GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 166
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 730
ужас, този филм за мен е с много ниско качество. Точно Кит Харингтън играе доста зле там. В героя на Адеауле Акунауие имаше много повече потенциал. Най ме е яд за коня.  Похабиха животното.

П.С. То в коня имаше повече игра

# 2 731
Малко по-внимателно вижте отново последния епизод и ще забележите любовта на Джон към Денерис. Когато след пира се срещат в стаята му и той спонтанно я награбва. После изведнъж се отдръпва. Отново разумът му го възспира, но все пак преди да се включи се видя какво му "идва отвътре".

Това си е Джон от самото начало, с такъв модел в семейството е раснал (Катлин - Нед - там да не би да имаше страст?) ако го бяха направили по друг начин, щеше да изглежда като влюбен глупак. Дори и с тази сдържаност и надделяващ разум Санса се усъмни в рационалността на решението му, пък какво остава ако подскачаше като пудел с изплезен език около Дани.

Санса е наясно като севернячка и затова вижда, че е влюбен. Правилно обърна внимание на това някой по-напред в темата.

# 2 732
ужас, този филм за мен е с много ниско качество. Точно Кит Харингтън играе доста зле там. В героя на Адеауле Акунауие имаше много повече потенциал. Най ме е яд за коня.  Похабиха животното.

П.С. То в коня имаше повече игра
Вие, мъжете, някои работи не ги разбирате Simple Smile

# 2 733
  • Русе
Аз пък стигнах до извода, че от мъжете в темата Коронис има най-добър вкус за жени.

Коронис, приятелю Hug

bouquet

Вие, мъжете, някои работи не ги разбирате Simple Smile

Ние си мислим, че знаем, вие ни казвате, че нищо не знаем. И така си върви Simple Smile

# 2 734
Фентеория или спойлер, все пак не четете, който се пази.
Извинете ако вече сте го обсъждали, но не съм смогнала да прочета още назад:

Скрит текст:
Дрогон бил изчезнал в кроя на 4ти сезон, за да си отгледа дракончета. В книгите драконите сменяли  пола си, та преспокойно той може да е тя и да си налюпи дечица. Освет това интрото на  сериала показва падащата звезда, предвестник на появата на дракони, един голям и 3 малки дракончета.
Има голяма доза последователност и логика в това евентуално развитие.
Регал го шитнаха много бързо, та съм склонна да повярвам.

Скрит текст:
Кометата беше в първите серии на втори сезон мисля. Даваха как всички от героите ги гледаха. Децата Старки бяха с Оша и нейните думи бяха нещо от сорта: "Червеното означава само едно - дракони". Денерис тъкмо беше "родила" драконите.  Мега тъпо ще е пак да повторят нещата.

# 2 735
  • Сидни
😂
Ще ме убиете с тия зодии.
Аз съм козирог - За Нед не знам, ама Станис е или козирог или дева. С тази целеустременост, дребнаво нищене на правоговор и т.н. Аз го харесвах де.
Тирион ми е водолей, те са склонни към размишления и пияндурство.
Церсей е лъв.
Аря е упорита, може и да е рогато.
Санса е водна зодия.

# 2 736
Малко по-внимателно вижте отново последния епизод и ще забележите любовта на Джон към Денерис. Когато след пира се срещат в стаята му и той спонтанно я награбва. После изведнъж се отдръпва. Отново разумът му го възспира, но все пак преди да се включи се видя какво му "идва отвътре".

Това си е Джон от самото начало, с такъв модел в семейството е раснал (Катлин - Нед - там да не би да имаше страст?) ако го бяха направили по друг начин, щеше да изглежда като влюбен глупак. Дори и с тази сдържаност и надделяващ разум Санса се усъмни в рационалността на решението му, пък какво остава ако подскачаше като пудел с изплезен език около Дани.

Санса е наясно като севернячка и затова вижда, че е влюбен. Правилно обърна внимание на това някой по-напред в темата.
Едно и също нещо ли гледаме?
1. Денерис идва в стаята му, дори без да почука. Отново грубо навлиза в личното му пространство.
Посочете ми един път, когато Джон е потърсил Денерис за всичките епизоди заедно. Винаги тя го търси. Единственият случай е, когато й хлопа на вратата на каютата и последва  "най-романтичната" любовна сцена ever. Пак напомням - в първоначалния замисъл Денерис го привиква. Променили са го, защото става твърде очебийно.
2. Пита го пиян ли е и той очевидно е. Това не я спира. Джон просто става и започва да говори за Джора. А ся де?
3. Тя се приближава към Джон. Само тя. Той не мърда от мястото си. Говори му колко го обича, той не казва обаче такова нещо. Никога не е казвал - нито на нея, нито на някой друг за нея.
4. Награбват се и тя първа започва да го съблича.
5. Той се отдръпва. Не знаем защо. Уж, защото били роднини. Обяснението е странно, защото и в Севера леля,чичо/племенници не се смята за инцест.
6. Онази започва да се жалва, как той всичко развалил с произхода си как тя не можела да ликува след победата.
7. Почва да го умолява да не казва на никого и да отрича себе си, за да можела тя да седне на ЖТ.
8. Джон коленичи (най-после видяхме нещо такова) в отчаянието си да я убеди, че той няма претенции за ЖТ. Тук тя е най-отвратителна и противна - тя стои високо, той ниско и му нарежда, и  заплашва. Те пак не са равни като партньори, като мъж и жена, които се обичат. Това е токсична връзка - единият ограбва другия. Сравнете го с Аря и Джендри - Джендри коленичи, Аря се спуска до него и го изправя със себе си - те са равни. Аря е щастлива с неговия успех и макар че му отказа, тя искрено се радва за него и с цялото си сърце и нежност му пожелава щастие.

В тази сцена Денерис започна уж с любов, опита се да мине на секс, после опит да вмени чувство за вина у Джон, после премина в просия и накрая завърши със заплаха. Отново в центъра на това общуване беше тя - как тя се чувства, тя какво би загубила, тя какво иска, тя за какво е мечтала, тя какво е имала, а тук го нямала - никога няма той; никога няма ние.
Ако Дани го обичаше, досега двамата да са обсъдили възможността за брак. Поне да обсъдят. Ао Джон я обичаше - досега да беше го казал. Дори не нея - може и на друг от героите.

Единственото логично обяснение за държанието на Джон след победата над Нощния крал е страх. Страх от Денерис. Както разбрахме всички, дори Тирион се страхува от нея. И с право.
Докато не бъде убит Дрогон, мисля, че Джон ще продължава да се прави на влюбено кученце. Старките нямат противодраконовооръжие. Може да се опълчат на дотраки и неопетнени, но на дракон - не могат.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 08:22 от irena681

# 2 737
Гледах тази вечер Джони по тв1000. Филмът е Помпей. Мн ми хареса там. (Изневеряваше на Дани, да знаете, с друга се целуваше).
/И после огнената стихия го отнесе. Trollface
Хубав е филмът.

Докато не бъде убит Дрогон, мисля, че Джон ще продължава да се прави на влюбено кученце. Старките нямат противодраконовооръжие. Може да се опълчат на дотраки и неопетнени, но на дракон - не могат.
Никой да не ми бара драконите, щото следващиЬО път че насъскам онзи с трите кратуни. :ghi

# 2 738
Какво фентъзи ще е ако убият и последния дракон? НК го шитнаха бързо, да оставят поне един дракон.

# 2 739

Едно и също нещо ли гледаме?
1. Денерис идва в стаята му, дори без да почука. Отново грубо навлиза в личното му пространство.
Посочете ми един път, когато Джон е потърсил Денерис за всичките епизоди заедно. Винаги тя го търси. Единственият случай е, когато й хлопа на вратата на каютата и последва  "най-романтичната" любовна сцена ever. Пак напомням - в първоначалния замисъл Денерис го привиква. Променили са го, защото става твърде очебийно.
2. Пита го пиян ли е и той очевидно е. Това не я спира. Джон просто става и започва да говори за Джора. А ся де?
3. Тя се приближава към Джон. Само тя. Той не мърда от мястото си. Говори му колко го обича, той не казва обаче такова нещо. Никога не е казвал - нито на нея, нито на някой друг за нея.
4. Награбват се и тя първа започва да го съблича.
5. Той се отдръпва. Не знаем защо. Уж, защото били роднини. Обяснението е странно, защото и в Севера леля,чичо/племенници не се смята за инцест.
6. Онази започва да се жалва, как той всичко развалил с произхода си как тя не можела да ликува след победата.
7. Почва да го умолява да не казва на никого и да отрича себе си, за да можела тя да седне на ЖТ.
8. Джон коленичи (най-после видяхме нещо такова) в отчаянието си да я убеди, че той няма претенции за ЖТ. Тук тя е най-отвратителна и противна - тя стои високо, той ниско и му нарежда, и  заплашва. Те пак не са равни като партньори, като мъж и жена, които се обичат. Това е токсична връзка - единият ограбва другия. Сравнете го с Аря и Джендри - Джендри коленичи, Аря се спуска до него и го изправя със себе си - те са равни. Аря е щастлива с неговия успех и макар че му отказа, тя искрено се радва за него и с цялото си сърце и нежност му пожелава щастие.

