GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 018
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 120
  • Сидни
А Санса хич не е невинна, не се заблуждавайте. Още предния сезон като говориха с Джон и лордовете на Севера, Джон спомена, че той не е Старк. Каза, че тя е Старк, а тя не го поправи за да го добави и него. Защо тогава не заяви, че той й е брат, а? Сети се да го направи по-нататък, когато видя накъде духа вятъра. Когато Мормонката пред всички заяви, че не я е грижа, че той е копеле, защото в него тече кръвта на Нед и го обяви за свой крал. След това Сансето обърна палачинката и взе да му се мазни как и той бил Старк. Дотогава го виждаше като спасител от Рамзи, да, беше му благодарна и толкоз. Играе си игричките и то доста подмолно, точно в стила на Кутрето. Сори, но в първите епизоди беше невинна и наивна, а сега става обиграна интригантка. Не ми харесва и никога не ми е харесвала. Както и преди казах, единствената й блестяща проява беше като осъди Кутрето. Брилянтен ход. Отмъсти за семейството си, удовлетвори лордовете като показа,че може да бъде твърда лейди на ЗХ и не на последно място - отърва са от един достоен противник в негово лице. Сега си има малкия Робин, наследник на Долината, който ще бъде глина в ръцете й. Точно в стила на Церсей и Кутрето, достойна ученичка им е.

Денерис е по-пряма, по-непосредствена, не върти интриги, това ми харесва. Действа, греши, носи си последствията от грешките, но не е подмолна. Затова ги харесвам двамата с Джон и мисля, че биха били добра двойка. Но няма да ги бъде. Жалко. Каква двойка владетели можеха да бъдат, с двата дракона до тях...

На едно мнение сме.  За съжаление и в реалният живот, хора като Денерис ( особено жени ) са мразени!
Интригантите винаги печелят.

# 121
  • Варна
Елеонора, много се вживяваш, ми се струва Hug

Обсебена е, да. Но не е единствена. Церсей е далеч.по-зле в това отношение. И, докато за Денерис има някакво обяснение (от дете й е промиван мозъка), за оная змия няма оправдание.

# 122
  • Чужбина
Действа, греши, носи си последствията от грешките, но не е подмолна.

Данито е много добричка и затова:

Скрит текст:
Поставя ултиматими на Джон и изисква от него да пази нещо си в тайна?

Заплашва го, едва ли не, че с връзката им е свършено, ако тайната излезе наяве!

Елеонора, много се вживяваш, ми се струва Hug

Обсебена е, да. Но не е единствена. Церсей е далеч.по-зле в това отношение. И, докато за Денерис има някакво обяснение (от дете й е промиван мозъка), за оная змия няма оправдание.

Много се вживях в тая серия! Извинете ме! Hug

Дани така ме напрегна, че ... ако можех, щях да я удуша събственоръчно. Тя Джон точно за какъв го има? За подметка? За изтривалка? За леке? За мижитурка?

А Санса за какво я има? А Аря?

Тя всъщност за каква точно се мисли?

На Данито й приляга най-много ей това:

"Who are you? We don't know you! We don't want you!"

# 123
На мен ми е жал за Денерис. Има потенциал тая жена, но явно няма да стане работата. А тя изгуби адски много досега. На всички други все нещо има остана, я братя и сестри, я домове, приятели. Опитва се да постъпва правилно, опитва да балансира между разума и чувствата, не е изначално лоша и безогледна. Не е като Церсей, която е готова да жертва абсолютно всичко за амбицията си да властва. Много би ми била интересна една хипотетична ситуация, в която на Церсей й се налага да избира между трона и някое от децата си. Аз залагам, че ще избере трона, изобщо не вярвам, че толкова ги е обичала.

Санса, тая долна интригантка. Дано има разплата и за нея.
Скрит текст:
Така става, когато гледаш да угодиш на всички. Първо се взема властта, пък после останалото.
 СансЕто големи ги забърка. Предишния път като си отвори устата замина главата на баща и. И сега, предавайки Джон, ми се струва, че ще последва съдбата на Белиш - хитрата сврака с двата крака.
Изобщо нито едната, нито другата са си научили уроците от миналото.

# 124
  • Варна
Не е добричка. Но не е и чак толкова долна. Другите две я бият яко по тоя показател.

Интересно ми е Джон как ще реагира спрямо Санса.

