Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 55 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 195

шЪ, шЪ, точно през юли. Kissing Heart

Добре, де, как днес тук е 35 градуса, а? Идва ми да гушна климатика...

# 196
При мен пороя ги изми прозорците,е част от тях де.4 пъти валя и между тях слънце напича,че и дъга се появила ама аз не я видях иххихи.
Вале ягодите към вишните ще стане тути фрути.
Смърфи я не се оплаквай,събота тук беше над 40 *....
Славе търси сянка пък Криста във водата.
Стади да се оправи бързо Гого и се прекарайте чудесно лято.

# 197
Добро утро!
Стади стискам палци! Всичко ще е наред! Само притеснението е голямо, ама то няма как да се избегне Kissing Heart
Вале вишновката си е вишновка! Ягоди слагаш само ако правиш тути-фрути, ама там се слагат различни плодове. Нищо не ти пречи да направиш и от двете, ама вишновката си я направи както си требе!
На прозорците съм им хванала чалъма - пръскам с течност за стъкла за колата и полирам с домакинска хартия.
Благодарение на Мако се оправихме из района на болницата. Всичко е под контрол. Операцията мина, сега ще видим кога ще излезе от реанимация... положението не е добре, ама това са Божи работи - там ние не можем да помогнем. Въпреки всичко е различно, когато знаеш, че има хора които те мислят и са готови да предложат помощ!

# 198
Добър ви ден. Отметнах част от задачите по града. Сега трябва да готвя, но нямам желание....

# 199
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, надявам се не само през Бургас да минеш
Ще е много хубаво да се видим всички, само дето Смърфи и Калинка рядко се засичат и като си идват са на различни краища на страната.
След седмица съм на мамолог, че нещо се притесних, стиснете по едни палци.

# 200
Добро утро!
Ма ко, завиждам ти за закуската.
Стискам ти палци.

# 201
Добро утро!
Обичам кроасани и кафеееее!
Мако стискам палци!
При нас дъжд, дъжд, дъжд......

# 202
При нас не се диша от жега... Но не се оплаквам, че ей сега ще се изтърколи лятото и после студ, студ.....
Оправих багажа за утре вечер. Стиснете по едни палци, пак ще летим. Стана си традиция като летим да ми стискате палци. Hug
Днес има пазар близо до нас, ама много ме мързи да отида за череши, просто ще стана вир-вода... И в магазина има, ама и дотам не ми се ходи. Ама да видим сега кое е по-слино - лакомията или мързела, хаха.

Ма ко - и през София ще мина, но не знам точно кога, ще ти звънна. И стиснати палци от мен! И аз всяка година си правя изследванията в БГ и сега пак трябва.

# 203
Смърфи, нали се прибирате? И тук ще те чакат череши. Важно е да си повтаряш, че не ти се ядат до тогава.

# 204
Не, сега не се прибираме. Пак в гръцко за малко море... Чак след 3 седмици ще се приберем в БГ тоест аз ще се прибера. Предполагам, че като се върнем от Гърция след седмица, тук все още ще има череши. Ягодите вече вървят на свършване. Направих 8 бурканчета сладко от ягоди тип конфитюр с онази захар и повече нямам от нея. Трябва да си поръчам онлайн, докато съм в БГ, че тук е направо златна.

# 205
Значи, никакъв мързел! Заминавай за череши!
Момичета, спешно се събират пари за бебе Джони. Майка му е съфорумка. Чрез този сайт става да дарите веднага.
https://helpkarma.com/campaign/da-spasim-ednogodishnia-djoni-save-johnny-531

# 206
Още снощи преведохме по банков път.... Дано бързо се оправи малкият сладур! Hands Pray

# 207
Привет и тук е жега.
Смърфи взе ли череши,а захар си купи от бг.Приятен полет.
Мария -Хелп кармата вземат пари от преводите....
Аз стоя вътре на хладно ,сготвих пиле с картофи и довечера по една бира,плета и мързелувам.Ям сладолед сега де и пиша с една ръка хаха.
Събота задушница ,та са надули цените на черешите от понеделник  до днес... А вчера пих едно лекарство дето ми изписа лекаря,ама като ме хванаха едни сърбежи,после пък следобяд ме задуши и днес не съм го пила.Ама пък болките в ръцете изчезнаха,снощи се наспах като бял човек хахаха,та утре ще се прежаля пак да пие едно.

# 208
Ами, мързелът се оказа по-силен от лакомията, хаха! Не, навън е много неприятно време. Излизах до близкото магазинче (в него не продават плодове) и станах цялата вода за няма и 5 минути. Магазинчето е на ъгъла на блока...  А сега се е начумерило, едва ли ще вали, ама колкото да падне налягането и да ми се завърти главата. А захар (еритритол) ще си поръчам от немско, че тук наистина е скъпа.

# 209
Писе, идея си нямам кои са Хелпкарма. Аз дарих, като отидох в банката. Просто така беше по- лесно да дам инфо за Джони.

Общи условия

Активация на акаунт