GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 789
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 160

🤣🤣🤣🤣🤣
Давай Данче!

Съвсем сериозно, да си взема КЧ вече. Ще го гори ли, няма ли, как, що - не ме интересува. Само да се свършва драмата и с Трона и да усмъртява Церса, която още 7ми сезон трябваше да си замине.

# 2 161
 Есме, тя ако го изгори няма да има какво да взима. Тронът й трябва цял.
А самият КЧ - това са хората, ако те изгорят, много важно, че е седнала на Трона.
най-големият майтап ще бъде ако Церсей избяга през някой таен проход и отмъкне ЖТ, пък Дани подпали цивилните.

# 2 162
Е---и колко са й високи токчетата, че след като е по-нисска и се привежда изглежда по-висока?  8 сантиметра? 10 сантиметра ?
Лина и в "300" ми изглежда много висока, и там ли е на токчета?
Моичките платформи са 13 см. На тях търчах подир прохождащо бебе. Има и по-високи.
Всъщност не е само до височина, а и до стойка, движение - такива работи. Има си трикове.

# 2 163
Колко му е да си направи нов.

# 2 164
Леле, не е истина. Срина ми се светът.

...
Да, де Аниш това и аз казвам - съзнателно търсени ефекти.
То и аз ако изпъна гръб,  надуя перки и облека дрехи с определен цвят мога да мина за 1-2 сантиметра по-висок.

@  ЕСме не е същото. Тронът е аналог на корона на Вестерос. Тя може и десет корони да си направи, но щом не е седнала на този, значи не е помазана да бъде кралица на ЖТ.

# 2 165
Колко му е да си направи нов.
И дракон си има да разтопи и спои събрания военен инвентар. Wink

# 2 166
  • Чужбина
Данито е крейзи, но нЕма да подпали Чертога. Те толкова й намилаха да не го прави, Церсей даже обезглави Мисандейто, за да я ядоса.

Прекалено очевидно е. Церсей може да подпали, за да я обвини.

Ето как трябва да изглежда тронът според Мартин:

# 2 167
Леле, не е истина. Срина ми се светът.

П.С. ЕСме не е същото. Тронът е аналог на корона на Вестерос. Тя може и десет корони да си направи, но щом не е седнала на този, значи не е помазана да бъде кралица на ЖТ.
Никой няма да и успори властта, само щото не седи на ЖТ, ами на нов стол.

# 2 168
Драконът аз го отписах. Тя с каква скорост губи драконите си, откак дойде във Весетерос...

# 2 169
Данито е крейзи, но нЕма да подпали Чертога. Те толкова й намилаха да не го прави, Церсей даже обезглави Мисандейто, за да я ядоса.

Ето как трябва да изглежда трона според Мартин:

Този е доста по готин

# 2 170

Ето как трябва да изглежда трона според Мартин:

В очите на простолюдието това ще е същото.

# 2 171
  • Варна
Няма начин тоя трон да мръдне без тежка строителна техника 😀 пък и е печен на драконов огън, още малко няма да му навреди

# 2 172
  • Варна

Някой по-наблюдателни даже са отбелязали, че Церсей е заредила Червената цитадела с АО.
Скрит текст:

# 2 173
  • Русе
Много коментари за актьорския състав, много грабене, като на разпродажба Simple Smile

Какво ще кажете за една форумна игра такова, петъчно? В тази тема има едно двадесетина доста редовни потребители, с преминаващите сравнително често сигурно стават над 50, но като цяло хората се познават достатъчно – не лично, разбира се, а на сляпо по мнения, становища, изразяване и прочие.

Та, накратко, посочете кой потребител от тази тема на кой персонаж от ГоТ ви прилича по мисления образ, който сте си изградили от постовете му.

Хем после всички да си се посмеем пред себе си как ли изглеждаме на останалите. Бих открил аз, но навън шурна някакъв потоп и трябва се впускам в спасителна мисия, та след това.

# 2 174
  • Пловдив
Трона на Мартин е къде, къде по готин от сериалния Grinning Денерис пали хора за нящо и нещяло така че няма да ме изненада ако запали и  КЧ, ще ме изненада ако НЕ го запали Grinning

Общи условия

Активация на акаунт