# 125
Не е добричка. Но не е и чак толкова долна. Другите две я бият яко по тоя показател.

Интересно ми е Джон как ще реагира спрямо Санса.
Никак най-вероятно. Той е свикнал да го предават.
Впрочем,
Скрит текст:
шапка и свалям на Данчето за решението да направи Джендри лорд на Бурен край. Наясно е, че той няма никаква вина за това, че баща му е затрил брат й и се е качил на трона на баща й, обричайки я на изгнаничество. Видя, че е добър човек. Други някои обаче са се вкопчили в извинението "ама брат и открадна леля, ама баща и пръжна дядо... значи е проклетия като тях и ще си го върна на нея."

# 126
  • Чужбина
Ох, не мога място да си намеря заради тая Дани, момичета!

Простете ми!

Но коя е тя да прави Джендри

Скрит текст:
лорд, защото била такава волята й!

Тая да не е някаква Богиня незнайна!

Тя всъщност това го направи, защото се опита да се хареса на хората, но не й се получи номерът. Отчаян опит за нещо-си.

Направо ме беше срам да я гледам, как се излага.

Вие искате от Джон да предаде семейството си ли? Да предаде онези, с които е отраснал?

От какъв зор?

# 127
Ох, не мога място да си намеря заради тая Дани, момичета!

Простете ми!

Но коя е тя да прави Джендри

Скрит текст:
лорд, защото била такава волята й!

Тая да не е някаква Богиня незнайна!

Тя всъщност това го направи, защото се опита да се хареса на хората, но не й се получи номерът. Отчаян опит за нещо-си.

Направо ме беше срам да я гледам, как се излага.
А според теб Джендри не го ли заслужава?

# 128
 Изгледах! 
Скрит текст:
Спойлерите този път spot on
Доста се посмях в началото, но нататък сякаш повечко поплаках... Тази серия ми е фаворит от към актьорска игра, всички бяха страхотни (е, почти).
Скрит текст:
Леля трайно полудЕ ....

# 129
  • Чужбина
А според Джендри не го ли заслужава?

Разбира се, че го заслужава! Но тя го направи, за да се хареса!

А и в качеството си на каква точно го прави? Тя НЕ Е кралица във Вестерос!

Доста се посмях в началото, но нататък сякаш повечко поплаках... Тази серия ми е фаворит от към актьорска игра, всички бяха страхотни (е, почти).

И на мен!

# 130
  • Сидни
Какво значи " добричка" ?
Джон добричък ли е?

Кой владетел би бил Ок, ако е "добричък"?
Трябва да си справедлив, мъдър. И в крайна сметка всички сме хора, мамка му! Всички правят грешки. Но има и хора като Церсей, Кутрягата и т.н. За тях е начин на  живот, да плетат интриги, да развалят приятелства, семейства, дали за забавления или някаква цел е без значение. Познавам такива хора.
Денерис можеше да вземе властта, не трябваше да слуша никой. Сам Тирион го каза - на хората не им дреме кой управлява.

Санса,
Скрит текст:
Защо го направи? Каква й е целта според вас....просто злобее с/у Денерис, иска Джон за крал или някаква друга причина?

Денерис и Джон,
Скрит текст:
Това, че го молеше, да не казва за да останат заедно ме изненада по две причини:
първо мислех, че когато Джон разбра, с тяхната "връзка" беше приключено. Второ, Денерис ме изненада с това. Честно казано гледайки, как хората го обожават на пира, ми се стори , че едва ли не ще си каже " е майната му, той е Тарг, хората му се кефят, нека той да е крал"

# 131

Впрочем,
Скрит текст:
шапка и свалям на Данчето за решението да направи Джендри лорд на Бурен край. Наясно е, че той няма никаква вина за това, че баща му е затрил брат й и се е качил на трона на баща й, обричайки я на изгнаничество. Видя, че е добър човек. Други някои обаче са се вкопчили в извинението "ама брат и открадна леля, ама баща и пръжна дядо... значи е проклетия като тях и ще си го върна на нея."
Скрит текст:
За какво й сваляш шапка, въобще не й дреме за Гендри на нея, направи го, за внимание, защото абсолютно никой не й обръщаше такова по време на празненството.

# 132

Впрочем,
Скрит текст:
Скрит текст:
За какво й сваляш шапка, въобще не й дреме за Гендри на нея, направи го, за внимание, защото абсолютно никой не й обръщаше такова по време на празненството.
Я пак помисли.

# 133
  • Чужбина
Джон добричък ли е?

Никой не е добричък! Но тя в допълнение към това е луда и тъпа.

Дани е едно бедствие за Вестерос!

# 134
Джон добричък ли е?

Никой не е добричък! Но тя в допълнение към това е луда и тъпа.
По-скоро трябва да се оправя с една луда (Церсей) и една тъпа(Санса).

Общи условия

Активация на акаунт