GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 63 915
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 975
В истинския живот е много трудно да свалиш нещо летящо и движещо се във въздуха от земята. Дори и най-модерните ракети не удрят самолета директно ами се взривяват и разпръскват осколки когато самолета е в обсег.

Теоритично могат да го надупчат до степен да не може да лети, но той няма да стои с разперени криле срещу тях на тепсия.

Именно. Аз затова се очудих що за издънка от страна на сценаристите и режисьорите и баш за малоумни ли ни имат, нас зрителите ,.че без нито 1 пропуск да свалят 1 дракон , а другия изобщо не успяха. Що за щуротия и измислица? От високо можеш да видиш много , а Данито не е видяла нищо ?!
И какво значи , че Дрогон е на безопасно разстояние пред КЧ от балистите , когато във въздуха бяха много по -далече и пас свалиха Регал... пълно безумие

# 976
  • Вестерос
Просто не им дреме. Тъпанари....

А бе, на кое драконче беше жълтото яйце от аватара ми? Визерион?

Джон 100% няма да го е еня,че са убили дракона му 😫

# 977
  • Пловдив
На Джон май-много повече му пука за дракона от колкото на Денерис, не отиде с него, защото беше ранен (дракона) ако зависеше от него щеше да го остави и да събере малко сили, както и армията, но Денерис "аз дойдох, вие сега се отмятате" и само , и само да няма драма с ляля му се нави, да не чакат. Абе и него го направиха идиот, чудяше дали мисли с правилната глава към този момент Sad

# 978
  • Варна
E, ако мисли с неправилната сигурно щяха да се сексят на поразия. Май не мисли изобщо.

# 979
Другия гаф е, че трябваше да си пращат гарвани и да си раменят лисчета в ЗХ, вместо да ползват всевиждащото око опа дърво.
Вмесо да го изтъпанчат някъде и да разказва какво се случва в реално време.

# 980

Именно. Аз затова се очудих що за издънка от страна на сценаристите и режисьорите и баш за малоумни ли ни имат, нас зрителите ,.че без нито 1 пропуск да свалят 1 дракон , а другия изобщо не успяха. Що за щуротия и измислица? От високо можеш да видиш много , а Данито не е видяла нищо ?!
И какво значи , че Дрогон е на безопасно разстояние пред КЧ от балистите , когато във въздуха бяха много по -далече и пас свалиха Регал... пълно безумие
Ако си летяла с хеликоптер, ще знаеш че има едни места, които пилотът не може да види - сляпа зона им се вика. Корабът на Юрон беше разположен точно в такава зона. За да се види трябва прелитане директно над него със зверене какво има долу или след като се подмине да се гледа настрани и назад. Всичко останало обаче беше леш и простотии.
Ако на Джон му пукаше за Регал, щеше да иде да го види, погали, почеше. Или поне да се увери, че е излетял успешно и се държи във въздуха. Самата сценка си беше трогателна - мама и Дро гледат загрижени дали Реги ще успее да се справи с летенето и чак тогава тръгнаха след него.

# 981
Аниш- и кола да караш пак ина сляпа зона. С какъв хеликоптер си летял?

И като има малки дракончета, кво.... Сериалът свърши.

# 982
Сериалът свършва, но идват 5те спин-офа... Ще има да коментираме до 2035, когато ще заснемат римейка. Astonished

# 983
Аниш- и кола да караш пак ина сляпа зона. С какъв хеликоптер си летял?

И като има малки дракончета, кво.... Сериалът свърши.
Возих се, не пилотирах (кой е луд да ми даде). А сравнението с колата не е удачно, щото там имаш отклонение само две оси, а не три както при летенето. Но напълно съм съгласна, че има сляпа зона и при колите.
А за дракончетата - еми аз заради тях гледам сериала и ще е врЪхта на садизЪма и извращението, ако затрият цял един отделен и интелигентен вид. Тъй.

# 984
Санса и Дени не са ли с един и същи ранг? Защо Делото провъзгласи Джефри, сякаш.само тя има такова право?

# 985
  • София
Очаквам уау фактор в сцената, където Юрон гледа нагоре. Ама надали.
Такъв би бил Птиците на Хичкок 2 с помощта на Бран. Или Регал да е оживял. Сърси попита "ама сигурен ли си" и той каза, че го е видял да пада и е аут. Или да изникне друг дракон.
Би било стратегически да нападне през нощта. Ама не.

# 986
  • Варна
Санса и Дени не са ли с един и същи ранг? Защо Делото провъзгласи Джефри, сякаш.само тя има такова право?
Не. Тъй като краля на севера Джон коленичи пред дани, Санса е неин васал.

# 987
Не е така. Дани е кралица, а Санса - лейди Зимен хребет.

# 988
Кво значи спин-оф?
Ей сега гледам наново последните две серии. Тормунд обяснява как Джон не спирал да се бори, силен бил за трима, превръщал враговете си в приятели и яхнал дракон. Или трябва да е луд или крал. Джон поглежда Денерис, тя му се усмихва, оглежда се, всички се смеят, Варис е на заден план. Загуби Джора, ще загуби и фризьорката си (коя жена не би откачила ако загуби фризьорката си 😆), ще загуби още един дракон, силите не са на нейна страна, има и сбъркани гени... Е кажете ми, че няма да откачи тая женичка...

Аниш, и аз съм съгласна с теб за хеликопера. А знаеш ли какъв беше?

# 989
Някой да има HBO GO Premium и да го дава за ползване? Много ще се радвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт