GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 60 985
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 75
  • Чужбина
Предишните дни дискутирахме психиката и характерите на някои герои и то ... доста сполучливо!

Targ family tree is basically a circle.

Nope, it's a Ladder.

# 76
  • София
уфф  Confused Rolling Eyes

епизод 4

Скрит текст:
Това вече си бе истински епизод от Игра на тронове. Всичко имаше. Simple Smile Много добър епизод, много ми хареса.

Ох, но съм нещо силно притеснен за моето момиче. Ако я убият няма да го преживея. Очаквано от нас Аря и Хрътката заедно тръгнаха към КЧ (Хрътката сцепи мрака в този епизод с мимиките си, ръмженето и лафовете, особено Аря тръгва с него, той и вика - ''Не обичам тълпите''  Laughing), всеки с мисията си, но лошото е, че и двамата казаха, че не смятат да се връщат?! Мамка му, имам много лошо предчувствие и ако тези изроди я убият край. Край, край, край. Sad

Джендри е вече новоизлюпен Лорд, хехе. Бебето на Аря значи няма да е копеле.  WinkХъхх, опитвам се да се шегувам ама ми е приседнало нещо...  Confused Ест. Денерис все още няма официалната власт да раздава титли, просто си отбелязваме.

Джайм и Бриен ми харесаха много. Тя наистина го обича и много добре го пресъздава. Когато Джайм и призна какви грехове има или какво би направил заради сестра си истински го почуствах. Толкова много болка имаше в него, как му се изкриви физиономията, брр. Невероятен актьор е. Изобщо беше много, много силен момент.

R.I.P. Регал и Мисандей. Жалко. Регал направо го разфасоваха. Този Юрон ще мре много жестоко!!!
Но най-много ме е яд за Дух. Колко жалко скимтеше за Джон, но поне се радвам, че е жив. Не мисля, че ще го видим повече. Sad

Така, същината. Санса наруши клетвата си спрямо Джон!!! Това дали се води предателство??? Малко по-особен случай е, но това след себе си ще доведе до цяла верижна реакция с катастрофални измерения. Санса се опитва да играе някаква игра и е видно, че не вярва на Денерис, абе направо си я мрази. Винаги съм защитавал Санса и обратното съм скачал на Денерис, но в случая съм силно раздвоен. Денерис се опита на няколко пъти с добро и за пореден път се вслуша в съветниците си, но до тук. Мисля, че вече ще полудее и връщане назад няма да има. Загуби и втория си дракон и най-вярната си приятелка. А когато разбере и за предателството на Варис ще има Дракарис за него, а от там ще се отприщи и бурята... Изобщо ще стане страшен мазаляк, пфф. От КЧ ще остане ли изобщо здрав камък?

Тирион ми хареса много. Разговорите с Варис, после Тирион с Церсей. И все пак кобрата можеше да го убие, но не го направи. Не иска собственоръчно да убие кръвта си? Хмм, интересно, интересно. Церсей не е бременна. Лъже. Когато Тирион и каза да се предаде и да живее заради детето си тя загуби самообладание и отново стане злобната кучка. Тирион докосна една струна в сърцето и, но тази струна я няма вече и тя няма какво да губи, защото не носи нищо в утробата си. Или си мисли, че наистина може да спечели (и защо не? даже към момента шансовете са повече на нейна страна) или да повлече всички след себе си. Както се казва - След мен и потоп.

Брон много си вярва нещо? Планински рай?  ooooh!

Още много моменти имаше, но щрихирах най-важното за мен.

# 77
  • Чужбина
“I’ve never slept with another knight before”. Loras drinks.  hahaha hahaha hahaha

Аз съм почти 100% сигурна, че
Скрит текст:
Аря ще остане жива
, Дяволо!

Another Baratheon in love with a Stark turned down! Sad

# 78
  • София
ох, дано, ще паля свещи  Praynig

# 79
Глупост, след глупост според мен се случват в тоя сезон, мисля че е ясно вече, че нещата отиват на това денирис да изпепели целия град заради случилото се накрая на 4ти епизод. Верис/Тирион ще я предадат заради това в името на Джон. Ще има некъв тъп туист от рода на Джон убива Дани или тя него и другите, които са я предали и накрая няма да седи никой на тъпия трон. Въобще последните два сезона откакто им свърши материала от книгите сериала стана адска боза.

# 80
  • Чужбина
Добре, приятели, вие какво очаквахте да се случи в този сезон, което не бихте определили като глупост.

Какво точно не ви харесва?

Аз вече казах, кое ме разочарова - прекалено бързото справяне с КнН. Това е!

Другото ми е супер.

Всъщност Дани очакваше, че:

Епизод 4:

Скрит текст:
хората във Вестерос ще я приемат така, както приемат Джон ли?

