GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 60 979
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 60
  • Чужбина
Айде още малко текст от Вихъра за загрявка за серията:

Цитат
— Мечката ми убихте! — изрева с цяло гърло Варго Хоут.

— Стой кротко, да не пукнеш и ти! — отвърна му Стоманени пищялки. — Взимаме дриплата с нас.

— Казва се Бриен — каза Джайм. — Бриен, девата на Тарт. — И се обърна към нея. — Все още си дева, надявам се?

Широкото й грозновато лице се изчерви. — Да.

— Чудесно — каза Джайм. — Защото спасявам само девици. — А на Хоут каза: — Ще си получиш откупа. И за двама ни. Ланистърите си плащат дълговете. Сега пусни някакво въже и ни извади оттук.

...

— Сир Джайм? — Макар и в подмокрения розов сатен и разкъсаната дантела, Бриен приличаше много повече на мъж, отколкото на жена. — Благодарна съм, но… вече бяхте далече. Защо се върнахте?

Хрумнаха му наведнъж цяла дузина шеги, коя от коя по-жестоки, но Джайм само сви рамене и каза:

Защото те сънувах.

# 61
  • HH
Хората изтрещяха наистина. Колко време се говори как ще е тъпо да имам бебе Дани/Джон, развиваха се теории как това от невъзможно ще се окаже реалност, след това беше мрънкане за тъмницата в трети епизод, как не бил умрял никой важен.
Сега сме на фаза” дано ни пързалят”, защото спойлерите не ни харесват 😑 А лошото е, че повечето май са верни.

# 62
  • Чужбина
Аз пък не мога да разбера, какво на хората не им харесва в спойлерите.

Честна дума!

Аз засега съм само недоволна от това, че прекалено бързо се отървахме от зомбитата, ББ и КнН. Всичко останало си ми седи логично.

Ох, и от Бран не съм доволна, защото ми се струва, че там има нещо мноооооого гнило.

# 63
Чувствам, че съм се прецакал. Като деца висяхме пред кината преди прожекция и изнудвахме хората - Чичко дай 5 стотинки за да не ти кажа кой е убиеца. Сега като гледам е трябвало да прилагам друг подход - Леличко дай 10 стотинки за да ти кажа кой е убиеца.

# 64
Започва се!

# 65
  • Чужбина
Ще пиша, ако не взема да заспя по някое време.

newsm03

Чувствам се така, все едно

Скрит текст:
аз ще спя с Джейми

# 66
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Скрит текст:
Дани се учи. Как озакони Джендри.

# 67
  • София
Ей, маниаци Stuck Out Tongue
Благодаря за темата, чакам да се изтегли и аз го почвам. Вие къде го гледате/теглите в 4?

# 68
  • Чужбина
Скрит текст:
Jaime is going to be the Brienne Slayer

Бран преживява екзистенциална криза.

Tormund gonna kill Jaime confirmed

Jaime: Not a knight? I can fix that...

Jaime: Virgin? I can fix that...

Но аз вече си промених решението. Искам Тормунд  на Трона - во веки веков.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 21:36 от Eleonora_27

# 69
Ей, маниаци Stuck Out Tongue
Благодаря за темата, чакам да се изтегли и аз го почвам. Вие къде го гледате/теглите в 4?
Гледаме по НВО.

# 70
  • Чужбина
Казах ли ви вече, че Санса много ме кефи?

smile3521

Хора, Тормунд е Легенда, разбирате ли?

Game of Hormones  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 05:14 от Eleonora_27

# 71
  • 221B Baker Street
Скрит текст:
На Данка много ѝ се събра! Как да не полудее?! А относно първото предателство - първа Санса предаде Джон. Той я закле да мълчи, но тя каза на Тирион. После той на Варис и тогава Варис реши да предаде Данка. 

# 72
Разкошен епизод. Лийкнатите кадри извадени от контекста изглеждаха трагично, но сега всичко си идва на мястото. Същинската игра започна!

# 73
  • Разпиляна във въображението
Въй, въй. Анкетата беше доста на място Simple Smile Обаче докато гледах серията имах чувството, че вече съм го чела, тук. Браво на някои за предположенията, за разсъжденията за отделните герои.

# 74
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мен това беше най-добрият епизод досега. Peace Раздвижиха се нещата,много се каза и много се случи.
Финала - епичен,точно така си я представям Денерис,озлобена и непоклатима.

Общи условия

Активация на акаунт