Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 046
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • при късмета
Добро утро!

Видях темата за детенцето, ще мина през банката
Смърфи, ще стискам палци довечера, ти не се научи да летиш, а си все по самолетите Grinning
Писе, ако някаква лекарство не ти действа добре, по-добре кажи на доктора да изпише заместител, отколкото на своя глава да го спираш и вземаш.
Чакам техници, че единия приемник прекъсва и е ужасно дразнещо. Дразенещо е и да ги чакам от сряда, ама няма къде де ходя
Като те се натуткат трябва да пускам прахосмукачка, да измисля какво да готвя и да го сготвя.
Хубав ден на всички Hug

# 211
Излязох в 9:30 да свърша малко работа и умрях от жега... Мокра се прибрах вкъщи. То в двете крайности - или студено, или горещо.

Ма ко - абе посвикнах вече, ама си ми е навик да ви моля за палци за късмет. Hug

Хладилникът е празен, ще ядем навън днес. Полетът е посред нощите и няма да има спане.

# 212
  • при късмета
Ще стискам палци така или иначе, важното е на теб да ти по-спокойно. Хубаво, че свикваш, мен ме е страх и затова не съм се качвала. Но пък не спирам да гледам Самолетни катастрофи всеки ден. Joy

# 213
Ами аз като спрях да ги гледам и по-куражлийка станах! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето, шефът вече е летял, а ти не! Сестра ти е на един кратък полет, а съм сигурна, че там ще ти хареса. Hug

# 214
  • при късмета
О, Германия хич не ме привлича. Може да звучи смешно, но ужасно ме дразни немския като звучене. Все едно лаят, а не говорят тези хора. А да се чува навсякъде, като отида, не благодаря. Иначе има какво да се види около тях, макар и да не са на място известно, като туристическа дестинация. Не заради летенето не съм ходила

# 215
Смърфи, ще те стисна. Друго си е да летиш с палци за късмет.

# 216
  • София
Привет, девойки!
Смърфи, лек полет и хубаво море ви желая! Ми то Гърция си е почти като в Бг, как ще се сдържите да не скокнете и до нашенско?
Ма ко, стискам палци! Мен ме е страх да кажа, че от две години и половина не съм ходила на маммолог.
Аз съм селянка вече почти за постоянно с малки отскоци до София.
Вече имам тиквички за бране, доматките и те скоро ще са червени. А и всичко друго, надявам се. Голямо удоволствие ми е да гледам плодовете на труда ми как растат.
Ох, бебе Джони, дано пребори лошото и това детенце. Постоянно има нуждаещи се деца, страшно е просто, животът зависи от парите.

Ние сменихме входната врата на село с нова, което лекинко ме изнерви- сега е разкъртено отстрани, грознее ми. След две седмици започваме да слагаме външна изолация, дотогава ще се наложи да търпя. А то и тогава ще е мръсотия и прахоляк, но поне отвън, не вътре.
Аз изгубих следите на Ста ди, дали мина операцията?
Хайде хубав ви ден, момичета!

# 217
Валеее не си познала че и вътре ще ти е чистичко,всички прах ще влиза вътре.
А за зеленчуците лекооо ти завиждам,но си е доста работа.
Ма ко ми аз пих първото хапче и даде реакция,а си изхабих двата прегледа с направлението.Пък и хич не обичам да ходя по лекари...
Смърфи ще стискам палци ,да ти е спокойно.А жега и тук е адска жега..
За пореден път съм разочарована от  попове,агенции за погребения...обърнали са го на бизнес.Попа не спази часа за опелото в църквата,второ телефона му звъня по време на опелото,трето фирмата ти взема пари за услуги, ама  реално не ги заслужават...,срамота.А вън беше адска жега,та сега си стоя на хладничко под климатика и ще мързелувам вече.

