GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 63 988
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 945
Аз се чудя за адския огън - не го ли гръмнаха целия, когато взривиха Великата септа на Бейлор?

# 946
Дракона плува добре, ама не става докато Денерис е на него.

Слага маска и шнорхел и готово.

# 947
  • Чужбина
Все повече си мисля, че молбата на Тирион за предаване не бе към Церсей, а към Дани!

Церсей не може да се предаде. Дани ще я убие, заедно с бебето в утробата й (ако го има изобщо!).

Церсей в момента няма абсолютно никакъв избор, освен да се бори със зъби и нокти. Обречена е! И аз подозирам, че тя е тази, която може да изпепели КЧ и да го припише на Дани. Ако бях аз, точно така щях да направя. А в КЧ има много тайни изходи, за които Кибърн знае.

Но самият Кибърн ... е символ на развитието на науката. Дали ще й остане верен?

# 948
  • Пловдив
Наистина защо до сега Денерис не се сети по някакъв начин да предпази драконите. Да забравим за Визерион за него шанс нямаше, но защо още тогава не намери начин да ги предпази, след като видя, че не са безсмъртни, те горките капят като мухи Sad

# 949
Я да видите що си избрах тоя псевдоним Simple Smile
Има си и броня и е по голям от Дрогон

Хубава мръвка. Добре, че няма шанс ДиД да се разпореждат с кокалите му.

# 950
И аз си мисля, че една от двете кукувици ще опожари КЧ.

Нямаше ли ездачи Тарг изядени от драконите си?

# 951
  • Варна
Нямаше ли ездачи Тарг изядени от драконите си?
Не, но Ренира е изядена от чужд дракон.

# 952
  • Варна
Ренира - ама не от своя. И кандидат-ездачи също имаше доста одракарени и поизядени.

# 953
А от какво е умрял Балерион , че точно това гледам как Дрогон е многооо по -малък от него.
Гледам има и някакъв Smaug дракон.

# 954
  • Варна
А от какво е умрял Балерион , че точно това гледам как Дрогон е многооо по -малък от него.

От старост. Mr. Green

# 955
Не мога да разбера каква е файдата от броня на дракон? Крилата пак ще са оголени. 2 - 3 харпуна по тях и е долу.

Дрогон мисля, че ще оцелее.

# 956
  • Варна
Смог дракона не беше ли в Хобит?

# 957
  • София
Нали драконоте могат да си сменят пола? Значи може да снесе яйца, би било яко.
Странни са резултатите от анкетата, аз мисля, че Джейми и Сърси ще паднат с най- много пет минути разлика, както и Хрътката и Планината. За мен вървят заедно тези две двойки. Т.е. гласувах за Сърси и Джейми, както и за Юрон.
Много тъпо това как Дани си летеше, кефеща се. Поне да бяха направили флотата в мъгла, както по принцип е. Да се появява от нищото, а те се били скрили зад "скала". Добре Laughing
Шекспировият почерк по принцип е трупове по цялата сцена, та може това да имат предвид Simple Smile

# 958
Да, за Ренира се сещам явно.

the catcherИ да има яйца, кво....

# 959
Не са останали пари за мъглата на флотата. Grinning

От дракона очаквам яйчица, от Данчето бебе. Хич не вярвам в безплодието ѝ, ЕЖК нещо ѝ бил казала... дрън-дрън. Имаше и разговор в този дух с Джон миналия сезон, подготвяха ни за тази вероятност.

Общи условия

Активация на акаунт