На море в Турция - тема 60

• 64 389
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
DIAMOND OF BODRUM 5*
Някакви отзиви за този хотел ?
Много благодаря предварително !

# 106
Тез Тур имат разпродажба на самолетни билети София – Анталия – София, ако някой се интересува:
https://www.tez-tour.com/bg/sofia/ticketSale.html

# 107
Детка-петка с коя агенция сте?Няма лошо ,че е толкова рано поне ще сте по навреме в хотела.Е ако сте до Алания малко повече път ви чака.Неприятното е  ако полета е ранен на връщане.
Агенцията е Турс Клуб. Ще сме в Камелия Фулия, Сиде. За съжаление, полетът на ръщане е пак сутринта, но не можаха да ми кажат час.

С чартър на Тез Тур сте, и ние сме с тях но на 24ти в петък и нашето полетно разписание е различно.
Аз гледам тук:
https://www.tez-tour.com/bg/sofia/prices.html?countryId=1104

Полетно разписание в местни времена за НЕДЕЛЯ за 26.05 (възможна е промяна)
София - Анталия
10:40 - 12:15
Анталия - София
08:15 - 10:00

Полетно разписание в местни времена за ПЕТЪК за периода от 03.05 до 25.10.2019 вкл. (възможна е промяна)
София - Анталия
17:45 - 19:30
Анталия - София
15:00 - 16:45

Winterflame, сърдечно благодаря! И за линка също! Точно тази информация не я намерих в сайта на Тез тур. Явно си трябва по-сериозно ровичкане.
Часът на излитане не съвпада с този, който ми казаха от Турс Клуб, може и да са сбъркали. Ще уточня, когато отида за валчърите.

# 108
Здравейте,

Предстои и нашето пътуване -23.03.
До сега винаги сме пътували със самолетнитв програми на Тез Тур.
Тази година след чакане на приятели да се решат и търсене на по-изгоден вариант, се самоорганизирах/ме/.
Запазихме през Destinia.com. Изпратиха ми ваучера, но странното за мен е че в него фигурира само моето име, отделно че е за 2възрастни, дете /4г/ и бебе /1г/ . Има ли някой, който има опит. Защото досега с Тез, винаги са фигурирали имената на всички + паспортни данни.
Благодаря

# 109
Сега колкото по наближава времето за заминаване ми се въртят въпроси, на които нямам отговор та питането ми е как седи въпроса с плажните кърпи, пише срещу депозит -  взимам първия път кърпи плащаме нещо и последният ден връщам кърпите и си получавам депозита? Но как става подмяната, в смисъл някой беше писал че са му начислили някакви пари на сметката за кърпи, които се заплащат преди напускането на хотела?

дават карта без доплащане
и си сменяш кърпите с каратата..
ако си изгубил картата - йок кърпа..
и на напускане заедно с клю4а на стаята си длъжен да го върнеш, ако не- плащаш глобата.. Simple Smile

# 110
Аз също правя справка за полетите, ей така информативно, защото вече не ме свърта Simple Smile

Детка-петка, не се притеснявайте, 3-4 дни преди датата на тръгване ще ви изпратят ваучерите, застраховката и полетната информация. Програмата на Тез тур е организирана много добре, няма начин да се объркате нито там на летището, нито тук. Ако си комуникирате он-лайн и ви пращат всичко на мейл, да знаете, че трябва да си разпечатате документите на хартия. Последно като пътувах с Тез тур имаше особеност, че искаха ваучерите за хотелското настаняване да са в два екземпляра. Единия го задържаха преди качването в автобуса за трансфера.
Поискайте Турс клуб да ви дадат подробна информация, те ще ви обяснят.
Марги, благодаря!  Ще ми е второто пътуване със самолет до Анталия, така че "пътеката е утъпкана" Yum
Ще питам за двата екземпляра на ваучерите, миналата година нямаше такова нещо.

# 111
Емералд също са пуснали в продажба самолетни билети за чартърните програми! Това май се случва за първи път,дали няма достатъчно желаещи за пакетна програма?🤔

# 112
На 17 май пътуваме за Кушадасъ. За първи път ще ходим на море през май и предвид времето тук, започнах леко да се съмнявам, че ще повторя Laughing Страхувам се, че ще е студено и няма да става за плаж времето.
Здравейте,и ние ще пътуваме на 17.05.за Кушадъсъ с Емералд от Бургас.Вие как и откъде ще пътувате и за кой хотел?Може и да се засечем:expressionless:

Пътуваме с Ориент 99, тръгване от Димитровград. Ще сме в Palm Wing Beach resort.

# 113
Емералд също са пуснали в продажба самолетни билети за чартърните програми! Това май се случва за първи път,дали няма достатъчно желаещи за пакетна програма?🤔

Има цени само за полети ли? Може ли линк, че не ги откривам?

# 114
Марги, благодаря!  Ще ми е второто пътуване със самолет до Анталия, така че "пътеката е утъпкана" Yum
Ще питам за двата екземпляра на ваучерите, миналата година нямаше такова нещо.

Аз останах с впечатлението, че за пръв път ще летите до Анталия.
Преди искаха 2 екземпляра от ваучерите и единия го задържаха. Но миналата година ми се видя, че само сканират баркода и това е. От Турс ще ви обяснят.

Навсякъде се пише, че тази година има бум на резервациите. Не знам дали е така или това е някаква стратегия. Няма смисъл да гадая. Но полетите са повече от миналогодишните и вероятно за това вече има отменени за определени дати, а други не са запълнени изцяло.
Някои от цените са много добри, ама хотелите вече са или пълни, или прекалено скъпи.

# 115
  • София
Курса на лирата 0.296 лв

# 116
до почивката в  SEALIGHT RESORT остават 19 дни колкото чета отзивите  в чуждите сайтове все повече се ядосвам защо не доплатих някой лев за AMARA SEALIGHT ELITE, че и друго семейство ще идват с нас

# 117
Saudade ,търсих в сайта им,но не открих цени! Видях рекламата им във фейсбук.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2539642132736544& … d=124597187574396

# 118
  • Варна
Здравейте,

Предстои и нашето пътуване -23.03.
До сега винаги сме пътували със самолетнитв програми на Тез Тур.
Тази година след чакане на приятели да се решат и търсене на по-изгоден вариант, се самоорганизирах/ме/.
Запазихме през Destinia.com. Изпратиха ми ваучера, но странното за мен е че в него фигурира само моето име, отделно че е за 2възрастни, дете /4г/ и бебе /1г/ . Има ли някой, който има опит. Защото досега с Тез, винаги са фигурирали имената на всички + паспортни данни.
Благодаря

Току-що си погледнах резервацията от миналия септември в Сиде за една нощувка. И тя е като вашата за четири човека и фигурира само моето име. Никакви проблеми при настаняването. Ако се притеснявате нещо проверете резервацията си в хотела. При мен беше една нощувка за 30 евро, а при вас става въпрос за доста пари. Не мисля , че ще имате някакъв проблем.

# 119
  • Пловдив
до почивката в  SEALIGHT RESORT остават 19 дни колкото чета отзивите  в чуждите сайтове все повече се ядосвам защо не доплатих някой лев за AMARA SEALIGHT ELITE, че и друго семейство ще идват с нас

Миналата година бяхме в този хотел ,хубава кухня ,всеки ден се чистеше ,любезни хора ,но  единственият недостатък са многото стълби ,ама многооооо .
Има едно камионче ,то тръгва отгоре и слиза до средата оттам надолу пак по стълби та до морето .
Имаше винаги места на плажа .
Ние не ходим много до морето ,но слизахме вечер да си правим снимки .
Има страхотни залези !!!
Ако имате въпроси ,питайте .

Общи условия

Активация на акаунт