GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 591
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Чужбина
Може би Бран, в края на краищата, ще постигне мечтата си и ще стане рицар?
"Някои рицари са чудовища" каза Мийра.

# 2 401
Това ако стане ще е доста тъпо.

Скрит текст:
Джон да го пазят шест книги, специално да  го съживят и да се жертва накрая за бебе което не е видял дори

Скрит текст:
Ако има такъв вариант за край - за мен е логичен.
Джон изигра своята епична роля. Обединител на Севера и юга. Джон Обединителя.
Победиха злото, смъртта, НК.
Джон и без това е толкова мрачен и самотен.Самотник.
От друга страна Дани мечтае за трона. Получава го с помощта на Джон и Севера. Получава и много повече - бебе. Наследник. Вече има смисъл от това тя да е на трона. Бран е чичко Гугъл.  Сега вече не само Севера ще помни.

Ако този сценарий е верен -
Скрит текст:
първо ще имаме луда кралица на трона, сякаш Церсей не ни стигаше.(тази ще е къде по-луда) Второ ще имаме дете, от инцест. Голяма вероятност да е изрод. Не съм сигурен, че това е моят финал. За това ли бяха всички жертви?

Скрит текст:
Аз никъде не виждам луда кралица.
За мен действията са си ТИПИЧНО женски.
Покажи ми една жена, която да не действа импулсивно, дори и да съжалява след това.
Повече не мога да понасям лицемерието, интригата, подлостта, пошлостта. Това е по страшно от малко изгорени хора.
Дани е един от най - лицемерните герои.

# 2 402
Аз четох из немските групи теория, че всъщност Денерис и Джон/Егон са близнаци, които са разделени при раждането и Визерис е взел Денерис да я отгледа, а Нед - момчето.

А как Нед и Визерис са се договорили 😆😆😆
Аз пък четох теория, че Дани е на Ашара и Нед/Брандън.

Ашара споменавана ли се е въобще в сериала? Ако подсказката на Емилия е вярна, представяш ли си ДД така да са го измислили 😆😆😆 Ох, не мога. Един Старк се оказва Тарг, а един Тарг- Старк...

# 2 403
Ринга свободен ли е?Kissing Heart

# 2 404
  • Чужбина
Повече не мога да понасям лицемерието, интригата, подлостта, пошлостта. Това е по страшно от малко изгорени хора.

- Какво е едно изгорено момче в сравнение с едно Кралство - каза Станис.

- Всичко - каза Давос.

(по спомен)

Вадя тежкото снаряжение.  #Sniper

Обаче шА сА оглеждам да не ме нападнеш отгоре. smile3548 smile3548 smile3548

# 2 405
  • Русе
Коронис- а през това време Визерис пердаши Денерис, а Илирио ѝ намигва многозначително 😆

Защо не Simple Smile А и ето ни втори сериал, няма нужда да правят spin-off. Даже първите Х епизода/сезона са им готови.

---------------

Колкото до това кой кой или на кого бил... задължително ли е всеки да е скрита лимонка? А теории много, но то дори след като показаха Нед и шепнещата на ухото му умираща Лиана, който кадър пряко свърза Джон и потвърди популярната от сума ти време теория, пак сума ти народ твърдо бе убеден, че Джон бил дете на Робърт. Бяха спорове цяла година с някакви доста интересни аргументи...

# 2 406
Това вече е прекалено - даже Джон няма как да е на Ашара и Бриндън. Не че Дивия вълк не е имал желание - просто не съпада времето за раждане.

# 2 407
Много клишета .
"На война - като на война".
"Войната, в по-голямата си част представлява каталог на груби грешки".
“Във война няма значение кой е прав, а кой е последен.”

# 2 408

- Какво е едно изгорено момче в сравнение с едно Кралство - каза Станис.

- Всичко - каза Давос.

(по спомен)

Не беше баш. Така. Станис пита ако сложи на едната везна живота на едно-единствено момче, колкото и ценен да е той - а на другата живота на десетки хиляди момчета, които ще умрат или няма да се родят, защото войната ще продължи - коя везна ще натежи повече. Казва също че не взима това решение с удоволствие.

иначе казано Станис се ръководи от железен приницип "по -добре да умрат малцина, отколкото мнозина" и "Всичко е в името на справедливостта"

# 2 409
  • Чужбина
Принципно за произхода на Дани ... не може да е така, защото тя е огнеопорна, със сребриста коса и може да мъти яйца и да ги излюпва. А после язди дракон.

Не беше баш. Така. Станис пита ако сложи на едната везна живота на едно-единствено ммче, колкото и ценен да е той - а на другата живота на десетки хиляди момчета, които ще умрат или няма да се родят, защото войната ще продължи - коя везна ще натежи повече. Казва също че не взима това решение с удоволствие.

иначе казано Станис се ръководи от железен приницип "по -добре да умрат малцина, отколкото мнозина" и "Всичко е в името на справедливостта"

Джонка, душа моя, сега ще ти цитирам книгите:

Цитат
— Ваша милост — каза Давос, — цена…

— Знам цената! Снощи, докато зяпах в камината, и аз видях разни неща в пламъците. Видях един крал с корона от пламъци на челото, гореше… гореше, Давос. Собствената му корона поглъщаше плътта му и го превръщаше в пепел. Мислиш ли, че ми трябва Мелисандра да ми каже какво означава това? Или ти? — Кралят се отмести и кралската му сянка падна върху Кралски чертог. — Щом Джофри трябва да умре… какво е животът на едно незаконно момче срещу едно кралство?

Всичко — отвърна тихо Давос. Станис го погледна със стиснати зъби.

— Върви си — каза накрая кралят. — Преди да те пратя да си говориш сам в тъмницата.

# 2 410
Принципно за произхода на Дани ... не може да е така, защото тя е огнеопорна, със сребриста коса и може да мъти яйца и да ги излюпва. А после язди дракон.
Идеята на теорията беше, че Дейните имат някаква магия, заради лилавите си очи. Не я помня много.
Според мен си е на Рела и Ерис, иначе много скрити деца ще станат.

# 2 411
да, на Ашара й съвпадат очите и лицето, но не и косата, нито нещо друго. Ако Ашара е майката значи бащата на Дани е или Регар или Ерис, че да има сребриста коса, а това се бие с всичко, което имаме до този момент.

Дейн произхождат от ройнарите, а повечето ройнари имат валирианска кръв. също като Лис, там е пълно с курви с лилави очи. Никаква магия няма тук.

# 2 412
Сетих се и за друга теория - Мийра е близначка на Джон. 😂

# 2 413
  • Чужбина
А ето и виждането на Тивин:

"Обясни ми, моля те, защо е по-благородно да бъдат убити десет хиляди души в битка, отколкото една дузина на вечеря."

Това е, когато си говори с Тирион за Червената сватба.

# 2 414
  • Русе
Всъщност Денерис е Ланистър. Все пак Джайм бе на стража пред вратата на майка й, докато Ерис брутално изнасилва пищящата си съпруга в нощта на нейното зачеване. И искаше да се намеси, но го спря командирът му.

След заминаването на Ерис Джайм е влязъл вътре да утеши кралицата по своя си начин, както после утешаваше Церсей на опелото на Джофри.

Денерис разбира, че не е никаква леля, а самата тя има леля, и осъзнава всичките си допирни точки с Церсей. И двете си имат достатъчно потенциал за кръвосмешение, затова никой не е твърде изненадан, когато се влюбват. И правят тройка със завърналия се Джайм по таргариено-ланистърските сексуални норми.

Грандфиналът е на площада до взривената септа на Белор, където тримата танцуват голи и хванати за ръце около завързания на стълба на позора Джон Сняг, изгарян на бавен огън от Дрогон.

А Тирион го мятат в кладенеца да се удави, че много бърбори.

Общи условия

Активация на акаунт