GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 777
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 355
Джейми колкото обича Сърси, толкова я и мрази. С такива чувства се живее ужасно трудно.

# 2 356
  • София
Да. Като нищо.

Рекох аз, че ще си имаме родилен дом накрая.
Значи, Бриен ражда близнаци - джудже и гигант Ланистър. Дани ражда бебе с половин черна, половин бяла коса. На Ария бебето предпочита чук пред залъгалка. Санса разказва на сина си "тате едни кученца го изпапкаха".

# 2 357
Джайм вероятно или ще убие Церсей, или пък Церсей ще нареди да го убият и ще полудее. Или Юрон ще убие Джайм и това ще има унищожигелен ефект върху Църсито.

Тая змия никой не може да обича , освен може би Джайм. Тъй , че едва ли ще страда за Юрон, моля ти се! По-скоро да страда за хората му, кракена и общо взето чудовището и победите в/от него ...

Сега и на мен ми стана любопитно обаче Денерис каква ще се окаже, щом ще я видим в различна светлина? Няма да е луда , не е това. Друго ще да е , нещо изненадващо. Хм.

Може би и на актьорите също са дали различни и измислени сценарии , смисъл да заснемат повече от 1 финал, за да не знаят и самите те какъв е краят? Все пак и те трябва да са изненадани и да отворят да гледат сериала от любопитство какъв е краят ..

# 2 358
  • Чужбина
От реддит за Джейми:

- Jamie Lannister did not deserve this. I won't ever get past this. My heart tells me he pretends to defend Cersai as a decoy.D&D are nothing but shoddy, shock value, hollywood writers and they have ruined everything.

- The sad part is Brienne will never know
Скрит текст:
because they'll be crushed by debris
. Every time this dude kills nobility for a good reason nobody gets him. The poor fuck.

- He was literally my favourite character because of his arc. Fuck this show.

Oh, how I feel you man

Който иска да превеждам, да казва. Тия сА карат заради Джейми.

# 2 359
Скрит текст:
Обсадата на Чертога ще трае има няма 7-8 месеца.
Видят се множество битки но последната е решаваща. Церси, Джайм, Тирион /той специално, защото кръвта вода не става/ умират.
Чертога е превзет. В тронната зала на железния трон Дани ражда, но в ужасни мъки и  умира при раждането.Бебето е момче. Прошарено. В това време Дрогон изчезва и отива там където ..../не помня от къде са драконите/ да си вземе Ичицето.Връща се и го оставя до кошчето на малкото Таргче. Джон понеже не е в законен брак с Денерис и нежелае бебето му да е копеле му дава фамилията си. Той е  съкрушен от смъртта на  Дани, сърцето му е разбито.Слага черното и заминава на Север. За бебето остава да се грижи Сам и регент на Обещания принц  управлява кралството. Бран заминава с Джон на Север.Там вече бебетата на НК са се надигнали. За това му докладва Тормунд. Те са живите- мъртви.
... и т.н.

# 2 360
Не, не. Губи ми се нещо много важно и не мога да видя завършена картината, ако не пасне някъде. Песен за Огън и Лед. Мелисандра събра Огън и Лед. Берик имаше мисия, заради която го връщаше червения бог. И ясно ни я показаха. За Джон не е ясно. Щеше да бъде, ако беше убил НК, ама не. Нещо по тази линия трябва да има. Като не бъркам книгите, само за сериала говоря, така че сценаристите трябва да си го завършат, независимо от замисъла на Мартин. Освен ако пак не "kind'a forgot" - нат.
Мел сгреши. Не събра огън и лед, тя вече си имаше и двете - Джон. От него очаквам нещо уау.

# 2 361
Не, не. Губи ми се нещо много важно и не мога да видя завършена картината, ако не пасне някъде. Песен за Огън и Лед. Мелисандра събра Огън и Лед. Берик имаше мисия, заради която го връщаше червения бог. И ясно ни я показаха. За Джон не е ясно. Щеше да бъде, ако беше убил НК, ама не. Нещо по тази линия трябва да има. Като не бъркам книгите, само за сериала говоря, така че сценаристите трябва да си го завършат, независимо от замисъла на Мартин. Освен ако пак не "kind'a forgot" - нат.

А ако Денерис е следващият КН? Или е твърде налудничаво.
Но също и нещо като Нисса-Нисса.

Скрит текст:
Ако Джон наистина е подведен - по един или друг начин - да я убие. И ако меча, с който я прониже, някога бъде използван за смъртта на следващия КН? Защото огнената и същност ще се слее с меча.
Тогава тя би могла да бъде и двете ... ако се превърне в Нощната кралица. 
Така ще се изпълни и предсказанието - което още не сме видели, де - че винаги ще има КН.

# 2 362
Защо трябва да има стратег? Церсей е достатъчно интилигетна, тя е израснала край мъже които разбират от война - Тивин, Кеван и дори Джайм. Все нещо е прихванала. Знае основните постулати - ако врага те превъзхожда не му даваш генерална битка, ако ти го превъзхождаш влез веднага генерална битка. копията спират конницата, Стрелците са ефективни отзад...и т.н. Повече от десет правила едва ли трябва да помни.
Денерис ако и този път мине през канализацията може спокойно да си окичи и титлата Денерис Каналджийката. Защото първия път ОК, ама Ланиспорт вече не беше оригинално, трети път ще е прекалено.

Как  го беше казал Макиавели? когато нещо работи не го изхвърляш. Не бих се изненадал да има и трети път, щом два пъти вече тази практика се е доказала като успешна.Не е нужна да е оригинална, а да е ефективна.

# 2 363
  • Чужбина
В това време Дрогон изчезва и отива там където ..../не помня от къде са драконите/ да си вземе Ичицето.

Падаааааам, шА умра.  hahaha hahaha hahaha

kyllmg kyllmg kyllmg yesyes

# 2 364
хахаха Короникс, добре си ме описал. Ще го сложа в рамка
Скрит текст:
значи започвам наред.

Най-лесна ми е Хексе - внимателна, грижлива, културна, винаги на място с огромен капацитет от знания и в същото време с една дума, може да те постави на място - за мен тя е Марджери Тирел

Както казах най -много оприличавам Бумър на Церсей,. С нея  съм се сблъсквал изключително много,  имало е дори вулгарни обиди от нейна страна, дори е засягала семейството в обидите си, при това - без да ги познава. Но пък няма да отрека, че беше умна. и то - много. Сега вече не съм я засичал да влиза.

Ирена - също като мен подкрепя Станис. Има редки включвания, но пък се характеризира с някои от най-фантастичните теории, като това за бебе -фермата. Предполагам че е Мел

Тифани или Хепи - коя е по приказна? а сега де. и двете съдържат детското в себе си. Но Тифани като че ли все пак проявява склонност да изпада в страсти, Хепи е по уравновесна. За нея уставям Бран, който е по-стабилен
За Тифани ще оставя Аря. да, тя пази детското в себе си, но на моменти е и войнствена.
Аниш - Денерис. И не само защото я защитава. Просто винаги е с особено мнение.
Елеонора - си е избрала много точно аватара - Игрит. Нямам какво да добавя
Василева - Санса - младолика и  неопитна . Не в лошия смисъл.
Коронис - изключително добри анализи, точни коментари. Не е длъжник на никого, но и не напада никого без причина - Тирион.
Дяволо - и аз съм съгласен, че е Давос Държеливи, Луковият рицар - стабилен като него.

Моарейн - по-много от въпросите сме на на едно мнение, но тя държи повече на понятия като чест и достойнство.  Усещам я по-майчинси тип за това за нея оставям Кейтлин Тъли.

вероятно пропускам някого, но за тези се сетих на първо време.

Аз не съм от най-редовните в темата и сигурно не ме познавате, но аз от тези в сериала най-много се оприличавам на Тирион и то частично Simple Smile Не по външен вид, но по съобразителност, акъл, сериозност, лоялен към тези, които са лоялни към него, често спасява положението и най-вече, че много чете. Аз съм голяма читанка. Имала съм по-щастливо детство от неговото и по-любящо семейство, но се припознавам в доста от чертите в характера му.

# 2 365
Моля те - недей! остани си жива!

# 2 366
  • Чужбина
Моля те - недей! остани си жива!

Hug Hug Hug

Помните ли, когато Джейми и Церсей правиха онова нещо до трупа на Джофри? Тогава бях много шокирана, но Джейми каза нещо много важно ... от рода на "По дяволите, защо Боговете ме наказаха да обичам такава жена като теб?".
Това е голямата трагедия на Джейми. И големият му грях.

Но въпреки че Церсей е такава тиранична садистка, някакси не ми се иска да има братоубийства. Единственото изключение са Планината и Хрътката. Планината си е бил бъг-нат още от време оно.

# 2 367
Скрит текст:
Причина - бебетата на НК "живи" и отмъщават за татко си.Докато не разберат , че са осиновени и сменят фронта. Но това след още 8 000 години.
Не, има друго. Когато утрепаха ББ в 7 сезон, зомбитата около него напълно умряха, а не би трябвало да е така, ако животът на всички е обвързан със съществуването на НК. Въпросът е кой и как в крайна сметка контролира зомбитата и дали ББ не са автономни от НК, когато са зад Вала.

Аз си мисля, дали по тази логическа верига на първопричина, която дава живот на следствията и те умират, ако умре тя, НК е първото звено. Защото ако не е, е напълно възможно да има и други останали зад Вала.

А дали е бил свързан само с тях, как мислите? Може би в книгите има нещичко повече? Не съм ги чела.

Все ми се ще да има и още нещо по тази линия преди края.

# 2 368
Хм, ако Иванчо наистина е направил бебок на Данчето, то вече е пътник и този път без билет за връщане.

Бързия влак, в книгите няма/все още няма НК.

# 2 369
Абе Денка беше много доволна когато умря Визи,  неговата смърт беше абсолютно продиктувана от нея, ей ти братоубийство още от началото.

Общи условия

Активация на акаунт