На море в Турция - тема 60

• 65 026
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
А от Турция към  България колко стека цигари мога да взема от летището след проверките?

# 496
  • Берлин
Самолет 2 стека, кола/автобус 2 кутии

# 497
mamaden,сз също много харесвам Али Бей Соргун.Преди две години почивахме през един хотел от него.Моите лични впечатления са от плажа, кой е разкошен, мнооооого широк,със ситен пясък и плавен подход в морето.С много зеленина и е съвсем близо до Антик Сиде .Мисля че няма да сгрешите,ако го изберете .Преди няколко месеца, когато избирах хотел за нас,Тез тур го предлагаха.

# 498
Въх, Адвенчър, каква скрита реклама, бре човек. Работя за себе си и работата ми няма нищо общо с туризма. Станало е недоразумение, можеш да пишеш на лични какво те накара да мислиш така, за да не товарим темата.
Единствената агенция, при това туроператор, с която пътувам, въобще не е спомената в поста ми. Повечето тук знаят коя е тя и умишлено не я споменавам, защото следват скандали. Лек полет.

Много сладко и приятно ме усмихна, как децата смятали колко ще им струва да почиват цяла година. Душички. 😁

Ех, очевидно беше шега... знаех, че може да не се получи добре, но не се въздържах, сигурно повече емотикони трябваше да сложа, но не ги обичам по принцип. Ако ти или някой друг наистина го е приел на сериозно се извинявам, а причината беше, че ми стана забавно като видях логото на някакви си "стенли" еди какво си на иначе забавната снимка, които даже и не знам какво са и се сетих за едни нападки, които си бяхте разменяли в една стара тема... понякога хумора явно не се предава добре по форумите или е неподходящ... не, че  наистина съм си помислил нещо токова или пък съм имал каквото и да е основание да си го помисля някога... sorry!

# 499
  • Варна
Съжалявам, явно не съм те разбрала, просто съм буквалистка.

Тези, дето си пекат дупетата, да не ни забравят, ами да постнат някоя и друга снимка, да изплакнем очи ний работещите. 😁😁

# 500
  • Sofia
Съжалявам, явно не съм те разбрала, просто съм буквалистка.

Тези, дето си пекат дупетата, да не ни забравят, ами да постнат някоя и друга снимка, да изплакнем очи ний работещите. 😁😁
Заповядайте моля 😎

# 501
  • Варна
Оф,че е хубаво, благодаря. 😘

# 502
  • Пловдив
Някой завърнал се от Ария Кларос -Кушадасъ ?
Или някой да има резервация ?

# 503
estela, пускам няколко снимки от басейните пред езерните къщички в Суено. Днес в 10ч. беше 32 градуса на плажа и се преместихме на сенчица.

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 11:53 от kontesa Maria

# 504
  • Sofia
Ето и още 😀
Скрит текст:
Много слънчеви поздрави 😎

# 505
Страхотни снимки, браво! Много слънце и весело изкарване!

# 506
  • В.Търново
Ето и още 😀
Скрит текст:
Много слънчеви поздрави 😎

Морето ми кафене на снимката, мътна ли е водата? Кой е хотела, извинявам се, сигурно е споменато. Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 13:23 от rusalka1

# 507
хотел LA BLANCHE RESORT 5 *
LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5*
Моля ,ви може някой да каже кой е по-добър ,плюсове и минуси ?
Много благодаря !
Чудинката вече са две дали в Кушадасъ  в хотел ARIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5*
или
LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5

Преди месец бях в Ла бланш айланд Бодрум и не бих повторила. В сравнение с миналата година кофти обслужване, екипите са други – ресторант, с ниска хигиена, не измиха пода нито веднъж, а беше целия олят със сокове и супи, не почистват масите, а само раздигат оставените чинии, анимацията – пълна скука!

# 508
  • Sofia
Цитат на: rusalka1 link=topic=1113775.msg38792377#m
[/quote
Морето ми кафене на снимката, мътна ли е водата? Кой е хотела, извинявам се, сигурно е споменато. Simple Smile

Морето е супер Simple Smile  водата е прекрасна, ето ви още снимки 😀
Скрит текст:
[/img]

Хотелът е Белконти, не го препоръчвам, само плажът му е хубав:) Съседният (Лимак Аркадия) и този до него (Гюрал Премиер Белек) ги препоръчвам с две ръце 😀

# 509
Iseto6 жалко че не сте доволни.Хотела е с много паднало ниво.С нисък рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт