GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 549
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Чужбина
Джонката е скрита лимонка. Даже на Игрит й сви сърмите. С онези Лордовски целувки.

Ето малко инфо за Great Council:

https://awoiaf.westeros.org/index.php/Great_Council

Няма да е нещо ново и могат да го направят пак.

# 2 431
Джонката е скрита лимонка. Даже на Игрит й сви сърмите. С онези Лордовски целувки.

Ето малко инфо за Great Council:

https://awoiaf.westeros.org/index.php/Great_Council

Няма да е нещо ново и могат да го направят пак.
Ха, че каква игра на тронове ще е тогава.Rolling Eyes

# 2 432
  • Чужбина
Ха, че каква игра на тронове ще е тогава.Rolling Eyes

The End.

Или ЖТ остава? Кой ще седне на него?

Да забравим за малко за ДиД. Нека помислим Мартин, как би завършил историята. Happy End?

Never. Мартин безпроблемно си убива героите. И мрази войната. Който прави война, го ликвидирВа без угризения.

Спомнете си Роб.

# 2 433
  • Вестерос
Един от възможните спойлери от редит го изтрили и сега се спекулира, че е истински https://www.inverse.com/amp/article/55648-game-of-thrones-season … 59MCS5PFdKfO4KUl4

Ще преведа какво пише в общи линии в него
Скрит текст:
Аря, Хрътката и Джейми ще се срещнат и ще влязат в КЧ през каналите. Джейми ще го заловят по някое време и ще е в цитаделата.
На ДК Варис ще подклажда параноята на Дани, но тя узнава за плана му а я предаде. Ще има съд за Варис И Тирион. Варис е убит /изгорен от Дрогон/, Тирион е оправдан. Дани разбира, че Санса е изпяла за Джон/Егон.
Относно битката в КЧ- Яра се включва с корабите си. С Дани нападат и убиват Юрон и след смъртта му ЗД вече няма договор/разваля го.
Церсей се паникьосва и освобождава Джейми. И заедно с него и Планината се затваря в стаята си . Когато Джон, Червея и Давос влизат в КЧ, Куибърн използва огъня, за да ги убие.
Джейми наръгва Церсей в корема, за да я убие и след това си маха лицето и е Аря. Нахълтва Хрътката и се бие с Планината.
Дани полудява, не се знае защо, и убива наред както и цитаделата. Хрътката превъзмогва страха си от огън, за да спаси Аря. След това всички решават, че Дани не трябва да управлява.

В последния епизод Дани обвинява Бран , Сам и Санса в измяна , което принуждава Джон да разкрие на всички, че е Егон и истинския наследник на трона. Той трябва да убие Дани и Дрогон.
Накрая Джон отива при Дух на Вала. бран използва магия, не се знае от къде, за да възстанови разрушеното от Вала. Джон отива да търси Тормунд на север зад Вала и намира знакът на НК- спиралата от части от тела....

Многоооооооооооооооооооооооо тъпооооооооооооооооооооооооо

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 00:05 от Tiffany А

# 2 434
  • Чужбина
Един от възможните спойлери от редит го изтрили и сега се спекулира, че е истински https://www.inverse.com/amp/article/55648-game-of-thrones-season … 59MCS5PFdKfO4KUl4

Тиф, кажи, ако имаш нужда от превод на някаква част.

Аз го четох одеве това, но някакси не му повярвах, ако трябва да бъда честна.

# 2 435
Чакам с нетърпение да видим превода и защо са го изтрили.

# 2 436
  • Пловдив
Хора вие ме убихте с тия теории, Денерис дете на Джейми ли я изкарахте 😂😂😂😂😂😂😂

# 2 437
  • Вестерос
Преведох го, но хич не ми се вярва, Най-тъпото ми е от всичко , което прочетох и майтап да е това.

# 2 438
Преведох го, но хич не ми се вярва, Най-тъпото ми е от всичко , което прочетох и майтап да е това.
Скрит текст:
Първото, което ми е съмнително - отново Аря?!?

