GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 63 950
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 900
Вляво Тирион, а вдясно кой:

СТроен с къса коса - на Червея ми прилича

Или Давос

# 901
  • Варна
Докато чакам поредния епизод си гледам старите сезони. В момента съм на средата на втори. Там, при разговора си с някакъв богаташ от Карт, Денерис много яко се пени за трона, който й се полагал, как хората щели да се вдигнат в името на законната си кралица и т.н. и т.н. Когато й откраднаха драконите и попиляха сума ти народ от дотраките й, намери си слугинята заклана и първата й реплика беше "КЪДЕ СА МИ ДРАКОНИТЕЕЕЕЕ!!!", а не "КОЙ МИ Е ИЗБИЛ ХОРАТАААА!!!!". Та семенцата на лудостта мисля, че са посяти мноооого отдавна, само дето ние не сме ги видели навремето. Не слуша момичето, когато и Джора и други й говореха, че обикновените хора се интересуват от жътвата, да не идва зимата и такива неща, а не кой е на трона.
Още едно от там: Шей отправя реплика към Санса: Не се доверявай на никого. Така животът ти ще е по-лесен.

# 902
Мъка ми е , че Денерис няма на кой да завещае трона.
Дали пък да не е бременна .Thinking

# 903
Докато чакам поредния епизод си гледам старите сезони. В момента съм на средата на втори. Там, при разговора си с някакъв богаташ от Карт, Денерис много яко се пени за трона, който й се полагал, как хората щели да се вдигнат в името на законната си кралица и т.н. и т.н. Когато й откраднаха драконите и попиляха сума ти народ от дотраките й, намери си слугинята заклана и първата й реплика беше "КЪДЕ СА МИ ДРАКОНИТЕЕЕЕЕ!!!", а не "КОЙ МИ Е ИЗБИЛ ХОРАТАААА!!!!". Та семенцата на лудостта мисля, че са посяти мноооого отдавна, само дето ние не сме ги видели навремето. Не слуша момичето, когато и Джора и други й говореха, че обикновените хора се интересуват от жътвата, да не идва зимата и такива неща, а не кой е на трона.
Още едно от там: Шей отправя реплика към Санса: Не се доверявай на никого. Така животът ти ще е по-лесен.
Аз ги видях още в първи сезон - сцената със смъртта на Визерис. Дани никога не е била светица и очаквах в един момент да откачи, но просто сега Д&Д ги забързаха твърде много нещата. Да бяха направили 10, а не 6 епизода. И да развият нещата по плавно.

# 904
  • Варна
Аз си мисля, че ако драконите се гътнат всичките, тя може би ще проима възможността да забременее. Някак свързани ги виждам нещата, не знам защо. Но няма време за такива неща...

# 905
Освен Гили ми се струва, че няма да има други забременени.

# 906
  • София
Защо и е трона на Денерис като няма кой да я наследи?
Затриха всички велики родове от 7 кралства.
Всъщност кой от родовете все още има наследник?

Баратеон- Джендри
Тъли- Едмур си е жив и женен за Фрейката, може да има бебе.
Арин- Робин си е ок.
Ланистър-някой братовчед на тримцата е останал жив още.

И блатните.... . Как се казваха

# 907
  • Пловдив
Денерис на мен ми е луда още когато си вземаше горещи вани. Grinning Но аз съм и пристрастна , харесвам Старките и бих искала от тях да видя повече живи. Санса и новия Баратеон няма да са лоша двойка Grinning и пак ще е лейди. Джон дано да не го убият, макар че аз харесвам повече книжния Джон, а там си е много, много мъртав Grinning
Още си мисля, че може и Цеци и брат й да са деца на лудия крал. Тивин си беше доста нормален.  Джейми може да не се връща , за да е с Цеци, а да я убие, вече е убивал крал, може сега да затрие и някоя кралица. Може пък и Денерис да убие.
(прощавайте хора, но много хаотично ми вървят мислите и аз понякога не си ги разбирам Sad  )

# 908
  • София
Аз си мисля, че ако драконите се гътнат всичките, тя може би ще проима възможността да забременее. Някак свързани ги виждам нещата, не знам защо. Но няма време за такива неща...
.Може да завършат... А след.. 10 години...и за 5 минути да ни покажат много неща....

