GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 279
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 715
Фентеория или спойлер, все пак не четете, който се пази.
Извинете ако вече сте го обсъждали, но не съм смогнала да прочета още назад:

Скрит текст:
Дрогон бил изчезнал в кроя на 4ти сезон, за да си отгледа дракончета. В книгите драконите сменяли  пола си, та преспокойно той може да е тя и да си налюпи дечица. Освет това интрото на  сериала показва падащата звезда, предвестник на появата на дракони, един голям и 3 малки дракончета.
Има голяма доза последователност и логика в това евентуално развитие.
Регал го шитнаха много бързо, та съм склонна да повярвам.

# 2 716
  • Варна
Фентеория или спойлер, все пак не четете, който се пази.
Извинете ако вече сте го обсъждали, но не съм смогнала да прочета още назад:

Скрит текст:
Дрогон бил изчезнал в кроя на 4ти сезон, за да си отгледа дракончета. В книгите драконите сменяли  пола си, та преспокойно той може да е тя и да си налюпи дечица. Освет това интрото на  сериала показва падащата звезда, предвестник на появата на дракони, един голям и 3 малки дракончета.
Има голяма доза последователност и логика в това евентуално развитие.
Регал го шитнаха много бързо, та съм склонна да повярвам.
За мен ще е голяма глупост смукана от пръстите.

# 2 717
Eсме то всички във войната на розите са си роднини. граф Уороик, Ричард Невил е вуйчо или чичо на крал Едуард с когото после воюва.
Дъщерите му с женят за двамата му племенници - Ричард III и Джордж.
Впоследствие Ричард III след смъртта на жена си планува да се ожени за своята племенница - Елизабет Йоркска. сватбата се проваля, защото той умира, но тя се омъжва за врага му  -Хенри Тюдор, с когото са някакви втори или трети братовчеди.
Накратко масово са си се женели по братовчедска линия.
Ако не се лъжа Ричард I също имаше някаква роднинска връзка с жена си.

# 2 718
  • София
Аз понеже съм раче и припознавам Джон като такъв заради цялостното му поведение в сериала. Мисля, че и Давос е Рак.
Аря - телец
Санса - дева
Джайм/Церсей - скорпион
Бран - риби
Денерис - лъв
Тирион - везни
Нед - козирог
Кейтлин - овен
Варис - водолей
Бриен - стрелец
Роб - близнаци

# 2 719
  • Варна
Джендри ли беше добрия любовник 😂 😂 😂 на които жриците на любовта не взеха пари, не мога да си спомня 🤔😂
Щот Аря не беше май много хеппи  🙄😂😂
Ако беше Джендри, Аря можеше и да приеме предложението. Grin

Ха-ха има теория, че Аря искала да си легне първо с Хрътката, ама нали Берик дойде, и тя се спряла на втория вариант - Джендри. Joy
 ooooh!

П.П. Аз имам прабаба и прадядо първи братовчеди. Confused

# 2 720
  • Чужбина
Дрогон изчезна, докато Регал и Визерион бяха оковани. Беше си направил леговише в една пещера. Дани я видя.

# 2 721
Джон в никакъв случай не е Скорпион, в никакъв!

Тирион е водолей.

Аря си е овен, не козирог, въпреки че аз съм козирог и според Джони съм Аря.

Денерис е лъв.

Джон и за мен е рак.

Тормунд и той е водолей.

Санса и според мен е риби.

Церсей е телец.

Бриен си е дева Grinning

Записвам се при козирозите с коментар, че според мен Аря също е овен - прекалено е огнена и експресивна, докато като козирог по-скоро бих определила Тирион - голямо самочувствие и все много знае, ама пък подплатени и двете Simple Smile. Това, в кръга на шегата, разбира се. Денерис и аз мисля, че е лъв (твърде много Аз-форма), Бриен също мисля, че е дева. Церсей и Джайм по-скоро ги виждам като скорпион - пак голямо самочувствие, ама не толкова мисъл като козирога. Санса... риби ѝ прилича. Джон може би рак, наистина - чувствителен, всеотдаен... Тормунд може и телец да е, и водолей - все са ми отвеяни Grinning.  И кой остана... Бран и Сам, които са ми я дева, я телец...
Taka, така. Simple Smile Сам за мен е везни. За Бран нямам идея. Съгласна съм, че близнаците може да са и Скорпиони. А за Тирион хайде козирог с асцендент Водолей Grinning

Бътърфлай, не си попадала на дева. За нас казват, че най-подходящи мъже са ни деви и телци Grinning мм е дева Grinning

И аз смятам че Аря е Овен. Може и Телец да е, но по-вероятно е Овен. Рогато същество е, със сигурност
Церсей е лъвица отвсякъде - голямо самочувствиу често без покритие, когато иска може да е ларж, но на не я разгневиш, че майко мила.
Тивин за мен е скорпион - може дълго да затаи обидата, но е отмъстителен.
Тирион със сигурност е близнак - добър оратор, жадува за внимание
Санса предполагам че е Дева
Давос - Везни - изключително уравновесен
Станис за мен е Козирог -целеустремен и хладнокръвен,  но безкрайно упорит.
Денерис категорчино е Овен, прави каквото си науми и никога не се съобразява с чуждото мнение. Комбинацията Денерис (Овен) - Церсей (лъвица) ме убеждава че съм прав - тя може да роди само светкавици на небосклона.
Джайм е огнена зодия и той, но коя - не мога да преценя. Прекалено много се мята от една крайност в друга.

# 2 722
  • София
Хексе, относно анкетите понеже приключва цяла една тв епоха е хубаво да има и няколко анкети за най-любим герой и най-омразен герой. Simple Smile Не знам дали сега или след шоуто, но колкото повече отлагаме толкова по-малко ще са потребителите, които ще гласуват, а е хубаво да се види кой какво мисли от бг мама. Обаче да има право само за 1 глас. Защото ако се дават няколко опции за гласуване то ще се получи малко измамно класиране. Simple Smile
Обаче е интересно да има и топ анкета преди последния епизод. какво ще се случи и пр. Направо три теми пусни с три отделни анкети.  Laughing

# 2 723
Това не го помня с пещерата.

Скрит текст:
Ми там си ги е налюпил дечинката.😁

# 2 724
  • Варна
Направо три теми пусни с три отделни анкети.  Laughing
Laughing
Те анкетите ммогат да се сменят на три дни. Wink

# 2 725
Сега пак гледах епизода, където Тирион за пръв път видя Дрогон (дракон). Летеше си и се шматкаше във Валирия, докато майка му се чудеше в преден епизод къде е. Появи се да я спаси на арената след това, де.

# 2 726
Да, вееше крачоли по руините. Ама къде е била тази пещера?

# 2 727
Да се похваля с новите си чехлъци извън темата :

Има и пижами тронки на които не съм собственик, но тениска с “майка на дракони”, ще се сдобия.

# 2 728
  • Чужбина
Да, вееше крачоли по руините. Ама къде е била тази пещера?
В книгите пещерата е някъде в Дотракското Море. Дрогон я заведе там, когато я взе от Мийрийн.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 01:32 от Eleonora_27

# 2 729
Гледах тази вечер Джони по тв1000. Филмът е Помпей. Мн ми хареса там. (Изневеряваше на Дани, да знаете, с друга се целуваше).

Общи условия

Активация на акаунт