GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 066
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 600
  • Чужбина

Съгласни ли сте със следното:

"If Jaimi is on his way to kill Cersei, his character arc will be the best and most complete this show has had, and leaving Brienne will be a highlight of good writing."
Абсолютно не. Това противоречи с всичко, което е изградил като образ.

Хексе, може ли малко да елаборираш?

Кое би противоречало на това негово решение? Любовта, която напълно го заслепява за същността на Церсей ли?

# 601
 Брон има обещание от Тирион. Ако Дани спечели и Тирион не си изпълни обещанието колко му е Брон да го утрепа?
Нищо не му пречи, после ще зяпа замъци през макарон. Той пък и той много се перчи, от друга страна всички само му обещават. Ако е толкова печен, да ги изтрепе всичките, после да вземе, каквото си поиска.

# 602
well-known
това народ да гине от глад не е същото като да гине от огън.
Да гинеш от глад винаги ще имаш поне минимална надежда за съществувания. Жените ще проституират, за храна, мъжете ще ядат корени, но ще се намерят начина. Дракариса е ужасна смърт. Огъня ти причинява невероятна физическа болка, съчетана със ужас за оцелелите.
Това е все едно да сравняваш най-гладните години на средновековието с атомна бомба и да кажеш, че атомната бомба е по-добра.

# 603
Джейми никак не е заблуден и заслепен. И най добре от всички знае каква гнила ябълка е Церсей.

# 604
Брон не се е промъквал в замъка. Джейми и Тирион бяха сами в нещо като странноприемница, някаква малка сграда, дадоха я отвън, а Бран като влезе каза: "знаех си, че ще сте тук". Преводачката преведе само "Знаех си."

# 605
  • Чужбина
Не съм чела абсолютно нищо за подобна референция във форумите, но бих искала да ви попитам, дали мислите, че е възможно прототипът на образа на Дани да е Александър Велики.

Признавам, че съм много зле с историята. Математик човек съм и разбирам малко от 0-ли и 1-ци.

# 606
джиджи като знае каква гнила ябълка е защо се връща при нея?
За мен връщането му при нея бе едно от най-нелогичните неща в епизода.

# 607
Гласувам, че хрътката ще убие Скалата

Този анаболен пуяк е лесен, но Планината не знам какво го лови.

# 608
Брон не се е промъквал в замъка. Джейми и Тирион бяха сами в нещо като странноприемница, някаква малка сграда, дадоха я отвън, а Бран като влезе каза: "знаех си, че ще сте тук". Преводачката преведе само "Знаех си."

Все тая, за да стигне до тях Брон е минал поне през десет човека в сградата със зареден арбалет, и преди това поне през сто души в Севера без никой да разпознае. Излиза, че той е по-добър и от Аря в промъкването.

# 609
Признавам, че съм много зле с историята. Математик човек съм и разбирам малко от 0-ли и 1-ци.
Ясно, математиците се надушват Simple Smile

# 610
  • Варна

Хексе, може ли малко да елаборираш?

Кое би противоречало на това негово решение? Любовта, която напълно го заслепява за същността на Церсей ли?
Любовта е едно на ръка. Героят има съвест. Защо ще тръгва да убива Церсей? Каква е целта му?
Вярва, че тя носи детето му. Абсолютна липса на мотивация за това убийство.

# 611
  • Чужбина
Не бъди добър в света на Юрон, Церсей, Кутрето и хора като тях. Смачкай ги, а после гради свят с нови принципи.
И какви са ти точно новите принципи?
Ели, сериозно ли? Simple Smile
За робовладелците умишлено няма да отговоря, че ще стане мазало Simple Smile

ОК, оставяме робовладелците настрана.

Казахме, че ще чупим колелото, ще градим свят с нови принципи у Вестерос.

Какви са новите принципи? Това ясно ли е? Някакви приоритети имаме ли?

# 612
и аз съм си мислил за Александър Велик за аналог на Дани. главно заради  това че стига толкова далеч на изток, открива че не може да разбие света, тръгва да се връща и го убиват.
Освен това за първи път при АЛександър започва да се говори за слонове.

@ well-known ако не си по-добър от хора като Юрон и Церсей какъв е смисълът да се сменя владетеля. Левски го е казал много хубаво. "Ако целта е за цар, ние си имаме султан"

# 613
Имам брат близнак и съм сигурна, че няма никакъв шанс Джейми да убие Церсей.
Не каза на Бриен чакай ме имам да свърша една работа, каза й, че каквато и да е сестра му ще бъде до нея, както е бил винаги.
Не е тръгнал да я трепе, нито да я спасява или променя. Замина да умре с нея.

# 614
Само дето за пореден път се подигра с Бриен ... А мислех, че Джайм се е променил и е станал по-добър ... Жал ми е за Бриен, по - добре да беше с Тормунд, той нямаше да я предаде!

Общи условия

Активация на акаунт