На море в Турция - тема 60

• 65 017
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Iseto6 жалко че не сте доволни.Хотела е с много паднало ниво.С нисък рейтинг.
Факт, грешка голяма направих.☹️Моля ви, следващият път, като ме чуете/видите да питам за някой кофти хотел, ме треснете с нещо тежко по тиквата, та да се усетя. 😂

# 511
  • Варна
Ами ето, ти сама си се ориентирала, за през един хотел. Гарантирам ти, че няма да пишеш това, което те ядосва в Белконти.
Ставам досадна, ама за това 100 000 пъти пиша, четете и не се връзвайте на "рецитали" .😁

# 512
  • Sofia
Ами ето, ти сама си се ориентирала, за през един хотел. Гарантирам ти, че няма да пишеш това, което те ядосва в Белконти.
Ставам досадна, ама за това 100 000 пъти пиша, четете и не се връзвайте на "рецитали" .😁
Естела, за моя случай, хората са си го казали - ум патки пасе! 😂 Голяма обичка си сложих Simple Smile)

# 513
  • Варна
Човек се учи, докато е жив. Знаеш ли къв зор видях аз, докато науча всичко, което знам, всички "подводни камъни " ? Що четене по нощите ? Мъжът ми, бог да го прости, искаше да правя агенция.
С времето ще се кефиш на тази почивка и ще си спомняш само хубаво.
Ей, да изпиеш едно кайве за мен, обожавам го. 😘

# 514
  • Пловдив
хотел LA BLANCHE RESORT 5 *
LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5*
Моля ,ви може някой да каже кой е по-добър ,плюсове и минуси ?
Много благодаря !
Чудинката вече са две дали в Кушадасъ  в хотел ARIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5*
или
LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5

Преди месец бях в Ла бланш айланд Бодрум и не бих повторила. В сравнение с миналата година кофти обслужване, екипите са други – ресторант, с ниска хигиена, не измиха пода нито веднъж, а беше целия олят със сокове и супи, не почистват масите, а само раздигат оставените чинии, анимацията – пълна скука!
Да ,да на мен точно това ми казаха ,че тази година е много зле в Бодрум .
Дори и в доста скъпи хотели хигиената не е била на ниво .
Отказахме се за там .
Сега чакам някой да каже как е в Ариа Кларос .
Съжалявам ако досаждам ,но не искам да си блъскам главата ,че съм избързала с резервацията .

# 515
  • София
Здравейте, от следващата седмица имаме резервация за Суено Голф Белек през TravelRepublic. Цялата сума по резервацията е платена и получих ваучер за настаняването. Вчера се обадих в хотела, за да потвърдят резервацията ми, но не можаха да я намерят. Писах на TravelRepublic и все още нямам отговор. Може ли някой, който вече е буквал през тях да каже дали предварително в хотела имат резервацията или като се отиде на място с ваучера?

# 516
Здравейте, от следващата седмица имаме резервация за Суено Голф Белек през TravelRepublic. Цялата сума по резервацията е платена и получих ваучер за настаняването. Вчера се обадих в хотела, за да потвърдят резервацията ми, но не можаха да я намерят. Писах на TravelRepublic и все още нямам отговор. Може ли някой, който вече е буквал през тях да каже дали предварително в хотела имат резервацията или като се отиде на място с ваучера?
А направо по телефона ако се обадиш?

# 517
  • Sofia
Ей, да изпиеш едно кайве за мен, обожавам го. 😘
Имаш го  😀 да ти е сладко и наздраве ☕☕🍮🍰

# 518
  • Пловдив
Flowers HibiscusFlowers HibiscusTihomira Fereva  Flowers Hibiscus
Благодаря !

# 519
  • В.Търново
Получих информация, че се строи аквапарк или пързалки към хотел Блу Скай в Кушадасъ? Знаете ли нещо по въпроса?

# 520
DeeSea,
Здравей, ние също имаме резервация за този хотел, но за есента, през турска агенция. Моята резервация също не я намериха веднага, но после я потвърдиха - явно не ги виждат веднага, когато е с посредник. При всички положения бих ги тормозила до последно по телефон и имейл (т.к. на имейла отговарят бавно). И си носи ваучера, смятам, че няма да имаш проблеми.

# 521
Здравейте,
На 09.06.2019 трябва да сме в Дидим, дайте предложение за изгодна оферта за предплатена карта с мобилен интернет и минути. Кой мобилен оператор е за предпочитане.
Благодаря предварително!

# 522
DeeSea,
Изпрати ваучера на gr_golf @ sueno .com .tr (махни интервалите). Попитай дали всичко с резервацията е наред. Ще ти отговорят бързо.

# 523
Здравейте дами, и на нас ще ни е за първи път почивката в Турция.  Спрях се на хотел Рамада  в Дидим,не срещнах коментари за там някой дали има впечатление .

# 524
Здравейте дами, и на нас ще ни е за първи път почивката в Турция.  Спрях се на хотел Рамада  в Дидим,не срещнах коментари за там някой дали има впечатление .

Напишете в търсачката Ramada akbuk. Мисля, че ще ви излезнат много резултати .

Общи условия

Активация на акаунт