GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 63 884
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 795
Не мога, толкова са зле Д и Д., в инсайда, който не догледах вчера единият куку казва, че Дани забравила за флота на Юрон! ОМГ

https://www.youtube.com/watch?v=ahoHDU0T44I&feature=youtu.be … 4&app=desktop

Ох, стига де! Не стига, че ще я изкарат хахо в предпоследния епизод, ами и деменцията я гони. А Тирион и Варис и те ли забравили? Не ми се коментира.

Санса е най - добре на Север. Да стои там и да не я отвличат, пърлят, убиват и т.н.

# 796
  • Варна
Резултатите за любима двойка показват, че симптаиите общо взето са разпределени равномерно.

Анкета
Коя е любимата Ви двойка в сериала?
Дани и Джон- 12 (16%)
Аря и Джендри - 14 (19%)
Джили и Сам - 16 (22%)
Мисандей и Сив червей - 16 (22%)
Бриен и Джайм - 14 (19%)

Общ брой гласове: 72

# 797
  • Чужбина
Хексе, тя и с Тормунд може да се вземе. Не е висока, като Бриен, но пак е високичка, а и е с червена коса. Тормунд нали казваше : redheads are kissed by fire, we bring luck( нещо такова). 😂😂😂😂😂

Санса ли?

Аууууу, страхотна двойка Санса-Тормунд! Той ще бъде малко под чехъл. Ще го кастри, когато започне да обяснява на приятелите за мечките, с които е спал, и за великаните, от които е сучел ... но то идеален брак няма.

# 798
Че от какъв зор Санса ще става кралица - нито има претенции, нито е спечелила нещо, нито може да си изкара някаква връзка за унаследяване. Отделно останалите родове точно това рекли - да й дадат трона наготово, без да пробват да се облажат самите те.

Хаха, не стана ли ясно, че се шегуваме...
Въпреки, че ако се вземе с лорд Джендри Баратеон, той има пряка претенция за трона. Whistling
А, на мен ми е ясно. ВидЕх емотиконите. Но не може да се отрече, че се е случвало сериозно да се обсъжда такова развитие + предположения за липса на ЖТ и 7 отделни кралства. Това последното няма как да стане. Никой няма да иска да управлява само в собствената си област, ако може да управлява всички от ЖТ.

# 799
  • Варна
Сложила съм 11 опции на новата анкета, за да не става прекалено дълга. ако съм изпуснала някой важен, кажете.

# 800
Бриен и Тормунд няма как да присъстват в анкетата. Те никога не са били двойка. Бриен не може да ги понася.

# 801
Аз гласувах за Дрогон, Джайм и Варис.
Варис защото Дани ще.разбере за предателството му според мен.

# 802
Хексе, тя и с Тормунд може да се вземе. Не е висока, като Бриен, но пак е високичка, а и е с червена коса. Тормунд нали казваше : redheads are kissed by fire, we bring luck( нещо такова). 😂😂😂😂😂

Санса ли?

Аууууу, страхотна двойка Санса-Тормунд! Той ще бъде малко под чехъл. Ще го кастри, когато започне да обяснява на приятелите за мечките, с които е спал, и за великаните, от които е сучел ... но то идеален брак няма.

Двамата рижковци и синеочковски няма да са толкова лоша двойка. 😉😂😂🧡💙

Мерси за анкетата.

# 803
  • София
Stuck Out TongueStuck Out Tongue
А представете си в разгара на тежката битка Джейми да опита да убие Церсей, но тя да се врътне, да го убие и обезумяла от мъка да запали адския огън и всички - Данита, Джонита, Църсита, Дракони, Ари и т.н. да измрат. Тогава живи ще останат само тези, които останаха в севера - Санса. И хоп ти, кралица Grinning
И да се вземат с Джендри. Sick
Тъкмо ще отледа дъщерята на АРЯ.AnguishedТо на Аря и се получават нещата от раз...та и тази работа и тя:stuck_out_tongue:
Ще се получи малко като с Нед и Джон, ама в женски вариянт.

