GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 63 912
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 990
  • Вестерос

За другата тема, Хексе!

И смях

# 991
Ginger, ще правят сериал за Дългата нощ. А после може и още да направят свързани с предистория на Game of thrones.

# 992
Сериал в същата обстановка (вселена, измислен свят), но с други герои и в друго време. Има две-три допирни точки с основния, колкото да не е без нищо. Предполага се, че трябва да обясни нещо от предисторията или странична, неразработена линия от сериала, за която се счита, че ще има зрителски интерес.

Цитат
Аниш, и аз съм съгласна с теб за хеликопера. А знаеш ли какъв беше?
Не. Не беше в България.

# 993
Гласувах за Церсей и Юрон, защото искам да ги няма, а не защото мисля, че ще умрат точно в 5 еп.
От другите повече не искам никой да умира, че честно казано ми писна от толкова смърт.

# 994
Аниш, Есме, благодаря. За Дългата нощ разбрах от другата тема.

# 995
  • София
Ginger, ще правят сериал за Дългата нощ. А после може и още да направят свързани с предистория на Game of thrones.
Супер значи, компанията тук ще се запази. Интересни постове, майтапи и поднесено инфо, от върлите фенове.
Колко малко му трябва на човек за да е ок и да споделя със сродни души😀😀😀

# 996
# 997
  • София
Другия гаф е, че трябваше да си пращат гарвани и да си раменят лисчета в ЗХ, вместо да ползват всевиждащото око опа дърво.
Вмесо да го изтъпанчат някъде и да разказва какво се случва в реално време.
Абсолютно.. Щеше да е на място, да казва какво се случва. Или вече се... пенсионира Бран. И с НАП се занимава и няма време...

# 998
  • Чужбина
Pet The Damn Dog:

Регал умрял, защото Джон си бил натрупал карма заради Дух.  201uu

# 999
  • Вестерос
Мисандей дали можеше сграбчи Церсей и се хвърли от стената с нея заедно?

# 1 000
Това си мислех през цялото време.

# 1 001
  • София
А и да що да не можеше. Но много уплашена и стресната ми се видя и не се е усетил.. .. дано да е била "само" пленничка..

# 1 002
  • София
За Мисандей бях гледала клипче, с обяснения, от къде е как е... споменаха и Безликите...

# 1 003
За Мисандей бях гледала клипче, с обяснения, от къде е как е... споменаха и Безликите...
Това е за книжната.

# 1 004
И аз това се чудех! Окей, като знае, че е обречена, поне да беше спасила целия народ и човечество от злата злосторница, да беше умряла заедно с нея и щеше да има защо! Какво значи уплашена е стресната и да се отмъщава заради нея? Много ограничено мисли, да се отмъщава за нея, без да мръдне пръста си  , тя да убие Церсей. Ето това щеше да е другият шок и неочакван край за Церсей, както се случи с Аря и НК . Ама кой да се сети! Сега всеки знае, че убиеца на Церси ще е или Джайм, или Тирион, или Юрон, или Аря, или пък Денерис. Който и да е от тях - пак ще е очаквано и няма да е изненадващо!!

Общи условия

Активация на акаунт