GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 474
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 490
В същност това може да е интересна теория. Къде е била Лияна докато е бременеела? И на Нед само  му показаха едно бебе не е видял раждането. Рицарите с които се би тогава от чий лагер бяха?
Не помня коя беше крепостта, в която беше родила, но във всеки случай Нед се би с таргериански рицари - на броните си имаха отпред червени дракони.

Ами Лияна е била с Регар, нали я е отвлякал.... После Нед е дошъл.

Tower of Joy е в английската версия на сериала. Предполагам Кулата на Щастието или нещо такова е преводът.
Намира се в Дорн и там са живеели Лияна и Регар след сватбата. Където уж я е "отвлякъл".

# 2 491
За мен много безсмислено действа Денерис. Преди беше много силна в битките, по-търпелива сякаш. И още в предния сезон и сега много тъпо и лесно губи мощ. Как преди с лекота и размах покоряваше дотраки и т.н. И по-лигава са я направили. Ако бяха толкова лесни за направа тези оръжия убиващи дракони, то как преди с лекота са покорили 7 кралства? Много насапонисано и голяма мощна Церсей се даде. Изрода през какво ли не мина. Според мен в анкетата няма да убият никой от горепосочените. Варис- защото трябва да навреди на Денерис. Аря-защото трябва да убие Церсей. Церсей-защото всичко ще свърши много бързо. Юрон-ще го помъчат още малко за да помогне на Церси, но ще умре. Няма да ви чета спойлерите вече, за първи път би беше безинтересно да гледам филма, защото знаех какво ще стане. Уж големите тайни, как може всичко да изтича?

# 2 492
  • Бургас
Цитат на: ginger style link=topic=1113730.msg38692363#msg38692363 dat79e=1557518067
Аз четох из немските групи теория, че всъщност Денерис и Джон/Егон са близнаци, които са разделени при раждането и Визерис е взел Денерис да я отгледа, а Нед - момчето.

А как Нед и Визерис са се договорили 😆😆😆

Ако е така, Бран щеше да го види. А той видя как Лияна ражда и т. Н
Все си мисля, че Бран вижда определени моменти. Т.е. толкова, колкото е решил да види. Той видя раждането на Джон, без да чуе разговора на Нед и Лиана. Втори път се върна и тогава го чу. За сватбата се върна, след като сам му каза. Т.е той търси точна на връщане.

Как биха обяснили вземането на близначката ми е интересно, но пък знае ли човек. Тази теория ми харесва, но надали Simple Smile

# 2 493
Денерис наистина много отслабна. Мирийн го превзе за 1 - 2 епизода.
Според мен трябваше в 7 сезон да се справят с Церса и сега в 8 с НК. Той поне до 4 епизод трябваше да оцелее.

# 2 494
Аз през цялото време си мислех ,че НК е непобедим. Че трудно ще се сравят с него. Такъв мистичен персонаж ...Пък то - за 10 минути. Цецка е друго - там тактика,мисъл, карти, схеми.... Не и се получи много със слоновете. И каква беше тази глупост - слонове.

# 2 495
Щяхме да ги видим, ако Д&Д имаха бюджет. 🐘

# 2 496
Няма как.Немогат да се качат на корабите.Grinning

# 2 497
Няма как.Немогат да се качат на корабите.Grinning
Могат. ФЕгон ги пренесе в книгата.

# 2 498
Малко  пикантерия моля.Hands Pray

# 2 499
  • Чужбина

Страхотнииииии!

Направо ми се плаче. Толкова ще ми липсват.

# 2 500
Аз през цялото време си мислех ,че НК е непобедим. Че трудно ще се сравят с него. Такъв мистичен персонаж ...Пък то - за 10 минути. Цецка е друго - там тактика,мисъл, карти, схеми.... Не и се получи много със слоновете. И каква беше тази глупост - слонове.
Мистичен персонаж но за страх го гълтаха 7 сезона и беше между другото. Няма кой да му отдели толкова екранно време, няма кой да гледа бой на мъртви и живи 5 серии. Целия сериал е концентриран в друго. Но пък оставиха много загадки, каква толкова им беше тайната връзка с Бран? Бран защо още е жив и е това, което е. Това ще ни изясняват новата сапунка след 2 години явно. Сега ще е секс и насилие и бой на царици ми се чини. Санса, Аря, Денерис, Церсей.... там е интригата. Жените са главни персонажи сега.

# 2 501
  • Чужбина
Аз пък стигнах до извода, че от мъжете в темата Коронис има най-добър вкус за жени.

Коронис, приятелю Hug

# 2 502
Денерис наистина много отслабна. Мирийн го превзе за 1 - 2 епизода.
Според мен трябваше в 7 сезон да се справят с Церса и сега в 8 с НК. Той поне до 4 епизод трябваше да оцелее.
Денерис отслабна откакто взе да слуша Тирион. Понякога дори се чудя защо го възприемаме за много умен. Само защото той така казва? О не, не само казва, а изтъква. От първия епизод на сериала: "Кралицата има двама братя, един красив и един умен". Ако не го слушаме обаче, кажете ми една умна негова постъпка? Адския огън за битката със Станис Церсей го изрови, той само се възползва. Друго?

# 2 503
Че тя Денерис изслушва какво Тирион и казва и прави точно обратното. Не запомних за какво го е послушала?  Преди никой не слушаше и беше стихия. След като Миири я предаде, не знам да слуша някой.

# 2 504
  • Сидни
Искам Даарио да се окаже фейк Егон...

Общи условия

Активация на акаунт