# 218
  • София
Писе, пепел ти на клавиатурата! Не искам прах! Ще затварям врати и прозорци, няма ли да стане така?

# 219
Абе, Вале, подготви се психически, че няма да е чисто... Колкото и да затваряш, пак ще влиза вътре.

А иначе ние ще отидем до едни по-южни острови, та там морето не е като нашето. Затова и два полета ще имаме. На нашето море чак в края на лятото се очертава.

# 220
  • при късмета
Писе, нямаш нужда от друго направление при това положение. Отиваш при доктора който е изписал лекарството и обясняваш случая. Само да го смени, защото имаш противопоказания за които не си знаела. Същото е като да ти го изпише (новото лекарство) още на същия преглед. Или му се обади, ама като има противопоказания към лекарство трябва лекар да реагира, защото може да отключи към друго лекарство или изобщо препарат който ползваш за друго.
Вале, няма да е като вътрешен ремонт, но шпакловката доста прахоляк произвежда, та няма начин изобщо да не влезе вътре. Като ремонтирахме банята, слагах мокри парцали на праговете на затворените врати към спалните и пак влизаше. Във въздуха си е прахта.
Аз точно към мамолог съм се запътила, някаква бучка си напипах пак. Надявам се да е поредната киста, да не е по-сериозно. Вече 3 пункции са ми правени и въпреки страха от спринцовки, е по-малкия проблем.
Нямаме топла вода, утре ще дойде и откачам вече пети ден. Ами пък днес няма да топля вода за съдовете, ще чакам утре да дойде, омръзна ми

# 221
Ма ко, днес ли си на мамолог? Стискам ти палци.
Вале, може да ми се насърдиш, ама изолацийката доста боклук ще ти създаде. Дано майсторите са читави и пазят чисто. Миналата година го играх тоя филм. Имах топчета стиропор дори в гащите си....
Смърфи, топни се и за мен в тез води, а после си хапни и за мен! Каквото ти душа поиска!

# 222
  • при късмета
Чак другия петък. Чакането допълнително ме изнервя

# 223
  • София
Привет, момичета от близо и далеч! Hug
Започвам с палците:
МА КО стискам един палец за теб. Дано да са бели кахъри!
СМЪРФЧЕ, стискам и за теб другия палец от горните НАкрайници.
Седни в самолета, изпий едно вино или уиски и заспивай. Лек полет ти желая!
Ако има други мераклийки за палци, да си кажат, че да включа и долните НАкрайници Mr. Green
ПИСЕНЦЕ, едва ли има някой ( изключвам хипохондриците), който да ходи с желание на лекар, а за зъболекар и дума да не става. Я ходом марш утре, та при доктора и после да рапортуваш. Под строг контрол си, да не изклинчиш, ей!
МАРИЯТ, разсмя ме с твоя стиропор в гащите. Питам се-аз защо нямах там стиропор??? newsm78
ВАЛЕНЦЕ, затваряш плътно прозорците и мръсотията не е чак толкова голяма. Ще мине, а после ще ви е хубаво.
Приключих с писането, от седмица съм сама. Гаджето се занимава с разсади на село. Хората вече берат от градините си зеленчук, а той сега го сади. Не му преча, нека се занимава, че да не мисли за революция Joy
Въвеждам порядък в безпорядъчната ми студентска къща Mr. Green Хайде, останете си със здраве, а аз отивам да гладя.

# 224

ПИСЕНЦЕ, едва ли има някой ( изключвам хипохондриците), който да ходи с желание на лекар, а за зъболекар и дума да не става. Я ходом марш утре, та при доктора и после да рапортуваш. Под строг контрол си, да не изклинчиш, ей!

Фло от много изпити си изключила ,че утре  лекарите не работят.Хаха и печеля аз.
И да издам Фло,с колко е изкарала последния изпит като не се хвали тя- 6+.
Одеве се изсипа пак порой ,та ме съжали да поливам.Обаче одеве му ударих един кратък сън,сега пак ми се спи .Та ви казвам приятни сънища и весели почивни дни.

Общи условия

Активация на акаунт