Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Осиновяване и ваксини

  • 1 459
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: X
За съжаление осиновителите никога не желаят да разкрият на детето си, а не бива да е така. Щом се интррисува то, заащо да не кажат.

Зависи на каква възраст е детето, когато се интересува. Ако е на 5, ще приеме имената само като факти. Ако е на 12-14 и точно тогава не е добре да се дава информация, може да тръгне с приятелчета да ги търси. Ако е на 18, не е дете и да, тогава трябва да знае.

Питайте директно в групата на Пловдив във фейсбук дали някой търси дете, родено на вашата дата и опишете всичко, което знаете и писахте и тук. Пригответе се за фейк контакти. Ако се притеснявате, направете си отделен профил само за тази цел. Тази група https://www.facebook.com/groups/zabeliazanovplovdiv/ ми изглежда най-многобройна, 64 хил. човека. Пишете и за пръстчето, може някоя леля, чичо, съсед да се свържат с вас. Не се предоверявайте на тези, които ви пращат информация, проверете я и игнорирайте негативните коментари, ако има такива. Успех!

# 16
  • Мнения: 807
Благодаря за отговора,ще погледна и в тази група.Хубава вечер 🙂

# 17
  • Мнения: 84
Датата на раждане не се променя! Може да е променено само месторождението, ако не съвпада с местоживеенето на осиновителите, защото акта за раждане се издава от общината по местоживеене на родителите. Но датата на раждане не се променя никога.
Последните години наистина не може да се променя датата на раждане. Но преди години - да. Ако правилно си спомням нещо прочетено преди време, можело е до половин година напред или назад да се променя датата на раждане.

Общи условия

Активация на акаунт