GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 905
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Чужбина
Дани представлява опасност за Джон. Ако пощурее още малко, ще му види сметката.

# 1 096
  • Дивата природа
...Никой не ми каза за яйцето какво мисли, дали беше то на Визерион?
едит: Мисля, че да... тъй като на Регал май беше зелено, а абсурд да е на Дрогон. (тъмното!)

Eх, това няма да го видим май никога
Видяхме го ;Дракула: Не думай (2014)

Бонус: *Рикон* му е син, *Тивин* е майстер кръвопиец,
*Торос Мирски* - брат няк'ъв си; композиторът - същият...

Tiff~А, аватарът ти в цялата си прелест:

https://www.deviantart.com/klsteeleart/art/Daenerys-Targaryen-452540059
>>>Трошачка на окови, БиячКА с яйца (дракоНови!)...

# 1 097
  • Чужбина
Бриен е всичко друго но не и дама. Никой нормален рицар или лорд не би я взел за жена.  Бриен ако бе дама нямаше да се бие с мечове - независимо каква физика има. В това отношение тя прилича на Аря (и Аря не е дама, тя сама си го каза) Нейната  позиция не е много по-добра от тази на копелетата, които също са аутсайдери сред благородници.

НЕма да ми обиждаш Бриен на не-дама. Ама ха!  #Sniper fight

201uu

# 1 098
  • Вестерос
Тормунд дава мило и драго за нея, но тя е много нежна душа и не би издържала дивашкия нрав на Тормунд. Той също има много нежна душа, но това не се вижна от пръв поглед.

Не е до нрав, а до различна класа. Тормунд е човек без всякакво възпитание, не напразно наблягаха на това как се залива с вино докато пие и ръфа храната като пълен простак. Няма как да стане. Все едно адвокатка да се хване със строителен работник. Blush
Бриен е всичко друго но не и дама. Никой нормален рицар или лорд не би я взел за жена.  Бриен ако бе дама нямаше да се бие с мечове - независимо каква физика има. В това отношение тя прилича на Аря (и Аря не е дама, тя сама си го каза) Нейната  позиция не е много по-добра от тази на копелетата, които също са аутсайдери сред благородници.

П.С. примерът е лош,  защото поне значителна част от адвокатките у нас спят с мутри, а те не се отличават с култура.
Абсолютно НЕ вярно!

Даа, от девиана ми е, аз съм си го рязала в този размер за сайта Grinning

# 1 099
  • Варна
Няма да забравя как доволно се усмихна Бриен, когато Джон нареди всички момичета също да се обучават за бой.

# 1 100
Тормунд дава мило и драго за нея, но тя е много нежна душа и не би издържала дивашкия нрав на Тормунд. Той също има много нежна душа, но това не се вижна от пръв поглед.

Не е до нрав, а до различна класа. Тормунд е човек без всякакво възпитание, не напразно наблягаха на това как се залива с вино докато пие и ръфа храната като пълен простак. Няма как да стане. Все едно адвокатка да се хване със строителен работник. Blush

П.С. примерът е лош,  защото поне значителна част от адвокатките у нас спят с мутри, а те не се отличават с култура.

Е стига де, лорд Сноу, нали и искаха ръката от баща и. Тя преби последния, и от тогава я оставиха на мира.
Бриен винаги е била дама, колкото и Церсей.

# 1 101
  • Пловдив
Няма да забравя как доволно се усмихна Бриен, когато Джон нареди всички момичета също да се обучават за бой.
То това не е лошо, да имат малко или много представа как да се защитят. Дори Санса разбра, че ако можеше да борави с някакво оръжие, много от нещата нямаше да и се случат до сега.
Аз само не разбрах Денерис пък кога се научи да борави с меч Grinning

# 1 102
  • Бургас
Санса много точно и навреме каза на Тирион за Джон,защото първо че му има доверие,не да пази тайна,а да пази човечеството.Тирион е умен и хуманен.Нека преосмисли позицията си за лудата за трона Денерис.
Аз отделно от филма също мразя максимата "На всяка цена" и тръпки ме побиват от Денерисоподобни производни.

# 1 103
Денерис не е избрала да язди Дрогон. Така се случи. Двата други дракона бяха оковани в избите, а Дрогон беше зачезнал. И на ония показни боеве в Мийрийн, когато се опитаха да я убията Синовете на Харпията, Дрогон долетя и тя се качи да гърба му за да се спаси. Така започна да го язди. Той си я избра за ездач, както Дрого я избра за жена Simple Smile
Денерис си имаше предпочитания към Дро още от самото начало. Беше и любимецът. Когато затвориха Реги и Виз под пирамидата, а черния офийка, бяха много млади и крехки за яздене. После драконът я намери в двореца, а когато беше опита за убийство, се домъкна да я защити, Данчето се престраши да го яхне за да отърве кожата. От моя гледна точка двамата дружно се избраха. Иначе за 7 години доста са пораснали.

# 1 104
Цитат на: EsmeWeatherwax
Последните бяха в пещерата с Бран. После НК дойде и уби всички. Само Бран и Мийра  се спасиха.

Това е обаче вариация на сериала, нали? И не казаха изрично, че са последните. Защото те лъжеха Бран в Танца, а той намери цяла пещера със зеленозрящи.
Е, да. Аз за сериала говоря. В книгите имам чувството, че не им е чиста работата на Чадата.

# 1 105
  • Чужбина
Бриен винаги е била дама, колкото и Церсей.

Абсолютно!

Церсей ще си умре с мечтата да се е родила мъж. Дори с Робърт се чувстваше така.

И като казахме Церсей, чакайте да ви представя баща й, Лорд Тивин Ланистър в една по-различна светлина:

# 1 106
  • Русе
Извинявай, но докога точно да чака? Кога ще е най-удобно да се възползва от тайната?

Chaos is a ladder!

Да чака Дани да седне на Трона и Санса да обяви, че Джон е Таргариен? Или да чака Дани да му свети маслото, докато е още време?

Ако бях на мястото на Санса, щях да направя абсолютно същото. Толкова добре я разбирам. Може би защото съм жена.
И може би защото съм жена, ако бях на Церсей на мястото, щях да оставя много малко хора в чертога и да го подпаля. Щях да кажа на всички, че Дани го е направила и да показвам резултатите от нейната бруталност.

Това е все едно да обявя, че разбирам Кутрето, понеже съм мъж. Хората са различни Simple Smile

Chaos is a ladder. To where?

Аз си описах нещата и какво да чака. Ако не иска да чака, ако иска да се възползва от хаоса, за да се катери нагоре по стълбицата, както твърдиш ти – и че би направила същото, то тогава следва да се каже каква цел се гони. Къде да се качи по стълбицата Санса? Има само две места по-нагоре от сегашното й: да е кралица на Севера (което е пост на Джон, т.е. трябва да го елиминира, за което и аз конкретизирах, че би й било в полза именно да не чака, а да го оклюкари още сега) или кралица на целия континент, за което трябва да премахне пак него, наред с останалите.

Т.е. стигаме пак до същото, от което почнах. Същински резон Санса да разкрие Джон в момента има само ако го иска мъртъв. Излага го на невероятен риск срещу никаква полза за него или хората с него. Полза би имала само Санса и то само ако се избият долу всичките. Това при логично проследяване на нещата, нали, а не като се вземат под внимание невъзможни за предвиждане ситуации като изскачащи супергерои, телепортиращи се армии, отстрелващи звездите балисти и прочие еднократни уау фактори и шок обрати от синьото небе.

# 1 107

Аз само не разбрах Денерис пък кога се научи да борави с меч Grinning
Аз не забелязах да може да се бие. Държеше го абсолютно неумело, размахваше го и боцкаше тук там. Добре, че хвана такъв от обсидиан.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 22:31 от Аниш

# 1 108
  • Пловдив
Джон от къде и да го гледам си е пътник, или Денерис ще му види сметката, или Цеци като разбере Grinning тя пък има двойна причина, абсурд да остави жив наследник на Регар, като самата тя е искала да му става жена. Макар че не искам Джон мъртав май на там вървят нещата Sad

# 1 109
  • 221B Baker Street

Общи условия

Активация на акаунт