На море в Турция - тема 60

• 65 055
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Готвене и почивка са две несъвместими понятия. 😁

# 481
Хора, какво става в темата от няколко страници?! Тук от години се обсъждат хотели, предлагащи All inclusive, защото повечето харесваме точно това. В темите на море в Гърция си има две теми и кой от каквото се интересува и го влече там пише. Ако няма тема за свободното плажуване в Турция, нека феновете му създадат такава. Тук е ясно, че няма да срещнат разбиране. Все едно месояден да проповядва нещо при веганите Joy За протокола- в Гърция харесвам точно свободата да пътуваш, да откриваш, колкото по-диво, толкова по-хубаво. Докато в Турция - обратното.

# 482
Предполагам, че се е поучило така, понеже темата е "На море в Турция", а то може да се организира всякак.
Въпреки че съм ревностен почитател на турския олинкузив, защитавам и правото на останалия свят да чете и да пише тук.

# 483
Хайде от тук насетне темата да стане, каквато беше. Малко снимчици директно от плажа.

Там в далечината е връх Тахталъ, на който все още има сняг. Района на Кемер е уникално красив!

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 16:30 от mistery

# 484
  • Sofia

Скоро и по вашите ширини. 😁
Естела, направо изби рибата с тази снимка. 😀 Колкото и да е странно, свикнах с хотела и сигурно и мен така ще ме теглят в петък. Че и на маникюр го докарвам, 😂 надявам се да ми помогне да се задържа и  ММ да види бая зор. 🤭🤭
От неделя насам времето е прекрасно, това е Турция, която харесвам.🌞 Въпреки простотиите, които ни спретна хотелът, не ми се тръгва....

# 485
  • Варна
Единствено мога да те посъветвам, да си платиш за още една седмица в друг хотел, примерно съседния. 😁
Исе, от там никога не ти се тръгва. 😀

# 486
Laughing  Моят син миналата година сметна колко трябва да платим за целогодишен престой в хотела. Laughing

# 487
  • Sofia
Единствено мога да те посъветвам, да си платиш за още една седмица в друг хотел, примерно съседния. 😁
Исе, от там никога не ти се тръгва. 😀
Ха ха 😀 и през един също става, но  и съседния не бих отказала. 😎 Еххх след 10 дни + още седем...😎 Колкото повече, толкова повече, казал мечо Пух, е и аз така 😂😂😂

# 488
  • Пловдив
Влизам да си споделя лекото разочарование ...още нямам оферта от Астрал Холидейс. Уж трябваше да ми изпратят няколко предложения на мейла, на база нашите условия, но не...към момента нищо Simple Smile. Както и да е, вероятно са много натоварени, висок сезон Simple Smile
Харесах хотел, който е доста извън предвиденият бюджет (ще подлежи на обсъждане в къщи), но не намерих нито една от агенциите да го предлага. Въпросът ми е, ако ние си резервираме хотела, агенциите съгласни ли са да съдействат само с полет и трансфер до хотела ? Те имат много удобни чартъри...

# 489
  • Варна
На Астрал звъниш или отиваш директно. Бързо казвай кой хотел избра. 😁
И да,може, стига да ти се занимава.

# 490
  • Пловдив
На Астрал звъниш или отиваш директно. Бързо казвай кой хотел избра. 😁
И да,може, стига да ти се занимава.

Ali Bey Resort Sorgun, харесва ми много, само още не мога да му преглътна цената Simple Smile))
Другият, който все още ни е като вариант е препоръчаният тук във форума - Royal Alhambra Palace

# 491
Драсвам само два реда, че имам да си гоня самолет за дълъг полет и после няма да имам време да пиша...

Точно от този Али Бей се върнахме сега след две седмици прекарани там и всичко си беше на ниво от усмивките, шампанското и плодовете на пристигане в доста комфортния и приятен фамилен апартамент през уникалната зелена територия, в която всичко се вписва някак чудесно, което е и най-голямото предимство на този хотел, до неизбежния въпрос "ама не може ли да останем поне месец...или два".  Вече за парите избягвам да давам съвети, тези неща всеки сам си ги преценява, но в Турция има достатъчно голяма избор на добри хотели, така че ако сега цените са прекалено високи, не е нужно да се изхвърля човек, може спокойно да остане за друг път и да си направите резервация още през ноември, когато цените са съвсем различни.   

Относно, Роялите, аз не съм им голям фен, защото за мен те са впечатляващи единствено като сгради и до там, най-големият ми проблем е всъщност доста малката им територия, което си е сериозен недостатък на фона на големите комплекси, които според мен са най-голямото предимство на тази дестинация. С други думи, не, че не бих ги препоръчал, но има доста други хотели, които предлагат много повече и чак тогава бих се насочил към тези. Всъщност ако трите хотела в Сиде бяха на една голяма обща територия с много зеленина подобно на други комплекси можеше и наистина да ми харесат повече.

Естела, сега като видях скритата реклама, която много деликатно си плеснала във форума вече и аз официално се присъединявам към клуба на тези, които твърдят, че усърдно работиш за агенция. Вярно, че не знам кои членуват там и само слухове съм чувал, но ще разпитам наоколо и ще си платя членския внос, ако ме приемат, че такива надменни като мене може и да не взимат там... Sunglasses

# 492
  • Някъде в Европа...
Laughing  Моят син миналата година сметна колко трябва да платим за целогодишен престой в хотела. Laughing
А моят беше измислил как ще остава при българи от следващи "смени", все щели да го приютят вечер за спане, а през деня нямало да им се мярка да им пречи, до края на сезона и после бг фирма превозвач щяла да го върне 😁

# 493

Ali Bey Resort Sorgun, харесва ми много, само още не мога да му преглътна цената Simple Smile))
Другият, който все още ни е като вариант е препоръчаният тук във форума - Royal Alhambra Palace

Али Бей Соргун се предлага от Тез тур. Потърсете го и самостоятелно в резервационните сайтове, може би ще имате късмет с по-ниска цена. По-напред в темата (или в предишната) се коментираше продажбата на билети за чартърите на Емералд и Тез тур. Потърсете в сайтовете им информация. Има билети, само трябва да видите за кои дати. Моят съвет е първо да видите как стоят нещата със самолета, после да резервирате.

По въпроса за запитванията към големите туроператори - моето наблюдение е, че на повечето места служителите са твърде натоварени и нямат време и търпение за персонално отношение. В агенциите винаги съм получавала повече внимание.
Миналата година имах чувството, че направо ми се подиграват при едно запитване към ТО. Аз рядко питам, даже май за пръв път. Обикновено съм наясно къде ще почивиме, но точно тогава не можех да се реша за никой хотел. Там, където исках, ми беше прекалено скъпо, там, където ми беше по джоба, все намирах кусури. И направих запитване, като определих бюджет, написах къде сме почивали до сега и подчертах, че единствените ми изсквания са хотелът да има пищна зелена територия и високо ниво на обслужване. Изрично написах, че не ме вълнува плажа, годината на построяване, големината на стаите, стига да има зеленина и качество на услугата. И знаете ли какво ми предложиха? Royal Seginus, който почти няма зеленина и Amara Prestige, който, макар че не е лош хотел, не може да претендира за кой знае какво качество. Много разочароващ отговор. И като им написах, че предложенията им са непрофесионални и липсата на адекватен отговор ме обижда, се оправдаха, че единият хотел бил нов и хубав, а другият бил на супер изгодна цена. Още се чудя с какъв акъл си губих времето да водя безсмислена кореспонденция.
И за да изпреваря въпроса "Защо ползвам ТО", ще напиша, че организацията им е перфектна и нямам никакви забележки по тази линия. Но като персонално отношение има още много да се желае.

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 06:22 от Мaрги

# 494
  • Варна
Въх, Адвенчър, каква скрита реклама, бре човек. Работя за себе си и работата ми няма нищо общо с туризма. Станало е недоразумение, можеш да пишеш на лични какво те накара да мислиш така, за да не товарим темата.
Единствената агенция, при това туроператор, с която пътувам, въобще не е спомената в поста ми. Повечето тук знаят коя е тя и умишлено не я споменавам, защото следват скандали. Лек полет.

Много сладко и приятно ме усмихна, как децата смятали колко ще им струва да почиват цяла година. Душички. 😁

Общи условия

Активация на акаунт