GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 605
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 370
Може па Джон да полудее, кой знае. Или Церсей да я убият, а Кибърн да я съживи Joy

# 2 371
  • Вестерос
28 стр. съм изтървала днес ..

Нещо интересно да сте обсъждали?
Нови спойлери?

# 2 372
Няма нови

# 2 373
Скрит текст:
Не помня и при двете битки при Черна вода звънци или камбани.
Скрит текст:
Сещам се за кой спойлер говориш, но ми се вижда измислен. Ако им трябваше някакъв "детонатор" да изкрейзят Дани, щяха да дадат и на екранния Юрон магически рог.

Привет в петък вечер Simple Smile

Скрит текст:
Камбаните са, за да оповестят, че градът пада - предава се.

Голяма част от спойлерите са от статисти - хора, които са видели определени сцени, но не отблизо или не в детайли.

По тази причина ...

Скрит текст:
... други твърдят, че откача не Денерис, а Церсей. Именно тя пали адския огън.
Дани наистина умира - убита, но не е сигурно от кого. Джон излиза от тронната зала, затова се предполага, че той я е промушил.
Фриккидоктор потвърждава единствено, че ще има процес срещу Тирион.
На процеса са Аря, Санса, Давос и още някой. По-скоро - преди изпълнение на присъдата.
Джон и Денерис не са там.
Предполага се, че Денерис вече е мъртва.
Или умира в този момент.

В едно интервю Кит каза, че финалът е разочароващ. След това някак сам се притесни от отговора си и добави: "Разочароващ, но епичен." Е, колко да е епичен ...

В друго интервю с Емилия (за което вие вероятно знаете), тя разказва, че след прочита на сценария е обикаляла улиците на Лондон с часове в опит да превъзмогне развоя на историята.
Също Емилия казва: "На финала всички ще ахнат, когато разберат коя съм всъщност".
Скрит текст:
Което подведе много фенове, че тя е Азор Ахаи.
Тя не е.
Коя е тогава истинската същност на героинята и?
well-known, имаш ли линк към това?

# 2 374
  • Вестерос
ИзвинетИ на дотракски няма ли, че ми е труден испанския?

Аз го минах на ГТ. Пълен булшит. Тия наистина умишлено пускат спойлери, които си противоречат.
тези испански са същите,които споделих вчера!

# 2 375
  • Чужбина
Абе Денка беше много доволна когато умря Визи,  неговата смърт беше абсолютно продиктувана от нея, ей ти братоубийство още от началото.
Абсолютно.

За мен братоубийствата и родоубийствата са най-противното нещо. Историята за Каин и Авел затова е веднага след създаването на Адам и Ева в Библията.

# 2 376
  • Вестерос
хахаха Короникс, добре си ме описал. Ще го сложа в рамка

значи започвам наред.
....

Тифани или Хепи - коя е по приказна? а сега де. и двете съдържат детското в себе си. Но Тифани като че ли все пак проявява склонност да изпада в страсти, Хепи е по уравновесна. За нея уставям Бран, който е по-стабилен
За Тифани ще оставя Аря. да, тя пази детското в себе си, но на моменти е и войнствена.
...

ахх 😀😀😀😊😊😊🗡

# 2 377
Скрит текст:
Не помня и при двете битки при Черна вода звънци или камбани.
Скрит текст:
Сещам се за кой спойлер говориш, но ми се вижда измислен. Ако им трябваше някакъв "детонатор" да изкрейзят Дани, щяха да дадат и на екранния Юрон магически рог.

Привет в петък вечер Simple Smile

Скрит текст:
Камбаните са, за да оповестят, че градът пада - предава се.

Голяма част от спойлерите са от статисти - хора, които са видели определени сцени, но не отблизо или не в детайли.

По тази причина ...

