GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 155
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Мислите ли, че появата на Нимерия беше случайна, ей така, колкото да запълнят екранно време?

Аз искрено се надявам да не е било просто запълване на време. На път за КЧ Аря май през териториите на Нимерия и нейната глутница ще мине... Wink Или се лъжа?

# 316
  • София
Мислите ли, че появата на Нимерия беше случайна, ей така, колкото да запълнят екранно време?

Това кога?

Предлагам анкета за най-добра двойка. До момента Санса и Тирион ми водят в класацията.

# 317
Имаше някакъв спойлер, че ще се появи за битката с ББ, но излезе кьор-фишек. Не е изключено да се появи отново, предвид
Скрит текст:
това, че Аря се насочи на юг.
. Нещо не ми се вярва обаче.  

# 318

Скрит текст:
Изтървала съм я значи , кога са я давали днес ?!

И аз мисля, че Джайм е лош, а мислех, че се е променил , че е израснал и е станал по - добър, но не ... тъпият му член само за сестра си мисли !

За Юрон , не мисля, че Денерис ще сглупи да се яви с Дрогон над него. По - скоро ще е изненадан, че няма дракон,  който да убие.
Не искам да умре дракона, но съм го отписала вече , защото явно няма място за тях в сериала. А така се надявах на малки дракончета и да се възстанови тяхната популация. Наивна и детска работа от моя страна. [\Spoiler]

# 319
Може би не, а може би за утеха на феновете.
Брон:
Скрит текст:
Дали ще си получи обещаното или ще го убият ?
Беше ми симпатичен, но вече ми е отегчителен.

# 320
Споделям мнението за Брон. Едно и също при него...

# 321
За драконите
Скрит текст:
добре де, защо да умират? Дрогон като беше изчезнал по едно време и си се скиташе из Валирия. Дано да оцелее, животинката, пък дори и без ездач на никого няма да пречи в един умрял, безлюден свят. Даже ако си хапва каменни хора може и полезна твар да се окаже.

# 322
Скрит текст:
Джейми защо е такъв задник?
Бриен плака като жена! А тоя се качи на коня и изчезна безследно.
Скрит текст:
Много ми е гадно за Бриен, все в неподходящи се влюбваше. А това за нея е и първата "споделена"  любов. Дано да не я срине психически. Ама като "сър" трябваше да му фрасне една и да го просне да лежи на земята, защото рицарите защитават дамите. Simple Smile

# 323
  • София
И още нещо. До момента Джон и Денерис губят по всички точки за военна стратегия. Може да са добри бойци, но като пълководци и стратези никакви ги няма. Въобще не могат да се мерят с един Тивин Ланистър, например.
Дотук, последните 2 сезона, най-добрият стратег се оказа Санса.

Като изтече довечера ембаргото, ще пиша за впечатленията си от последния епизод. За мен е важно как ще протече целият последен сезон и какъв логичен край ще има.  Аз все още разчитам и на обяснения от книгите, защото тук явно няма да ги получим.
Много ме вълнува темата за бродниците и защо така бързо я приключиха. Спор няма, много по-интересно е да наблюдавам диалог, интриги, отколкото 1-часова битка на полутъмно, при която се отегчих, защото не различавам кой кого трепе.
Сега, каквото и да решат за край, все ми е тая. Вярно, изместиха песента за огън и лед в битката за трона. Няма лошо. Нали затова е въображението, за да довършим както искаме.

Поздрав с песента за Джени, може и да сте я пускали, но на мен много ми хареса.

# 324
  • Вестерос
Дрогон не се е скитал из Валирия

# 325
Хора, 22 страници изписани... Нямате милост 😁 Не съм чела, не съм гледала. Чудя се дали да се пазя 😃

# 326
Скрит текст:
Джейми защо е такъв задник?
Бриен плака като жена! А тоя се качи на коня и изчезна безследно.
Скрит текст:
Много ми е гадно за Бриен, все в неподходящи се влюбваше. А това за нея е и първата "споделена"  любов. Дано да не я срине психически. Ама като "сър" трябваше да му фрасне една и да го просне да лежи на земята, защото рицарите защитават дамите. Simple Smile

Джайми:
Скрит текст:
За момента не знаем на къде хукна Джайми. Той е един от персонажите за които каквото и да се предположи може да излезе вярно.
През цялото време очаквах Бриен да си легне с Тормунд, надявам се да го намери на север. С Джайми не си я представям.

От Тарли и железнородните остана ли нещо? В предния сезон Дани уби бащата и брата на Сам, ама с войската им какво стана ?

Хора, 22 страници изписани... Нямате милост 😁 Не съм чела, не съм гледала. Чудя се дали да се пазя 😃
По-добре не чети.

# 327
Дрогон не се е скитал из Валирия
Скиташе се, когато Джора караше пленения Тирион при Дани, Дрогон прелетя в небето и това беше във Валирия, малко преди да ги нападнат каменните хора.

П.п. Никой не го знаеше тогава къде е, което най-вероятно означава, че не се е вясвал из населени територии. Такова нещо няма как да остане незабелязано. Затова си мисля, че е бил през цялото време във Валирия, а не просто е прелетял от там когато Джора и Тирион го видяха.

# 328
  • Чужбина
Никой не се съгласи да шер-ваме Джакън!

Никаква солидарност не виждам и никакви team players!

Всеки мисли само за себе си!

# 329
Скрит текст:
Аждеба защо Денерис не зави с дракона и не изпепели Юрон и флотата му отзад? Те няма как да се целят с балистата в обратна посока, защото ще си разбият кораба.
Скрит текст:
Баш това си мислех и аз да пиша, ама видях коментара. Сигурно щеше да се окаже, че и отзад има по едно такова. Ама отстрани не бяха защитени.

Общи условия

Активация на акаунт