На море в Турция - тема 60

• 64 380
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Детка-петка с коя агенция сте?Няма лошо ,че е толкова рано поне ще сте по навреме в хотела.Е ако сте до Алания малко повече път ви чака.Неприятното е  ако полета е ранен на връщане.

# 91
  • Берлин
Затрили са ми коментара и пак се записвам. И пак благодарности към Ванилия за труда. Нашето турско море е от 2.09. Почти след 100 години. Нямам търпение да започнете с отзивите (дано са все положителни)

# 92
Детка-петка с коя агенция сте?Няма лошо ,че е толкова рано поне ще сте по навреме в хотела.Е ако сте до Алания малко повече път ви чака.Неприятното е  ако полета е ранен на връщане.
Агенцията е Турс Клуб. Ще сме в Камелия Фулия, Сиде. За съжаление, полетът на ръщане е пак сутринта, но не можаха да ми кажат час.

# 93
  • Пловдив
Значи сте с Тез Тур .Турс клуб предлагат техните самолетни програми.

# 94
  • русе
 Питах за депозит тъй като в писанието на офертата към хотела си пише, че е срещу депозит. Така че да се подготвя, пък ще видим, никак не ми се мъкнат кърпи от Бг, щот с тоя самолет и без друго не знам как ще се поберем в куфарите 😁

# 95
Хоп и аз при броящите за Суено Белек (аз за Голфа). Даже с patuva6ta ще се засечем последната вечер. 😉  pati, ще чакаме прясно инфо от теб. С какво ще пътувате, и към двете ви ми е питането?

Иначе някой се чудеше откъде да мине, тръгвайки от Варна - по последно инфо, Ришкият проход е в много лошо състояние
Ние ще пътуваме две семейства със собствен транспорт.
През Истанбул с междинна нощувка в Бурса.
На връщане сме планували три нощувки в Истанбул.
Ако някой или нещо не ни промени плановете.
За първи път ще сме в Белек.
Много ми е нетърпеливо!
Ама още близо пет месеца!

# 96
Даже май беше препоръчала някакъв магазин в Анталия, ако не се лъжа... Дали ще се сетиш?
Най-вероятно тази баклава съм похвалила.
https://www.farukgulluoglu.com.tr/
Има много голям магазин до летището, с прясна баклава, сладка и други сладкиши.
На 2-3 инфотура спирахме там, за да пазаруваме. Баклавата беше разкошна, но и цената й не беше малка.

# 97
На 17 май пътуваме за Кушадасъ. За първи път ще ходим на море през май и предвид времето тук, започнах леко да се съмнявам, че ще повторя Laughing Страхувам се, че ще е студено и няма да става за плаж времето.

# 98
За плаж ще става но за къпане в морето... ще е студено.

# 99
  • Варна
Засега го дават около 22-23 градуса да е въздуха в Кушадасъ: https://www.foreca.com/Turkey/Kusadasi?tenday с разкъсана облачност, а водата би трябвало да е 18-20 градуса. Не е идеалния вариант, но за май месец бива.

# 100
Агенцията е Турс Клуб. Ще сме в Камелия Фулия, Сиде. За съжаление, полетът на ръщане е пак сутринта, но не можаха да ми кажат час.

С чартър на Тез Тур сте, и ние сме с тях но на 24ти в петък и нашето полетно разписание е различно.
Аз гледам тук:
https://www.tez-tour.com/bg/sofia/prices.html?countryId=1104

Полетно разписание в местни времена за НЕДЕЛЯ за 26.05 (възможна е промяна)
София - Анталия
10:40 - 12:15
Анталия - София
08:15 - 10:00

Полетно разписание в местни времена за ПЕТЪК за периода от 03.05 до 25.10.2019 вкл. (възможна е промяна)
София - Анталия
17:45 - 19:30
Анталия - София
15:00 - 16:45

# 101
На 17 май пътуваме за Кушадасъ. За първи път ще ходим на море през май и предвид времето тук, започнах леко да се съмнявам, че ще повторя Laughing Страхувам се, че ще е студено и няма да става за плаж времето.

И ние ще пътуваме на 17-ти, да се надяваме на хубаво време. Пък дори и да не е, пак ще се разнообразим с шопинг примерно, разходки.

# 102
Здравейте,и ние ще пътуваме на 17.05.за Кушадъсъ с Емералд от Бургас.Вие как и откъде ще пътувате и за кой хотел?Може и да се засечем:expressionless:

# 103
  • София...........
Един може би глуповат въпрос -  надуваеми играчки (пояси, топки, възглавнички) от тук ли носите или ги купувате на място? Има ли ги надути като по нашите курорти?
А продават ли добра слънцезащитна козметика - например Биодерма, Ла рош и подобни?
И аз се чудех за козметиката дали няма да е по-изгодно да си я купя от там, специално хубавата медицинска козметика. Някой може ли да каже дали има аптека близо до Atlantique Holiday club Кушадасъ?
Биодерма слънцезащита специално в БГ пускат такива добри оферти, че въобще не е изгодно от там.
В Atlantique Holiday club Кушадасъ няма аптека, има няколко малки магазинчета със сувенири, където има и слънцезащитни, но масовите Нивеа и тн...

# 104
Аз също правя справка за полетите, ей така информативно, защото вече не ме свърта Simple Smile

Детка-петка, не се притеснявайте, 3-4 дни преди датата на тръгване ще ви изпратят ваучерите, застраховката и полетната информация. Програмата на Тез тур е организирана много добре, няма начин да се объркате нито там на летището, нито тук. Ако си комуникирате он-лайн и ви пращат всичко на мейл, да знаете, че трябва да си разпечатате документите на хартия. Последно като пътувах с Тез тур имаше особеност, че искаха ваучерите за хотелското настаняване да са в два екземпляра. Единия го задържаха преди качването в автобуса за трансфера.
Поискайте Турс клуб да ви дадат подробна информация, те ще ви обяснят.

Общи условия

Активация на акаунт