GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 593
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 310
Според мен са наели хора  да пускат фалшиви спойлери

Аз даже мисля, че те самите /сценаристи, екип/ ги пускат 😊

# 2 311
  • Чужбина
Абсолютно никой не пише за следното развитие на нещата, което ще сложа в спойлер, въпреки че са мои мисли:

Скрит текст:
Защо пък да не стане така, че да победят Церсей, но Дани да се откаже от трона. Джон така или иначе не го ще тоя трон. Поради тази причина се формира съвет, в който участват Давос, Бран и другите оцелели.

Дани отива да оправи Мийрин, а Джон отива на Вала. Само дето трябва да измислим, какво ще прави на Вала.

# 2 312
Абсолютно никой не пише за следното развитие на нещата, което ще сложа в спойлер, въпреки че са мои мисли:

Скрит текст:
Защо пък да не стане така, че да победят Церсей, но Дани да се откаже от трона. Джон така или иначе не го ще тоя трон. Поради тази причина се формира съвет, в който участват Давос, Бран и другите оцелели.

Дани отива да оправи Мийрин, а Джон отива на Вала. Само дето трябва да измислим, какво ще прави на Вала.

Причина да го направи?

# 2 313
Скрит текст:
То причина ще се намери, но няма да е интересно.

# 2 314
  • Пловдив
Скрит текст:
и аз не виждам смисъл да ходи на Вала, макар че ще е интересно, но им трябва нещо което да пазят
а Денерис не вярвам да се откаже от трона при каквито и да било обстоятелства, тя сега е луднала на тема трон.
ей богу получи се Grinning

# 2 315
  • Чужбина
Принципно няма да е интересно, но другите опции по-интересни ли са?

Някой да каже за Златната Дружина ..., дали ще тръгнат срещу Дракон.

И още един въпрос имам:

Някой помни ли в Битката на Черна Вода да е имало някакви звънци?

# 2 316

Скрит текст:

Скрит текст:
Причина - бебетата на НК "живи" и отмъщават за татко си.Докато не разберат , че са осиновени и сменят фронта. Но това след още 8 000 години.

# 2 317
Принципно няма да е интересно, но другите опции по-интересни ли са?

Някой да каже за Златната Дружина ..., дали ще тръгнат срещу Дракон.

И още един въпрос имам:

Някой помни ли в Битката на Черна Вода да е имало някакви звънци?

Освен звънеца на Церсей - shame и звънците в Дроговата плитка(в сериала имаше ли ги?), други не помня.

# 2 318
Не помня и при двете битки при Черна вода звънци или камбани.
Скрит текст:
Сещам се за кой спойлер говориш, но ми се вижда измислен. Ако им трябваше някакъв "детонатор" да изкрейзят Дани, щяха да дадат и на екранния Юрон магически рог.

# 2 319
Скрит текст:
Причина - бебетата на НК "живи" и отмъщават за татко си.Докато не разберат , че са осиновени и сменят фронта. Но това след още 8 000 години.
Не, има друго. Когато утрепаха ББ в 7 сезон, зомбитата около него напълно умряха, а не би трябвало да е така, ако животът на всички е обвързан със съществуването на НК. Въпросът е кой и как в крайна сметка контролира зомбитата и дали ББ не са автономни от НК, когато са зад Вала.

# 2 320
Така така чета вашите спойлери и се чудя тука.
Кога излъчват епизодите в другите страни, оставете т'ва , че в пон. винаги в 4 часа сутринта е излъчен и преведен на БГ.
Ама май по едно и също време е навсякъде, щом никой не пише спойлери и то истинските и не коментира епизода в темата примерно в неделя .... ами всички в пон... ?!

# 2 321
Но той не уби бебето. Погали го с пръст и очите му станаха сини.Бащина лИбоФ.

# 2 322
Е защо според теб при нас е в 4 сутринта, разбира се , че навсякъде е по едно и също време.
Тръпна да разбера как ще умре Ц.

# 2 323
  • Чужбина
Така така чета вашите спойлери и се чудя тука.
Кога излъчват епизодите в другите страни, оставете т'ва , че в пон. винаги в 4 часа сутринта е излъчен и преведен на БГ.
Ама май по едно и също време е навсякъде, щом никой не пише спойлери и то истинските и не коментира епизода в темата примерно в неделя .... ами всички в пон... ?!

Първото излъчване на епизода абсолютно във всички държави е в 4 часа БГ време, което е 3 часа Централно-европейско време.
Това е 9 часа неделя вечер в щатите.

# 2 324
хахаха Короникс, добре си ме описал. Ще го сложа в рамка

значи започвам наред.

Най-лесна ми е Хексе - внимателна, грижлива, културна, винаги на място с огромен капацитет от знания и в същото време с една дума, може да те постави на място - за мен тя е Марджери Тирел

Както казах най -много оприличавам Бумър на Церсей,. С нея  съм се сблъсквал изключително много,  имало е дори вулгарни обиди от нейна страна, дори е засягала семейството в обидите си, при това - без да ги познава. Но пък няма да отрека, че беше умна. и то - много. Сега вече не съм я засичал да влиза.

Ирена - също като мен подкрепя Станис. Има редки включвания, но пък се характеризира с някои от най-фантастичните теории, като това за бебе -фермата. Предполагам че е Мел

Тифани или Хепи - коя е по приказна? а сега де. и двете съдържат детското в себе си. Но Тифани като че ли все пак проявява склонност да изпада в страсти, Хепи е по уравновесна. За нея уставям Бран, който е по-стабилен
За Тифани ще оставя Аря. да, тя пази детското в себе си, но на моменти е и войнствена.
Аниш - Денерис. И не само защото я защитава. Просто винаги е с особено мнение.
Елеонора - си е избрала много точно аватара - Игрит. Нямам какво да добавя
Василева - Санса - младолика и  неопитна . Не в лошия смисъл.
Коронис - изключително добри анализи, точни коментари. Не е длъжник на никого, но и не напада никого без причина - Тирион.
Дяволо - и аз съм съгласен, че е Давос Държеливи, Луковият рицар - стабилен като него.

Моарейн - по-много от въпросите сме на на едно мнение, но тя държи повече на понятия като чест и достойнство.  Усещам я по-майчинси тип за това за нея оставям Кейтлин Тъли.

вероятно пропускам някого, но за тези се сетих на първо време.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 21:20 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт