GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 351
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 595
Значи много я закъса Данка. Аз се пиша доброволка в предния отряд. Снаражих се и напред.

# 2 596
То нищо вече няма смисъл.
Ама чешем клавиатурите.
И мен като Дух не ме вълнуват техните глупости.
Искам магия, бродници, Бран да каже каква му ролята в крайна  сметка. Много дракони.Митове, легенди.

И аз така, и аз искам.
Фентъзи и магии, дракони и тем подобни са моята слабост и страст!
За съжаление обаче май изгледах всички възможни сериали и филми и в момента нямам какво да гледам ...
Но все пак ако някой знае нещо и може да ми перпоръча, за да не спамим хубавата тема - пишете ми на ЛС , че направо умирам от скука и напрежение да чакам всеки понеделник ..

# 2 597
Ето, Давос е от нов род.
По тяхно време на виаграта май жълт кантарион и викали.

# 2 598
  • Варна
Джон заяви някъде, че не иска трона. А Данка му се сопна, че нямало значение какво иска той. Не се сещам кога обаче.

# 2 599
Е, че кой го пита? Joy Joy Данита направо му забрани да казва, а Сансита го издаде и Варис и Тирион кроят някакви работи.
Никой не се интересува от желанията на Джончо.JoyJoyJoyJoy
Сансето... го издаде... И айде засадата на Юрончо... и айде Регал.. си отиде
Кой прошушна... новината та да стигне до Церсита
Варис/Тирион  -> гарван. Избери си.
Избирам.. 🤔Санса😄
Може и без плезенето. Има логика. В предишния сезон Церсей потвърди ранга и на лейди ЗХ. Че и тайни послания си разменяха. Ако Церсей гарантира независим Север (колко му е да излъже), що Санса да не играе с нея (с ясното съзнание за лъжата на Церси и с намерението впоследствие да направи лек компромис).

# 2 600
Значи Денерис няколко пъти каза, че обича Джон. А Джон казва, че тя е неговата кралица. Сдържан, сдържан, ама пред Сам поне щеше да каже нещо. Винаги е бил честен пред него. Явно в сърцето си носи само една жена от Севера 😉. А интересно Денерис не обичаше Даарио. Той нея да. Значи не се влюбва във всеки, с който спи, но в Джон се влюби, въпреки хладното му отношение. Ей, такива мъже винаги са интересни за жените. Мистезиозни, прикрити, дистанцирани, ама не съвсем... И накрая тия дето много им се натискат, страдат 😆😆

И на мен развръзката между Бриен и Джейми ми дойде в повече. Някои линии е добре да остабат недоразвити. Тази ми е точно такава за мен.

# 2 601
Джон заяви някъде, че не иска трона. А Данка му се сопна, че нямало значение какво иска той. Не се сещам кога обаче.
Еми права е. Нея как я употребиха като претендент за трона.

# 2 602
  • Варна
Оф, туй пък мъж да се затрие с мотото "за мен има само една жена" е адски тъпо. Ми кат е умряла и не можеш я прежали, тегли си ножа и толкоз! Кво вървиш и мрънкаш и правиш глупости...

Права е. Ама той май не стопли.

# 2 603
Що така бе хора?
Джони нали сам почука на врата на Дани?
Тя не го е канила.

# 2 604
  • София
Санса умее да пише.. и то добре.
Що да не е пратила тя вест до КЧ
Джонко тръгна пеша... докато стигне
Ликвидират Дана...
Санси пуска нов гарван до Джон, - "Дана я няма вече... връща се у дома... Церса да не те погне" и... така
Джон се прибира... отива първо да види Дух, защото се обвинява, че е пропуснал да се сбогува с него...
Церса си остава.в Кч..съкрушена от смъртта на Джейми, който се отравя с вино. Леко мръднала Церси губи памет за изминалите 50-60 години. Става мила и добра. Ражда бебе от братовчед си ония зализания, дето наливаше отровно вино на Робърт та да се спомене.
И така... Церса става мила и добра и след време даже...
Организира летни лагери за всички деца родени след кончината на КН.
Мир... Любов и Благоденствие цари във цял Вестерос... докато един ден.. от ремонтирани вал не идва гарван... С лоша вест... За намерен знак Спирала направена от пресно убити човеци🙃

# 2 605
  • София
Що така бе хора?
Тя не го е канила.
Бил е на Зор😂😀😂

# 2 606
  • Варна
Почука. Тогава малко на влюбен мязаше, да. После взе да се държи като опърничава коза. Шашна се, че му е леля.

# 2 607
Що така бе хора?
Тя не го е канила.
Че то други жени наоколо имаше ли? А след битка и реална опасност за живота, инстинкът за възпроизводство доста рязко се активира. То и тя имаше нужда от утешение, след загубата на Виз.

# 2 608
Е, че кой го пита? Joy Joy Данита направо му забрани да казва, а Сансита го издаде и Варис и Тирион кроят някакви работи.
Никой не се интересува от желанията на Джончо.JoyJoyJoyJoy
Сансето... го издаде... И айде засадата на Юрончо... и айде Регал.. си отиде
Кой прошушна... новината та да стигне до Церсита
Варис/Тирион  -> гарван. Избери си.
Избирам.. 🤔Санса😄
Може и без плезенето. Има логика. В предишния сезон Церсей потвърди ранга и на лейди ЗХ. Че и тайни послания си разменяха. Ако Церсей гарантира независим Север (колко му е да излъже), що Санса да не играе с нея (с ясното съзнание за лъжата на Церси и с намерението впоследствие да направи лек компромис).

Е това вече ще е тоталното падение на Санса. Да играе с Церсей.
Не искам дори и да си го помислям.

# 2 609
  • София
Значи Денерис няколко пъти каза, че обича Джон. А Джон казва, че тя е неговата кралица. Сдържан, сдържан, ама пред Сам поне щеше да каже нещо. Винаги е бил честен пред него. Явно в сърцето си носи само една жена от Севера 😉. А интересно Денерис не обичаше Даарио. Той нея да. Значи не се влюбва във всеки, с който спи, но в Джон се влюби, въпреки хладното му отношение. Ей, такива мъже винаги са интересни за жените. Мистериозни, прикрити, дистанцирани, ама не съвсем... И накрая тия дето много им се натискат, страдат 😆😆

И на мен развръзката между Бриен и Джейми ми дойде в повече. Някои линии е добре да остабат недоразвити. Тази ми е точно такава за мен.

Басирам се, че Джонката го раздава зодия Скорпион.. те са баш такива

Общи условия

Активация на акаунт