GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 607
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 325
Не помня и при двете битки при Черна вода звънци или камбани.
Скрит текст:
Сещам се за кой спойлер говориш, но ми се вижда измислен. Ако им трябваше някакъв "детонатор" да изкрейзят Дани, щяха да дадат и на екранния Юрон магически рог.

Привет в петък вечер Simple Smile

Скрит текст:
Камбаните са, за да оповестят, че градът пада - предава се.

Голяма част от спойлерите са от статисти - хора, които са видели определени сцени, но не отблизо или не в детайли.

По тази причина ...

Скрит текст:
... други твърдят, че откача не Денерис, а Церсей. Именно тя пали адския огън.
Дани наистина умира - убита, но не е сигурно от кого. Джон излиза от тронната зала, затова се предполага, че той я е промушил.
Фриккидоктор потвърждава единствено, че ще има процес срещу Тирион.
На процеса са Аря, Санса, Давос и още някой. По-скоро - преди изпълнение на присъдата.
Джон и Денерис не са там.
Предполага се, че Денерис вече е мъртва.
Или умира в този момент.

В едно интервю Кит каза, че финалът е разочароващ. След това някак сам се притесни от отговора си и добави: "Разочароващ, но епичен." Е, колко да е епичен ...

В друго интервю с Емилия (за което вие вероятно знаете), тя разказва, че след прочита на сценария е обикаляла улиците на Лондон с часове в опит да превъзмогне развоя на историята. Също Емилия казва: "На финала всички ще ахнат, когато разберат коя съм всъщност". Което подведе много фенове, че тя е Азор Ахаи.
Тя не е.
Коя е тогава истинската същност на героинята и?

# 2 326
Коронис - Ариан ми е любимка 😉Благодаря за внимнието. След щателния ти анализ ти веднага се превърна в майстер Емон в очите ми 😊

А бе хора, защо ЗД да обръща плаща? С какво ще им платят Денерис или Джон? Обещания и евентуално драконови яйца?

# 2 327
Дано не е майка на Джон 😂

# 2 328
Дано не е майка на Джон 😂

Е,не.

# 2 329
Е, шегувам се , де. Ама освен да откачи тотално, за друго не се сещам. Обаче това въобще няма да е изненадващо .

# 2 330
Знам.Hug
Тогава купона ще е на шест.

# 2 331
  • Чужбина
ЗД нали уж никога не нарушават договор?

Чета в редит водят точно същите като нашите дискусии за Дани. Един вика, че тя била загубила толкова много. Друг разправя, че загубите ти не валидират амбициите ти.

Да не вземе накрая Дани да убие Джон и тогава вече ... ще бъдем всички у шока.

# 2 332
а стига бе
Скрит текст:
трети процес срещу Тирион ще ми дойде в повече
, а

Скрит текст:
ако Санса предаде Джон или Тирион  - още по-зле ще го прием
а

# 2 333
По-скоро си мисля, че е едното от две неща.
Ако съм сбъркала, накрая ще си призная. Stuck Out Tongue

Все повече се убеждавам, че именно Бран тласка развоя на събитията в определена посока.
И много целенасочено избра момента за Сам, който да разкрие на Джон истинската му самоличност.
А и присъствието на Джайм ми е голяма загадка.
Защо Бран му каза, че пътят му го отвел там? Джайм се би храбро, но нищо особено не промени в хода на битката ... може би има нещо друго, заради което трябваше да се "представи" в ЗХ.

# 2 334
Скрит текст:
Що? Какво е направил пак?Kissing

# 2 335
  • Чужбина
а стига бе
Скрит текст:
И аз Джонката го не давам. Що го съживявахме в 6-ти сезон? Мисля, мисля и не мога да го измисля. Каква бе целта на цялото занятие?

Това няма ли да е
Скрит текст:
втори процес с/у Тирион?

# 2 336
Джайм вероятно или ще убие Церсей, или пък Церсей ще нареди да го убият и ще полудее. Или Юрон ще убие Джайм и това ще има унищожигелен ефект върху Църсито.

# 2 337
... може би има нещо друго, заради което трябваше да се "представи" в ЗХ.
Разузнавач. Умна е кака Цецка.

# 2 338
а стига бе
Скрит текст:
И аз Джонката го не давам. Що го съживявахме в 6-ти сезон? Мисля, мисля и не мога да го измисля. Каква бе целта на цялото занятие?

Това няма ли да е
Скрит текст:
втори процес с/у Тирион?

Скрит текст:
Първи процес - Лиза АРин го съди
 Втори процес - Тивин го съди
Трети ще е

# 2 339
... може би има нещо друго, заради което трябваше да се "представи" в ЗХ.
Разузнавач. Умна е кака Цецка.

Не мисля. По-скоро ...

Скрит текст:
като избяга от ЗХ, това може да се сметне за преминаване в другия лагер. Ако наистина Денерис и/ или Джон го заловят, това ще накара Тирион да направи нещо безразсъдно. Най-малко - ще смени пристрастията.Той е много привързан към брат си.
Тирион ще изиграе сериозна роля в това Денерис да бъде убита.

Да, ще има процес срещу него. Това, твърди Фриккито, ще е сигурно

Мисля, че Бран "вижда" възможния изход за всички ...

Общи условия

Активация на акаунт