# 909
  • Чужбина
Аз ги видях още в първи сезон - сцената със смъртта на Визерис. Дани никога не е била светица и очаквах в един момент да откачи, но просто сега Д&Д ги забързаха твърде много нещата. Да бяха направили 10, а не 6 епизода. И да развият нещата по плавно.

Дори да се абстрахираме от книгите ... Данито си беше луда отдавна.

Помните ли, колко неадекватно бе поведението й пред вратите на Карт? Тя там буквално ги заплашва, че ще ги унищожи, ако не я приемат в града.
Ами просенето на кораби? Сякаш някой й е длъжен на Данито, щото имала 3 дракона. Голям праз!

What Is Dead May Never Dracarys!

# 910
Не мисля, че Денерис ще полудее, сега ви карат да си мислите така, но няма да стане.
Всъщност всичко постигна докато действаше сама, от как се събра с Тирион и Варис всичко започна да пропада. Време е да разкара единия и да се опомни.

# 911
  • Чужбина
Денерис на мен ми е луда още когато си вземаше горещи вани. Grinning

Абсолютно! Но мнението ми се затвърди, когато изяде сърцето. Пълна кукувица.

# 912
  • Варна
Не мисля, че Денерис ще полудее, сега ви карат да си мислите така, но няма да стане.
Всъщност всичко постигна докато действаше сама, от как се събра с Тирион и Варис всичко започна да пропада. Време е да разкара единия и да се опомни.
Уф да. Да разкара Тирион, който: "никога не залага срещу Ланистър" и да разкара Варис, който вече мислено я е предал.
И тогава остава само с Червея, който сигурно живее за да отмъсти за Мисандей.
Денерис на мен ми е луда още когато си вземаше горещи вани. Grinning

Абсолютно! Но мнението ми се затвърди, когато изяде сърцето. Пълна кукувица.
За сърцето нямаше избор. Трябваше да го направи или синът й можеше да бъде низвергнат.

# 913
  • България
Лошото е, че по същата причина може и Тирион да го отнесе. Симпатичен ми е, но уби баща си.
Обикновено наказват такива герои.
Въпреки тези си разсъждения не номинирах Тирион, а Юрон, защото ми е супер гаден. Браво на актьора!
Варис- защото много рискува, не че не го харесвам, а Джайм-защото е отчаян и някак обезверен.
Не съм сигурна какво ще прави, но едва ли ще му се размине смъртта.

# 914
Денерис на мен ми е луда още когато си вземаше горещи вани. Grinning Но аз съм и пристрастна , харесвам Старките и бих искала от тях да видя повече живи. Санса и новия Баратеон няма да са лоша двойка Grinning и пак ще е лейди. Джон дано да не го убият, макар че аз харесвам повече книжния Джон, а там си е много, много мъртав Grinning
Още си мисля, че може и Цеци и брат й да са деца на лудия крал. Тивин си беше доста нормален.  Джейми може да не се връща , за да е с Цеци, а да я убие, вече е убивал крал, може сега да затрие и някоя кралица. Може пък и Денерис да убие.
(прощавайте хора, но много хаотично ми вървят мислите и аз понякога не си ги разбирам Sad  )
Имаше един много меланхоличен поглед тогава. Не знам от Емилия ли е, или така са и казали да играе.

За мен Дани може да е щедра, усмихната, хрисима, добра, стига да я слушаш. Не търпи някой да и противоречи, независимо кой е. И враговете и приятелите третира еднакво, ако кривнат от правия път, т.е. нейния път.

Общи условия

Активация на акаунт