GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 543
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 385
Може па Джон да полудее, кой знае. Или Церсей да я убият, а Кибърн да я съживи Joy

Церсей в ръцете на д-р Менгеле/Кибърн е отдавнашна моя мечта. Тя му изпращаше млади жени върху които да експериментири и успоредно с това да задоволява низките си страсти. Ще бъде страшна ирония тя да попадне в ръцете му.

# 2 386
Че пускат дезинформация не е съмнително, а почти сигурно. Има една Теория за безкрайните маймуни, така че толкова много фенове и варианти да се обсъждат и все пак краят да е неочакван? Никой да не познае? Не виждам как ще стане без да ни дезинформират и насочат да мислим каквото те искат. В момента ни карат да мислим, че Дани ще полудее, пускат се спойлери за
Скрит текст:
различни сценарии, в които бива убита
и аз все повече започвам да мисля, че всъщност
Скрит текст:
Джон ще се жертва заради нея. И за да е горчиво-сладък краят, възможно е да има и бебе. И това да е нещото, което според Емилия няма да повярваме, че ще стане Дани - майка.
Хм, май удари в 10.
И така ми харесва.

# 2 387
Това ако стане ще е доста тъпо.

Скрит текст:
Джон да го пазят шест книги, специално да  го съживят и да се жертва накрая за бебе което не е видял дори

# 2 388
Може па Джон да полудее, кой знае. Или Церсей да я убият, а Кибърн да я съживи Joy

Церсей в ръцете на д-р Менгеле/Кибърн е отдавнашна моя мечта. Тя му изпращаше млади жени върху които да експериментири и успоредно с това да задоволява низките си страсти. Ще бъде страшна ирония тя да попадне в ръцете му.

Голяма ирония ще е , да!
Обаче може ли да ми припомните Планината от какво умря, щото едва ли не беше безсмъртен ? Той и сега е умрял де, но е зомби.

# 2 389
Какъвто и финал по холивудски да са измислили, вече ще е обсъждан. Трябва да надскочат клишетата и в същото време да е логично. Не знам. Аз съм скиптично настроена.

# 2 390

Голяма ирония ще е , да!
Обаче може ли да ми припомните Планината от какво умря, щото едва ли не беше безсмъртен ? Той и сега е умрял де, но е зомби.

Оберин го прониза  с копието, намазано с отрова, но емоциите взеха връх при него, подцени Планината и си плати.
Въпреки всичко Планината скоро се превърна в жив труп. Пицел  изсмука отровата от нето с  цената на страшни болки и изпратиха главата му на Дорн, а по-късно Кибърн върна трупа към живот.

Джинджър сигурно съм го казвал най-малко десет пъти, но за мен,
А) ако бяха победили Другите или  пък
Б) ако бяха победили  ДРугите о после Бран беше върнал миналото в момента когато няма Други, но няма и Старки щеше да е много шокиращ финал. ИЗтърваха момента да направят нещо неочаквано.

# 2 391

Скрит текст:
Джон да го пазят шест книги, специално да  го съживят и да се жертва накрая за бебе което не е видял дори

Скрит текст:
Ако има такъв вариант за край - за мен е логичен.
Джон изигра своята епична роля. Обединител на Севера и юга. Джон Обединителя.
Победиха злото, смъртта, НК.
Джон и без това е толкова мрачен и самотен.Самотник.
От друга страна Дани мечтае за трона. Получава го с помощта на Джон и Севера. Получава и много повече - бебе. Наследник. Вече има смисъл от това тя да е на трона. Бран е чичко Гугъл.  Сега вече не само Севера ще помни.

# 2 392

Скрит текст:
Джон да го пазят шест книги, специално да  го съживят и да се жертва накрая за бебе което не е видял дори

Скрит текст:
От друга страна Дани мечтае за трона. Получава го с помощта на Джон и Севера. Получава и много повече - бебе. Наследник. Вече има смисъл от това тя да е на трона. Бран е чичко Гугъл.  Сега вече не само Севера ще помни.

Ако този сценарий е верен -
Скрит текст:
първо ще имаме луда кралица на трона, сякаш Церсей не ни стигаше.(тази ще е къде по-луда) Второ ще имаме дете, от инцест. Голяма вероятност да е изрод. Не съм сигурен, че това е моят финал. За това ли бяха всички жертви?

# 2 393
Аз четох из немските групи теория, че всъщност Денерис и Джон/Егон са близнаци, които са разделени при раждането и Визерис е взел Денерис да я отгледа, а Нед - момчето.