Такава ли е нейната основна мисъл?

и очакваше това всичкото:
Скрит текст:
да остане тайна?

ooooh! ooooh! ooooh!

Here comes the Mad
Скрит текст:
Queen
!

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 06:09 от Eleonora_27

# 81
Хич не беше бързо справяне с КН. Два сезона го влачиха. А това беше единственият вариант да победят мъртвите. Идеално им се получи Hands V

Аз пък друго изтървах

Скрит текст:
Тирион и Варис как и кога разбраха за произхода на Джон 🙄 

# 82
  • Чужбина
Скрит текст:
Тирион и Варис как и кога разбраха за произхода на Джон 🙄  

Епизод 4:

Скрит текст:
Санса каза на Тирион!

Санса е добра ученичка на Кутрето! Това май не трябва да го забравяме.

Епизод 4:

Дани вика:

Скрит текст:
на Джон: "Какво ще се случи, ако те окажат натиск върху теб да вземеш онова, което е МОЕ!"

ooooh! ooooh! ooooh!

Разплаках се при:

Скрит текст:
Санса и Теон

Прекрасна Софи в този епизод. Буквално изящна.

Какво му имаше на гласа на Кит в този епизод?

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 06:50 от Eleonora_27

# 83
  • София
за спойлерите, които вече прочетох

50% е истина :о
значи си е текла информация и трябва да има Дракарис!  #Cussing out
Нали уж са затегнали дисциплината, може ли толкова важни неща да изтекат в деня преди премиерата.  ooooh!

Скрит текст:
Джайм и Бриен - чек
Регал и Мисандей - чек
Брон - чек, но не съвсем...

фейк за Златната дружина (изобщо не ги видяхме, дано се обърнат срещу Церсито, защото са верни на Таргариен, това ще наклони везните)
фейк за виденията на Бран за нуждата от КнН (но това може да е в следващия епизод, хмм ще е интересно, но не е като да не съм го очаквал, макар че аз искам да е по-брутално, сещате се за какво намеквам, хехе) Това за Джон е твърде вероятно за съжаление, особено ако се разруши и ЖТ, което също вярвам ще стане. Общо взето имам усещането, че Джон си е обречен да броди из Вала. Едва ли не пъпната му връв е хвърлена там. Мдаааам. Ще видим де...

# 84
  • София
Епизод 4

Скрит текст:
А как ще коментирате последните думи на Мисандей? Призив към Дани да изпепели града или е твърде очевидно? Тя беше прекарала доста време с драконите, обаче не ми се вярва да се е надявала Дрогон да я спаси.

# 85
  • Варна
За мен неочакван финал ще е Дани да застане пред Дрогон и да каже дракарис. Всичко останало е донякъде предвидимо. Ноооо, явно вървим към Денерис, която крещи "Burn them all!".Жалко би било. Не мога да повярвам, че ще бъде поредната луда брънка от откаченото си семейство. Иска да разбие колелото, а всъщност трябва да започне от своето.

# 86
  • Чужбина
Епизод 4

Скрит текст:
А как ще коментирате последните думи на Мисандей? Призив към Дани да изпепели града или е твърде очевидно? Тя беше прекарала доста време с драконите, обаче не ми се вярва да се е надявала Дрогон да я спаси.

Епизод 4:

Скрит текст:
Да, Мисандей й каза "Запали ги!"

И онази сигурно това и ще направи.  ooooh! ooooh! ooooh!

Софи може да плаче много по-убедително от Емилия. Направо ми спря дъха тая Софи.

# 87
  • София
Епизод 4

Скрит текст:

Епизод 4:

Скрит текст:
Да, Мисандей й каза "Запали ги!"

И онази сигурно това и ще направи.  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Един вид като последен съвет? Има логика.

# 88
  • Чужбина
Скрит текст:
Един вид като последен съвет? Има логика.

Епизод 4:

Скрит текст:
Един вид последното желание на Мисандей е да ги подпали!

Дракарис!

Церсей нали й даде възможност за последни думи преди да я ликвидират.

# 89
  • София

Another Baratheon in love with a Stark turned down! Sad

Аря поне има чувства към него,
Скрит текст:
тя просто си е зверче, не е за семейство и си му го каза. Натъжи ме малко тази сцена ама си бе логично и без изненада... Е, Джендри поне може да се гордее, че бе първия мъж на спасителката на хората.
Wink

да похваля и Емили. Поне според мен много добре пресъздаде емоциите, които бушуваха в нея.
Скрит текст:
И на масата по време на пира, когато видя всенародната любов към Джон и накрая когато май, май видяхме наченките на проклятието на Ерис.

Общи условия

Активация на акаунт