# 2 439

Скрит текст:
Аря, Хрътката и Джейми ще се срещнат и ще влязат в КЧ през каналите. Джейми ще го заловят по някое време и ще е в цитаделата.
На ДК Варис ще подклажда параноята на Дани, но тя узнава за плана му а я предаде. Ще има съд за Варис И Тирион. Варис е убит /изгорен от Дрогон/, Тирион е оправдан. Дани разбира, че Санса е изпяла за Джон/Егон.
Относно битката в КЧ- Яра се включва с корабите си. С Дани нападат и убиват Юрон и след смъртта му ЗД вече няма договор/разваля го.
Церсей се паникьосва и освобождава Джейми. И заедно с него и Планината се затваря в стаята си . Когато Джон, Червея и Давос влизат в КЧ, Куибърн използва огъня, за да ги убие.
Джейми наръгва Церсей в корема, за да я убие и след това си маха лицето и е Аря. Нахълтва Хрътката и се бие с Планината.
Дани полудява, не се знае защо, и убива наред както и цитаделата. Хрътката превъзмогва страха си от огън, за да спаси Аря. След това всички решават, че Дани не трябва да управлява.

В последния епизод Дани обвинява Бран , Сам и Санса в измяна , което принуждава Джон да разкрие на всички, че е Егон и истинския наследник на трона. Той трябва да убие Дани и Дрогон.
Накрая Джон отива при Дух на Вала. бран използва магия, не се знае от къде, за да възстанови разрушеното от Вала. Джон отива да търси Тормунд на север зад Вала и намира знакът на НК- спиралата от части от тела....

Многоооооооооооооооооооооооо тъпооооооооооооооооооооооооо

ако това са спойлери - предпоследният епизод не е толкова зле, но никакви изненади не носи. Последният епизод е голяма тъпня.

# 2 440
И все пак НК е "жив".

# 2 441
  • Чужбина
ако това са спойлери - предпоследният епизод не е толкова зле, но никакви изненади не носи. Последният епизод е голяма тъпня.

Скрит текст:
Това, че Аря убива Церсей с лицето на Джейми, е супер тъпо.

# 2 442
  • Варна
Какъвто и финал по холивудски да са измислили, вече ще е обсъждан. Трябва да надскочат клишетата и в същото време да е логично. Не знам. Аз съм скиптично настроена.

Скрит текст:
В последното действие Бран се събужда в леглото си. Оказва се, че развълнуваното от предстоящата кралска визита момче е стояло будно до късно през нощта, преди да се унесе в трескав, неспокоен от възбудата сън.

Набързо се облича, излиза навън, почесва Лято зад ушите и тръгва да се катери по стените на Зимен хребет, внимавайки да не го види някой, който може да го обади на майка му.

Високо горе засенчва с ръка очите си срещу слънцето и се оглежда. Забелязва знамената на приближаващата кралска процесия на Робърт, идващ в Севера да навести своя приятел Едард и да го покани да поеме длъжността на Кралската ръка.
Всичко останало е било просто сън. Може би Бран, в края на краищата, ще постигне мечтата си и ще стане рицар?
Ако повествованието се водеше само от името на Бран, можеше да се съглася/ въпреки, че е супер изтъркано/.
Стивън Кинг е направил някакви прогнози за финала, как би го написал той. Toj ]e slovi Tirion na trona:
Цитат
Suppose--just suppose, now--that Jon and Dani BOTH died (along with Cersei, of course). Suppose--just suppose--that a certain little man with a big heart ended up sitting on the Iron Throne?
https://twitter.com/StephenKing/status/1125393965509955584?ref_s … ing-prediction%2F

# 2 443
  • Вестерос
Буукмейкърите дали правят залагания? Grinning Интересно ми е, ако да, какви са резултатите.

# 2 444
Едно не може да им се отрече - лъжите в спойлерите ги смесват, като Церсей, с някакъв процент истина. И в този сигурно има нещо вярно.

Общи условия

Активация на акаунт