# 2 394
Скрит текст:
Не помня и при двете битки при Черна вода звънци или камбани.
Скрит текст:
Сещам се за кой спойлер говориш, но ми се вижда измислен. Ако им трябваше някакъв "детонатор" да изкрейзят Дани, щяха да дадат и на екранния Юрон магически рог.

Привет в петък вечер Simple Smile

Скрит текст:
Камбаните са, за да оповестят, че градът пада - предава се.

Голяма част от спойлерите са от статисти - хора, които са видели определени сцени, но не отблизо или не в детайли.

По тази причина ...

Скрит текст:
... други твърдят, че откача не Денерис, а Церсей. Именно тя пали адския огън.
Дани наистина умира - убита, но не е сигурно от кого. Джон излиза от тронната зала, затова се предполага, че той я е промушил.
Фриккидоктор потвърждава единствено, че ще има процес срещу Тирион.
На процеса са Аря, Санса, Давос и още някой. По-скоро - преди изпълнение на присъдата.
Джон и Денерис не са там.
Предполага се, че Денерис вече е мъртва.
Или умира в този момент.

В едно интервю Кит каза, че финалът е разочароващ. След това някак сам се притесни от отговора си и добави: "Разочароващ, но епичен." Е, колко да е епичен ...

В друго интервю с Емилия (за което вие вероятно знаете), тя разказва, че след прочита на сценария е обикаляла улиците на Лондон с часове в опит да превъзмогне развоя на историята.
Също Емилия казва: "На финала всички ще ахнат, когато разберат коя съм всъщност".
Скрит текст:
Което подведе много фенове, че тя е Азор Ахаи.
Тя не е.
Коя е тогава истинската същност на героинята и?
well-known, имаш ли линк към това?

Джооооон .....ахррррр....аз всъщност не съм леля ти...ахъррр .аз съм чичо ти...джендър съм....

# 2 395
Аз четох из немските групи теория, че всъщност Денерис и Джон/Егон са близнаци, които са разделени при раждането и Визерис е взел Денерис да я отгледа, а Нед - момчето.

А как Нед и Визерис са се договорили 😆😆😆

# 2 396
  • Русе
Какъвто и финал по холивудски да са измислили, вече ще е обсъждан. Трябва да надскочат клишетата и в същото време да е логично. Не знам. Аз съм скиптично настроена.

В последното действие Бран се събужда в леглото си. Оказва се, че развълнуваното от предстоящата кралска визита момче е стояло будно до късно през нощта, преди да се унесе в трескав, неспокоен от възбудата сън.

Набързо се облича, излиза навън, почесва Лято зад ушите и тръгва да се катери по стените на Зимен хребет, внимавайки да не го види някой, който може да го обади на майка му.

Високо горе засенчва с ръка очите си срещу слънцето и се оглежда. Забелязва знамената на приближаващата кралска процесия на Робърт, идващ в Севера да навести своя приятел Едард и да го покани да поеме длъжността на Кралската ръка.

Всичко останало е било просто сън. Може би Бран, в края на краищата, ще постигне мечтата си и ще стане рицар?

# 2 397

Скрит текст:
Джон да го пазят шест книги, специално да  го съживят и да се жертва накрая за бебе което не е видял дори

Скрит текст:
От друга страна Дани мечтае за трона. Получава го с помощта на Джон и Севера. Получава и много повече - бебе. Наследник. Вече има смисъл от това тя да е на трона. Бран е чичко Гугъл.  Сега вече не само Севера ще помни.

Ако този сценарий е верен -
Скрит текст:
първо ще имаме луда кралица на трона, сякаш Церсей не ни стигаше.(тази ще е къде по-луда) Второ ще имаме дете, от инцест. Голяма вероятност да е изрод. Не съм сигурен, че това е моят финал. За това ли бяха всички жертви?

Скрит текст:
Аз никъде не виждам луда кралица.
За мен действията са си ТИПИЧНО женски.
Покажи ми една жена, която да не действа импулсивно, дори и да съжалява след това.
Повече не мога да понасям лицемерието, интригата, подлостта, пошлостта. Това е по страшно от малко изгорени хора.

# 2 398
Коронис- а през това време Визерис пердаши Денерис, а Илирио ѝ намигва многозначително 😆

# 2 399

А как Нед и Визерис са се договорили 😆😆😆
Аз пък четох теория, че Дани е на Ашара и Нед/Брандън.

Общи условия

Активация на акаунт