Скрит текст:
... други твърдят, че откача не Денерис, а Церсей. Именно тя пали адския огън.
Дани наистина умира - убита, но не е сигурно от кого. Джон излиза от тронната зала, затова се предполага, че той я е промушил.
Фриккидоктор потвърждава единствено, че ще има процес срещу Тирион.
На процеса са Аря, Санса, Давос и още някой. По-скоро - преди изпълнение на присъдата.
Джон и Денерис не са там.
Предполага се, че Денерис вече е мъртва.
Или умира в този момент.

В едно интервю Кит каза, че финалът е разочароващ. След това някак сам се притесни от отговора си и добави: "Разочароващ, но епичен." Е, колко да е епичен ...

В друго интервю с Емилия (за което вие вероятно знаете), тя разказва, че след прочита на сценария е обикаляла улиците на Лондон с часове в опит да превъзмогне развоя на историята.
Също Емилия казва: "На финала всички ще ахнат, когато разберат коя съм всъщност".
Скрит текст:
Което подведе много фенове, че тя е Азор Ахаи.
Тя не е.
Коя е тогава истинската същност на героинята и?
well-known, имаш ли линк към това?

Не, за съжаление. Четох много - стотици мнения, преразкази на интервюта - и гледах много видеа. Това ме впечатли и го запомних. Конкретните и думи ги прочетох на две места англоезичния форум.
Самият Н. Костер - Валдау казва, че накрая сюжетът ще приключи по неочакван, но смислен начин и всички ще разберат, че това е една добре разказана и логически свързана история. Но това го писах някъде много назад.

Вече не знам дали ще има въобще нещо неочаквано - като се има предвид, че написахме историята около милион пъти. Все някъде сме целнали нещо Simple Smile)

# 2 378
най-интересното е играта.
@ Тиф, ти кои от нас на кои герои оприличаваш. Аз и Коронис дадохме своите виждания.

П.С. има спойлери, но ми се струваj тъпи. Ако ти се четат - обърни преди 2-3 страници

# 2 379
  • Варна
По-нагоре обсъждахте идеята Златната дружина да обърне плаща, щото Денерис била Таргариен, а те - Блекфир. Това не доказва ли точно обратното? Че никога няма да се бият за нея? Всички бунтове на Блекфир и довличане на войски от Есос във Вестерос са били против Таргите.

# 2 380
  • Пловдив
А Джендри и Санса как ги виждате на финала? Общи взето избихме останалите тях какво ще ги правим 🤔😂

# 2 381
  • Чужбина
По-нагоре обсъждахте идеята Златната дружина да обърне плаща, щото Денерис била Таргариен, а те - Блекфир. Това не доказва ли точно обратното? Че никога няма да се бият за нея? Всички бунтове на Блекфир и довличане на войски от Есос във Вестерос са били против Таргите.
И аз така си мисля. Но понеже в реддит са го коментирали, реших да питам и тук, за да проверя, дали не съм в когнитивен дисонанс вече.

# 2 382
  • Вестерос
О не знам Джони,не съм мислила. Видях спойлерите,ама са стари Simple Smile дано утре или в неделя да има снимки и инфо,че аз чак след обед в понеделник ще мога да гледам Sad

# 2 383
Може би всички тези факти имат резон.
Както , че всички мъже Старк отивайки на юг намират смъртта си.

# 2 384
Че пускат дезинформация не е съмнително, а почти сигурно. Има една Теория за безкрайните маймуни, така че толкова много фенове и варианти да се обсъждат и все пак краят да е неочакван? Никой да не познае? Не виждам как ще стане без да ни дезинформират и насочат да мислим каквото те искат. В момента ни карат да мислим, че Дани ще полудее, пускат се спойлери за
Скрит текст:
различни сценарии, в които бива убита
и аз все повече започвам да мисля, че всъщност
Скрит текст:
Джон ще се жертва заради нея. И за да е горчиво-сладък краят, възможно е да има и бебе. И това да е нещото, което според Емилия няма да повярваме, че ще стане Дани - майка.

Общи условия

Активация на акаунт