GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 026
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 840
  • Русе
Не мисля, че Санса си е правила някакви дълбоки сметки ,когато каза на Тирион. Бореше се със себе си. Оставаше сама,а знаем как се справя сама - никак. Джон и да оцелее е под силната зависимост на Денерис. Хвана се за думите на Тирион, че Денито е незнам си каква и законната и в този момент естестевно и дойде да оспори

В трейлъра с унищощения Зимен хребет - имаше знаци в началото - ръката на Нед, Игла на Аря, малкото вълче на Рикон,черно перо на Бран и накрая мечът на Джон. Не разпознах знаците на Роб и на Санса

https://www.youtube.com/watch?v=vwmAWOE5F9o

# 841
  • Вестерос
Финалът за главните герои  ще е еднакъв, за второстепенните едва ли

# 842
  • Варна
 Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

# 843
  • София
Гласувах, че ще умрат Варис и Хрътката.
Сцената с Варис беше твърде директна и ми остави усещането, че всъщност няма да я предаде и даже ще се застъпи за нея в много важен момент. Затова си мисля, че следващия епизод ще умре, защитавайки Денерис.
За Хрътката вече е време да се сбие в Планината. Все си мисля, обаче, че този път Аря няма просто да го остави да умре.
Церсей и Юрон мисля, че ще останат до 6 епизод. Джайм ще умре в серията, в която умира Церсей. А как ми се иска да оцелее.

Джон е много тъпо парче. Като не иска трона защо му е да казва кой е на онази осойница Санса. Пък и тя не можа един ден да удържи клетвата си. Аз пък намирам, че в този епизод беше много грозна и злобна. Хич не я харесвам, без да мога да се аргументирам защо. Просто ми е противна от самото начало. (актрисата я харесвам)

# 844
  • Варна
В трейлъра с унищощения Зимен хребет - имаше знаци в началото - ръката на Нед, Игла на Аря, малкото вълче на Рикон,черно перо на Бран и накрая мечът на Джон. Не разпознах знаците на Роб и на Санса
Ръката е на Тирион, Перото на санса, счупената инвалидна количка на Бран, Меча на Джон, Вергата с драконовите глави на Дани.

# 845
Изгледах епизода и аз. Много ми хареса.
Сигурно много сте я плюли, но аз продължавам да харесвам Денерис, абсолютно я разбирам и след постъпката на Церса казвам: изпепели ги всичките, момиче! Всеки велик човек е противоречива, загадъчна и леко луда личност, неразбираема за обикновения човек. Няма да се впускам да обяснявам защо я харесвам, няма как да се убедим тук, а и не е това целта. Героинята за мен  е силна, борбена и непоклатима. Ако я убият на този етап, сериалът ще загуби гжляма част от идентичността си. Абсолютно заставам зад Денерис.
Санса ми е безлична, злобна и ако я убият, няма да има никаква разлика от сегашното положение. Сериалът преспокойно може да мине и без нея.

# 846
  • София
🤣😅🤣🤣🤣🤣

# 847
  • Чужбина
Приятели, моля ви да ми припомните нещо относно смъртта на Джон.

Всичките пробождания от нож бяха в областта на корема, нали така?

Или имаше в сърцето  newsm78 newsm78 newsm78

В книгите не пишеше за сърцето, Другите го взели!

# 848
Не мисля, че Санса си е правила някакви дълбоки сметки ,когато каза на Тирион. Бореше се със себе си. Оставаше сама,а знаем как се справя сама - никак. Джон и да оцелее е под силната зависимост на Денерис. Хвана се за думите на Тирион, че Денито е незнам си каква и законната и в този момент естестевно и дойде да оспори
Не мисля, че е защото не може да се оправи - почти целия 7 сезон се оправяше сама.
Има нещо друго там, но не мога да разбера какво. Определено видях страх в очите и.

# 849
  • София
Ръката е на Тирион, Перото на санса, счупената инвалидна количка на Бран, Меча на Джон, Вергата с драконовите глави на Дани.
Перото не е ли... Онова дето Робърт го остави в ръката на Лияна...

# 850
  • Варна

Прободоха го и в сърцето.

Да, Санса си го прибра и си го носи.

# 851
  • Русе
Гласувах за Аря, Церсей и Юрон. Струва ми се, че ще ползват същия подход като от епизод 3 и Противозимната битка. Т.е. ще завършат сюжета с Церсей и Юрон в рамките на епизод 5, а Аря отпътува да си довърши работата с Церсей, следователно трябва тази арка да се приключи преди смъртта на Церсей. Не знам кой ще довърши злата обаятелка, но горещо се надявам да не е малкото убийче. В баш финалът очаквам да разглеждаме противопоставянето на лагерите ни – Джон, Санса, Денерис, Тирион, Варис; там ще е и мястото за евентуалните мета обрати от типа на „следващият Крал на нощта/Вестерос вече ще е демокрация“.

Апропо, като гледах сега трейлъра за епизод 5 в YT, не можах да издържа на един от топ коментарите:

„Стига глупости, народе. Всички знаем какво точно вижда Юрон горе сред небесните облаци – летящата към него Аря с кинжал в ръката“.

Направо още се подхилквам. Както и да завършат нещата, се радвам, че по цял свят се създаде такава хубава и всеобширна общност от фенове. Абе, станахме си като семейство ние самите Simple Smile

# 852
Санса го намери и си го сложи на ръкава на роклята.

# 853
  • България

Имаше и в сърцето.
Мисля, че ударът беше нанесен от дребосъка.

# 854
Скрит текст:
Искам Церсей да вземе главата на Сансето. Е, тогава Аря ще се развихри.

Никой да не пипа Санса!  Twisted Evil
Добре, няма да я пипаме. А може ли да я пръжнем от разстояние?

не може.
А теб и не те питат. Simple Smile
]
ако чакам да ме питаш, ще забравя български Smirk

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 14:22 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт