that it was Sansa who revealed Jon’s identity, setting up their conflict in Episode 6.

Утешава ме мисълта, че наистина са снимали няколко варианта на края и никой не е сигурен, кое точно е вярно. Предполагам, че утре вечер ще почне теча на истинска информация.
това пуснах вчера,даже с превод.

# 2 566
  • София
Церсей прилича на Тивин в отношението си към Тирион.Мрази го,но като член на семейството и Ланистър,той не е като другите.Може би все още го обича,защото той познава другата,непозната за всички Церсей.
Не видях Церси да се тресе от страх,че ще умре.Като нападна Станис,беше готова да се отрови заедно с Томен.
Ох,пиша бързо,че чакам гости.Извинете за грешките
Давай адреса... Идваме и ние🥗🍜🍩🍻

# 2 567
  • Чужбина
Добре де, в крайна сметка ... Джон обича ли я Дани наистина?

Че аз таз любов не успях много да я видя.

# 2 568
Абе откъм задни части хващаше окото, а и червенокоска го хвалеше, че бил добър любовчия ама нещо не я видяхме тая работа Simple Smile))
Видяхме го. Представи си колко впечатлена е била от задните части , за да го вземе за мъж в реала , хахаххахахахаххахаха Grinning

# 2 569
Мен пък онзи спойлер ми хареса Simple Smile

Скрит текст:
Джон, Дух и Аря - живи на финала.

Друго не ме вълнува Sweat Smile

# 2 570
Мъж.Сдържан в чувствата си. Но верен. За какво ми е дорнски принц бил под фустите на цял Дорн и половин Вестерос.

# 2 571
  • София
Добре де, в крайна сметка ... Джон обича ли я Дани наистина?

Че аз таз любов не успях много да я видя.
Не.. ама и Данито.. не я виждам да не може да диша без него🤣
Вкараха я тази линия... щото им трябва за Финала🤔

# 2 572
  • София
Мен пък онзи спойлер ми хареса Simple Smile

Скрит текст:
Джон, Дух и Аря - живи на финала.

Друго не ме вълнува Sweat Smile
Ето това е... истината👍

# 2 573
  • Варна
И аз не успявам много да я видя. Има привличане явно, има интерес, но чак обич... Той, горкия, все между чука и наковалнята. А сега са даже няколко. Данка, Санса, истината за семейството му, войната. Бая му се струпа на човека, не знае кой път да хване. Все го раздава уравновесен ама сто на сто му ври отвътре.

А тя изглежда лапнала. По-добре го играе от него.

# 2 574
  • Чужбина
Знаете ли, че в спойлерите, които казват, че:

Скрит текст:
Джон ще надене черното, може да има и някаква логика.

А логиката е, че само така той може да избегне Трона. Той не го ще тоя Трон и това е.

# 2 575
  • Варна
Абе откъм задни части хващаше окото, а и червенокоска го хвалеше, че бил добър любовчия ама нещо не я видяхме тая работа Simple Smile))
Видяхме го. Представи си колко впечатлена е била от задните части , за да го вземе за мъж в реала , хахаххахахахаххахаха Grinning

Еее, чак да падне на колене с пръстен... За това вече се иска и предните части да влязат в употреба Simple Smile

# 2 576
Аз  не помня Джон да е заявявал ,че се отказва от трона.С С чест прие да бъде крал на Севера. Въобще не е ставало въпрос да става крал на 7 кралства. Тази възможност се прокрадна сега след като се разбра за произхода му.  

# 2 577
  • Чужбина
Аз  не помня Джон да е заявявал ,че се отказва от трона.С С чест прие да бъде крал на Севера. Въобще не е ставало въпрос да става крал на 7 кралства. Тази възможност се прокрадна сега след като се разбра за произхода му.  

Да, права си. Но Джонката няма да го ще. Не е в негов стил.

Много искам Бриен да отиде в КЧ и
Скрит текст:
Джейми да умре в ръцете й. Нема нужда да умира, прегърнат с Церсей.

# 2 578
  • София
Знаете ли, че в спойлерите, които казват, че:

Скрит текст:
Джон ще надене черното, може да има и някаква логика.

А логиката е, че само така той може да избегне Трона. Той не го ще тоя Трон и това е.
Не се и сбогува с Дух...🙄

# 2 579
Е, че кой го пита? Joy Joy Данита направо му забрани да казва, а Сансита го издаде и Варис и Тирион кроят някакви работи.
Никой не се интересува от желанията на Джончо.JoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт