Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията за смяна на кърпите в турските хотели?
Къде мога да намеря достъпни надуваеми играчки и плажни дрехи в Турция?
Какви са наличните опции за транспорт до Турция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията за смяна на кърпите в турските хотели?
-
Къде мога да намеря достъпни надуваеми играчки и плажни дрехи в Турция?
-
Какви са наличните опции за транспорт до Турция?
-
Какви са цените на слънцезащитната козметика в Турция?
-
Какви са опциите за забавление в хотелите в Турция по време на лошо време?

Барманката/сервитьорка на Ирландския бар! Та цялото им обслужване е такова. Взели са едни младежи от Узбекистан или там някъде, на не повече от 18 години, които идея си нямат какво правят. По баровете дори елементарни поръчки като еспресо и коктейл не могат да изпълнят! Никога не ми се е случвало такова нещо. Попадала съм в други хотели на страхотен персонал, истински виртуози, които да те накарат да се почустваш обгрижен и специален. Тук не е така! В основния ресторант е същото, никакво обслужване. Една вода не наливат по масите, не поздравяват, не се сещат да сложат нови прибори и тн. Мен това лично много ме напряга, защото всяка поръчка, колкото и елементарна, е голяма мъка. Да не ви звуча претенциозно, но аз държа на хубаво обслужване, а тук няма такова!