GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 556
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Вестерос
Аз четох из немските групи теория, че всъщност Денерис и Джон/Егон са близнаци, които са разделени при раждането и Визерис е взел Денерис да я отгледа, а Нед - момчето.
Глупости, Визерис е бил 7,8 годишен Grinning

# 2 416
Това някакво извратение, опс разклонение  в жанра фентъзи ли е?Joy

# 2 417
Коронис, направо ми се повдига !  Тва да покажат оргия между тримата , малее бляк.

# 2 418

Вадя тежкото снаряжение.  #Sniper

Обаче шА сА оглеждам да не ме нападнеш отгоре. smile3548 smile3548 smile3548

Чакай, обмислям стратегията. Засега  само чертая огневата картичка.

# 2 419
  • Русе
ratridi, Butterfly:3 – решили са да се върнат към корените на сериала, когато през всеки епизод се плющяха, че нали само упреци търпят за новите сезони Simple Smile

# 2 420
Принципно за произхода на Дани ... не може да е така, защото тя е огнеопорна, със сребриста коса и може да мъти яйца и да ги излюпва. А после язди дракон.

Не беше баш. Така. Станис пита ако сложи на едната везна живота на едно-единствено ммче, колкото и ценен да е той - а на другата живота на десетки хиляди момчета, които ще умрат или няма да се родят, защото войната ще продължи - коя везна ще натежи повече. Казва също че не взима това решение с удоволствие.

иначе казано Станис се ръководи от железен приницип "по -добре да умрат малцина, отколкото мнозина" и "Всичко е в името на справедливостта"

Джонка, душа моя, сега ще ти цитирам книгите:

Цитат
— Ваша милост — каза Давос, — цена…

[.
u]Колко момчета живеят във Вестерос? Колко момичета? Колко мъже, колко жени? Мракът ще ги погълне всички, твърди тя. [/u]Нощта, която не свършва. .......— Ние не избираме съдбите си. Но все пак трябва… трябва да изпълним дълга си, нали?Голям или малък, трябва да изпълним дълга си.... Щом Джофри трябва да умре… какво е животът на едно незаконно момче срещу едно кралство?

тук става дума за дълг. Кое е по-важно - да измрат хиляди момчета или едно единствено?

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 23:36 от Лорд Сняг

# 2 421
ratridi, Butterfly:3 – решили са да се върнат към корените на сериала, когато през всеки епизод се плющяха, че нали само упреци търпят за новите сезони Simple Smile
А Джон що ще го горят и той им е рода? Да го влюкчват в оргията и да са happy всички.

# 2 422
Как ги събра тримцата Joy
Ето ги двете като за начало, ей така ги виждам :

# 2 423
  • Чужбина
Никъв Джон. Това са мъжки фантазии. Но много екстравагантни.

Ние тука само с един Джейми или Оберин се задоволяваме.

# 2 424
  • Русе
А Джон що ще го горят и той им е рода? Да го влюкчват в оргията и да са happy всички.

Да, ама Джайм ще успее ли да превъзмогне ревността си? Виж, само по този въпрос имаме материал за цял нов сезон.

ПП: пък и Джон много скучен моралист го раздава.

# 2 425
Виж сега , мен Джонито си ми е ОК.
Плочките му по добре наредени отколкото  чертога паветата.

# 2 426

Ами Тормунд?

# 2 427

Няма нищо като ми опита мусаката и ще ми подвие колЕнце.

# 2 428
  • Чужбина

Ами Тормунд?

Може и Тормунд. Но всички са поотделно.

А вие ги искате всички наведнъж. Да не сте някакви принцове на Дорн? Или имитирате Боби Б.?

# 2 429

Да, ама Джайм ще успее ли да превъзмогне ревността си? Виж, само по този въпрос имаме материал за цял нов сезон.

Те ще го покварят. 3 на 1 са все пак. Джаймито ще ревнува малко, ама после ще му мине. 😂😂 Сетих се за сцената им в 1 епизод. Кит ми е като 16 - годишен там.

Общи условия

Активация на акаунт