GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 63 918
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Аз съм по-склонна да мисля, че ако в евентуална битка Церсей види, че губи по-скоро тя ще гръмне столицата с адския огън отколкото да я остави на Денерис. Така ми е по-логично да се сбъдне видението за изпепелен трон.

# 736
  • Варна
А дали няма да успеят някак да бронират Дрогон и за това Юрон да гледа като пребозил? Ма май няма време за това.
Аз се зачудих защо драконите не бълват огън да горят стрелите в движение, докато летят към тях.

Хахахахахаааа! Това искрено ме разсмя. Не го казвам с подигравка, въобще не мисля, че ти е безумна идеята. Смешно ми стана като си представих как милият, влюбен, но отхвърлен Джендри от най-красивата според него Лейди Аря Старк... Grinning Та си представям как по цели нощи страда и търси утеха в коването на драконова броня от останалите неизползвани вече от жива ръка остриета от драконово стъкло. Безумно количество наистина изкопаха, изковаха на оръжия, трябва само да мине да се обере от бойното поле и да се вложи в нещо друго. Хихиххиии... това ще ме зарадва, честно. В такива моменти нали знаете как човек се хвърля като за 5-ма поне в нещото, което най-много му се отдава само и само да не мисли за личните си драми и да притъпи любовна мъка, та има си го времето за една бърза промо версия на драконова броня. Колко пък да е голям тоя Дрогон, да не би по-голем от цялата армия, която успяха да въоръжат с драконово стъкло? Та не е хич невероятен и такъв сценарий. Ама ние наистина съвсем се отплеснахме в наши си фенски версии и развръзки.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 10:31 от Spirit Crusher

# 737
Елария и Тиен трябва да са мъртви вече.

# 738
Дани ще изпепели цялата столица. Нали имаше някакви видения в които сянката на дракона се вижда по покривите на сградите в КЧ. В стаята на немрящите също гледаше изпепелен трона.
Видението може да се отнася, че над КЧ ще прелетят дракони за първи път от много време насам (Денерис ще стигне с драконите си до Вестерос). Е, вече ходиха в Ямата, летяха над града. Видението се е сбъднало.
Тронът - изпепелен/разрушен може да символизира простотиите на Церси.

# 739
Неудовлетворена съм.Wink
Историята остава недоразказана.
Не ме интересуват второстепенните герои.
Джон е някак в сянка.Няма никакво развитие. Очаквах повече от него.
А няма време!

# 740
  • Варна
Тиен е мъртва най-вероятно, но Церсей искаше майка й да гледа как тялото й гние и нареди да я държат жива, да сменят свещите редовно и каза, че ще я хранят насила, ако трябва. Тя е жива със сигурност.

# 741
  • Бургас
Искам Церсей да вземе главата на Сансето. Е, тогава Аря ще се развихри.

Никой да не пипа Санса!  Twisted Evil

# 742

Никой да не пипа Санса!  Twisted Evil
Добре, няма да я пипаме. А може ли да я пръжнем от разстояние?

# 743
Много ми е мъчно за Джон. Все е между чука и наковалнята.

Елария може и да не е издържала и да се е самоубила.

Няма за кога да отвличат Санса. Церсей кога и как ще прати някой да я отвлече. В 5 епизод трябва да се свършва вече с нея.

# 744

Много ще се изкефя Санса да умре , охоохоххо... Церсей и тя да я няма изобщо.
Бран и него не го искам, напълно безполезен ми е

# 745
Ще правим ли анкета кой ще е последния оцелял или кой ще умре в 5 епизод?

# 746
Хексе, моята любима двойка я няма - Санса и Тирион. Те са мъж и жена, а си ги пропуснала.

# 747
Относно падането на Вала, след 3 еп. имам подозрението, че цялата игра за довеждането на НК до Зимен Хребет я направи Бран, а Дани, Джон и другите умници заедно с драконите бяха пионките в играта  му. Спомняте си кога се решиха да организират злополучната мисия отвъд Вала за залавяне на зомби. Джон който бе при Дани и драконите й, получи писмо от ЗХ, в което се казваше, че Бран е видял НК да приближава Източен страж с армията си. Самият Бран, знаейки, че е мишена на НК се прибра в Зимен Хребет, защо, ако не за да го очаква там. Това не означава, че Бран е злодеят, а напротив, Бран е искал да унищожи НК, но сам не би могъл, трябваха му и войските на Денерис, и Аря и Джейми ако щете, и драконите и експедицията до Вала също му бе необходима, съответно разрушаването му . Всички трябваше да съберат в Зимен Хребет- идеалното място за гибелта на ББ.

# 748
  • Вестерос
KЧ преди и в 4 епизод. Тъпанарите могат поне да помнят какво са показвали, детайли като този са важни, но все пак чашка от Старбъкса...

# 749
Най-добре би било тронът да е разрушен от двете кралици, Джон да умре( както трябваше да умре преди 2 сезона още, може би в книгите ще си е мъртъв и няма да има особена роля), и 7 кралства да се управляват самостоятелно. или от брак между Санса и...някой друг, дори Юрон или който оцелее след клането...най-реалистично е. Всичко друго ще е фен сървиз и компромис. Няма и време за по-сложни интриги и развръзки

Общи условия

Активация на акаунт