В тази сцена Денерис започна уж с любов, опита се да мине на секс, после опит да вмени чувство за вина у Джон, после премина в просия и накрая завърши със заплаха. Отново в центъра на това общуване беше тя - как тя се чувства, тя какво би загубила, тя какво иска, тя за какво е мечтала, тя какво е имала, а тук го нямала - никога няма той; никога няма ние.
Ако Дани го обичаше, досега двамата да са обсъдили възможността за брак. Поне да обсъдят. Ао Джон я обичаше - досега да беше го казал. Дори не нея - може и на друг от героите.

Единственото логично обяснение за държанието на Джон след победата над Нощния крал е страх. Страх от Денерис. Както разбрахме всички, дори Тирион се страхува от нея. И с право.

Не мисля, че и Дрогон ще го убият. По - скоро той ще си замине за Есос.

Наистина е странно, че Джон нито веднъж не каза, че я обича.

# 2 740
Между първия секс на кораба и пътуването до ЗХ не знаем абсолютно нищо. Не е малко време. Дават ни след пристигането и след като Джон научи за роднинската връзка как я избягваше. След пира аз усетих много ясно устрема му към нея. Едно и също гледаме, но възприемаме субективно. На мен например реакцията на Денерис към отдръпването му ми говори едно, на друг друго. Тази изненада в погледа ѝ за мен показва, че не е било до момента така. Друг може да го възприеме като изненада, как може той да си позволява да я пренебрегне. Въпрос на нагласа и отношение към героите. Аз ги възприемам такива, каквито ни ги показват. И двамата са положителни герои и действат открито.

# 2 741
So comes snow after fire, and even dragons have their endings.
J.R.R. Tolkien, The Hobbit

„Летните приятели ще се стопят като летен сняг, но зимните приятели са вечни.“ A Dance with dragons, Jon

"People work together when it suits them. They’re loyal when it suits them. They love each other when it suits them. And they kill each other when it suits them. She knows that, you don’t. Which is why you’ll never hold onto her."
—    Orell, Game of Thrones 3x07, The Bear and the Maiden Fair

https://hereforthestarks.tumblr.com/post/184812984512/character- … or-the-buildup-to

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 09:50 от irena681

# 2 742
So comes snow after fire, and even dragons have their endings.
J.R.R. Tolkien, The Hobbit

„Летните приятели ще се стопят като летен сняг, но зимните приятели са вечни.“ A Dance ith dragons, Jon

"People work together when it suits them. They’re loyal when it suits them. They love each other when it suits them. And they kill each other when it suits them. She knows that, you don’t. Which is why you’ll never hold onto her."
—    Orell, Game of Thrones 3x07, The Bear and the Maiden Fair

https://hereforthestarks.tumblr.com/post/184812984512/character- … or-the-buildup-to
И? Пасва за почти всеки персонаж.

# 2 743
Между първия секс на кораба и пътуването до ЗХ не знаем абсолютно нищо. Не е малко време. Дават ни след пристигането и след като Джон научи за роднинската връзка как я избягваше. След пира аз усетих много ясно устрема му към нея. Едно и също гледаме, но възприемаме субективно. На мен например реакцията на Денерис към отдръпването му ми говори едно, на друг друго. Тази изненада в погледа ѝ за мен показва, че не е било до момента така. Друг може да го възприеме като изненада, как може той да си позволява да я пренебрегне. Въпрос на нагласа и отношение към героите. Аз ги възприемам такива, каквито ни ги показват. И двамата са положителни герои и действат открито.

А забеляза ли на самия пир как бяха разположени фигурите - чисто визуално. Дани беше изолирана и самотна - Джон й беше обърнал гръб, заобиколен от приятелите си. Единственият път, когато се обърна, беше, когато Тормунд го нарече крал. Сепна се. Защото Тормунд, без да съзнава, си играе с огъня. Джон се уплаши и се обърна към Дани, за да види реакцията й. Не мога да намеря гифче, имах някъде.
В един момент Санса се оттегли, но дори и тогава Джон не се присъедини към Денерис.
Хората бяха групирани според приятелства. Имахме Джейми, Тирион (който в един момент се облегна на рамото на брат си), Бриен и Подрик; от разговора между Хрътката и Джендри стана ясно, че Хрътката знае за връзката им с Аря и тук той беше в ролята на баща на Аря; Тормунд реши да си изплаче болката на Сандор, защото го е почувствал близък; Санса и Хрътката имаха чудесна топла сцена, въпреки че D&D се опитаха да си прокарат тъпотията как благодарение на физическия, сексуален и психически тормоз, Санса станала лидер. Нямам думи просто. И Джон - заобиколен от хора, които го обичат, почитат и му се възхищават. Дани - самотна и очуждена, Джон така и не седна до нея да се смеят заедно, да ликуват заедно.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 09:51 от irena681

# 2 744
Само да добавя фръцването на Санса от масата, като видя Джон да се усмихва на Дани. Личи си, че ревнува.

Общи условия

Активация на акаунт