# 804
  • Варна
Брях, хора, педесе страници, не мога да ви настигна! Blush
За епизода. Имаше и хубави и лоши моменти.
Не можах да разбера, защо Денерис не направи един вираж и не подпали флотата на Юрон отзад - корабите не могат да завиват толкова бързо, особено като са в такъв тесен строй. Щеше да има страхотни фойерверки. Кифлата Денерис много ме ядоса.
Второто, което не мога да разбера: и Тирион и Варис отлично познават историята на Таргариен, а не й дадоха най-добрия съвет за превземане на Цитаделата: а ла Егон Таргариен, когато палва Харънхил. Имало е сума ти народ по бойниците "да пазят от дракони", но той изчаква да се стъмни, вдига Балерион високо в облаците и се спуска без никой да го види - и ето ви 5 кули в пламъци. Достатъчно е, за да унищожи Церсей, а населението щеше да остане незасегнато в по-голямата си част. Церсито може да ги е пуснала във вътрешния двор на цитаделата, ама едва ли в самия дворец.
За Джайм ми е много мъчно. Някои смятат, че отива да умре със сестра си, други - че отива да я убие. Аз лично мисля, че той просто отива да умре. След смъртта на Мирцела тоя човек съвсем се пречупи, въпреки че неговото "пътешествие към изкупление" започна доста по-рано. Отказа на Церсей да прати войски на Север беше просто поредния удар. В прав текст каза на Бриен, че не е добър човек и за мен търси изкупление преди смъртта.
Относно Санса. Всеки Старк, тръгнал на юг да воюва не се е връщал. Поредния крал на поредния трон или почти на трон, иска Старк (почти де) да отиде на юг да се бие за него. И не става въпрос само за Нед, Роб и Кейт, просто има поредица Старки, които са намерили смъртта си там - във всяко поколение. Санса за мен просто се страхува за брат си/братовчед си, не вярва на Денерис и затова и сподели тайната (голяма тайна де) с Тирион. Може да има и задна мисъл - това ще се види, но лично за мен това си беше най-вече загриженост за семейството.
Златната дружина няма да я видим в ЗХ. Единият път е през Шийката - там блатните ще им видят сметката, вторият през Бял пристан - той не е някое неохранявано пристанище и ще падне голям бой, за да влязат. Все пак има гарвани - ЗХ ще е предупреден.
А и Северът никога не е бил завоюван със сила - сгънал е коляно пред драконите. Един път. А вече няма дракони - поне на противниковата страна.
Това от мен!

# 805
  • Чужбина
Джейми ще загине в 5-ти епизод и на мене ми се плаче още отсега.

Ако и Варис загине в същия епизод ... направо ще ми се скъса сърцето на няколко парчета.

# 806
Връщам малко назад:
- никакъв смисъл няма от появата Елария, дори да е жива
- голямо мрънкане за Мисандей, дори не е от важните, че някой да я спасява или да отмъщава за нея. Тя е преводач и фризьор.
- Коронис - страхотен анализ. Съгласна на 100 % съм с теб.

И аз се чудех дали няма някъде някое яйце, ама и от това няма смисъл, защото трябват две три години тия дракончета да пораснат.

За анкетата любими двойки не гласувах. Нямам такива. Нито една не е логична и убедителна.

И яз не можах д разбера защи съкратиха сериите, а половината екранно време са пълнежи и тъпи разговори. Ако в началото не участваше Мартин, щяха да видят тия двама глупаци високи рейтинги през крив макарон.

# 807
  • София
Джейми ще загине в 5-ти епизод и на мене ми се плаче още отсега.

Ако и Варис загине в същия епизод ... направо ще ми се скъса сърцето на няколко парчета.
Джейми мисля, ще ни го оставят още ...за десерт ще е .А Тирион, как го дават в промото...май той ще го отнесе...

# 808
  • Варна
Аз пък ще се зарадвам Варис да пукне най-после.

# 809
Охоо ще умра от кеф ако дойдат още дракони , но едва ли ще стане. Ако случайно Дрогон е снасял яйца на пътешествието си или пък е открил , хиххи.
Снимките с КЧ убийте ме , ама нищо не ми говорят и не мога да разбера какво точно ви смущава? На мене стената ми изглежда една и съща и на двете снимки.

ХЕКСЕ , освен смърти,  можеш да пробваш и анкета кой ще победи ... или за трона..
На едната снимка около стените има гора, а на втората някаква пустинна местност. Явно са секли дървета яко.
Но и така да е, пак си е бъг.

Общи условия

Активация на акаунт