GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 499
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Варна
Е, няма нищо за извинение. Дяволо греши обаче и в двата варианта.
Аз си признавам 3 и 4 сезон почти не съм ги гледала.

# 2 476
# 2 477
  • София
Среднощни оргии сте спретнали тука, тройки, четворки... Долу лапичките от Джонито, първа го заплюх. Плочките му, дето били по-добре наредени от тия на Чертога, са мои. Да не си дърпаме плитките Simple Smile

Искам да кажа, че ако Аря убие Церса с лицето на Джайм, по-добре да не го сваля, докато оная не пукне. После ще го свали, разбира се, за да видим ние, че е тя, но Цецка трябва да пукяса с пълното съзнание, че Джайм й е видял сметката, това за нея ще е ужасно.

В сериала бяха децата на фермер някакъв, може и мелничар да е бил. Теон ги уби и изгори за да излъже, че са Бран и Рикон.
Губи се идеята за Отмъщението. Да го почне с Джайми... и преди да отлети в отвъдното да види, че е Аря... "Северът не забравя".

# 2 478
  • София
Ох, ако Джейми се връща, за да спасява Церсей, а не за да я убие, съвсем ще заприлича на Дързост и красота.
Обаче, сега гледах пак сцената с Маги Жабата и в там няма третото предсказание, че малък брат ще я убие. Маги казва, че има право на три въпроса, но така и не стигат до третия. Това явно съм си го доизградила в главата от книгите. Така че в сериала, убиецът може да е всеки. Освен ако няма ретроспекция и друг епизод. Някой да се сеща?
Не че пророчествата ги броят за нещо в тоя сериал, де.

Ако Джон убие Денерис, ми се вижда страшно нелогично който и да било да го съди за това. Първо, защото е rightful King и второ, защото победителите не ги съдят. Те Джейми не осъдили, дето се е клел да защитава краля на всяка цена, та законният наследник ще съдят, задето убива узурпарорка. Щото Денерис ще се окаже точно това.

# 2 479
Хахаа, вижте какво намерих. Joy

"Lord of Light, give us patience, for the writers are bad and the script full of errors..."

Мисля, че всички ще го разберат.

# 2 480
# 2 481
Защо падна наистина главата на Мисандей

# 2 482
Дали продължението ще е дежа вю? Ще се поддаде ли на провокацията Дани? "Леденият" Джон не устоя. 

# 2 483
  • Сидни
Е докато при нас е нощ, вие игри разигравате, пак мъжете и жените разпределяте....егати, всичко изпускам!

От 3-4 години съм в темата за сериала и книгите ( уффф чела съм ги само 3 пъти ), ама само един човек ме включил в играта ( тенкс Маскара). Аз Тирион? ахахах ами яко, ама едва ли ахахха  :*

Теон не е "убивал" Аря.

Аз докато четях книгата и дойде тоя момент, уж убили Рикон и Бран и я хвърлих тая проклета книга и казах повече " НЕ"...егати ужасията...хаха
Може би най-тежкият момент за мен беше, когато пришиха главата на вълка на Роб на неговоро тяло...

# 2 484
Цитат на: ginger style link=topic=1113730.msg38692363#msg38692363 dat79e=1557518067
Аз четох из немските групи теория, че всъщност Денерис и Джон/Егон са близнаци, които са разделени при раждането и Визерис е взел Денерис да я отгледа, а Нед - момчето.

А как Нед и Визерис са се договорили 😆😆😆

Ако е така, Бран щеше да го види. А той видя как Лияна ражда и т. Н

# 2 485
Като ще се измислят невероятни финали, ето един и от мен:
Данчето се отказва доброволно от трона (всъщност и писнало за щяло и нещяло да я разиграват), прибира се в ДК и си живее там с Дро и малките дракончета (стара мома с котки). Иванчо става официално Егон VІ Таргериън и посядва на ЖТ.

# 2 486
В същност това може да е интересна теория. Къде е била Лияна докато е бременеела? И на Нед само  му показаха едно бебе не е видял раждането. Рицарите с които се би тогава от чий лагер бяха?

# 2 487
В същност това може да е интересна теория. Къде е била Лияна докато е бременеела? И на Нед само  му показаха едно бебе не е видял раждането. Рицарите с които се би тогава от чий лагер бяха?
Не помня коя беше крепостта, в която беше родила, но във всеки случай Нед се би с таргериански рицари - на броните си имаха отпред червени дракони.

# 2 488
Абсурд! Joy
Винаги ще има фенове с прекалено развинтена фантазия. Но нека не полудяваме съвсем.

# 2 489
Не помня коя беше крепостта, в която беше родила, но във всеки случай Нед се би с таргериански рицари - на броните си имаха отпред червени дракони.

Ами Лияна е била с Регар, нали я е отвлякал.... После Нед е дошъл.

Общи условия

Активация на акаунт