Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 047
  • 736
  •   1
Отговори
# 225

МАРИЯТ, разсмя ме с твоя стиропор в гащите. Питам се-аз защо нямах там стиропор??? newsm78

Добро утро!
Фло, на теб ти е смешно, но на мен тогава- не. Майсторите, нали за това са майстори. Да майсторят, а след тях друг да чисти.

# 226
Добро утро!
Задушница е. Бог да прости.
Стискам палци!!!
Стади как сте?
Вале споко бе жена, то си е само малко мръсотийка - чисти се. Дет се вика "туй да са ти проблемите"!!! Kissing Heart приеми го като фитнес Laughing От сега ти завиждам за голямата маса под асмата!!!!
При нас днес леееекинко се е подало слънцето Laughing Пия кафе и правя списък за пазара....

# 227
Пристигнахме по обяд, ама докато се настаним и полежим на плажа и ей го кое време е станало!

# 228
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, като за Гърция,  много пясъчен плаж сте си намерили. Да се топнеш и за мен, а аз ще стескам палци и за на връщане
Ста ди, пиши като можеш, бързо да се оправя Гого
Вале, на теб ти е добре на село, въпреки ремонтите
Нашата врата на банята още ще почака, стана историческа. Изчистена е, всички материали са на лице и все хващаме на някъде. Последно сменихме плана за цвета на касата, а вчера видяхме фолиа за врата с един страхотен водопад, изцяло с цветовете на банята, та сега се чудим отвътре да я боядисваме ли изобщо. Тази седмица ще боядисам касата и парапета на балкона на металните части, а мъжа ми да си екпериментира с боядисването. Въртят му се и идеи да рисува отвътре и за ефекти с боята, чакам го да реши какво ще прави Joy
Гушки на всички и хубава седмица Hug

# 229
Калимера! 😊

Пълно безвремие е тук... Умеят го това “нищо” гърците.

Ма ко, на този остров (поне от страната, където сме) са дълги пясъчни плажове. Но цопкането във водата се отлага... докато се стопли водата, много е студена, брр!

Както се вижда, хора във водата няма....

# 230
Тук съм. Пишете ми само закъснение!
Щерката е доволна от днешната матура. Аз отметнах чистене, гладене, подаване да документи за паспорт на сина. Сега релакс.
Смърфи, весело да ви е! Дано бързо водата да се стопли.

# 231
  • при късмета
Смърфи, имах предвид, че в Гърция пясъчните плажове са кът, повечето са каменисти. А при вас хем широка ивица, хем пясък. Ние сега като ходихме също плажа беше добре, имаше 4 реда шезлонги и свободно място. Предишния път, макар, че е само на40-50км. на същата ивица, плажа беше широк буквално 2 метра и пясъка се насипва, че е само каманак. Като си тръгнахме минахме през едно градче само 10км. от хотела и на плажа вече имаше само скали. По островите не знам де, но континенталните плажове са доста оскъдни откъм пясък. Но пък се къпахме в морето. Беше малко по-студена водата от басейна, но ставаше за влизане. На третия ден се раздуха и като се развълнува морето, сатна по-студена

Ставам да правя китайски спагети, че шефа нареди това да е вечерята

# 232
Добро утро!
Слънце, пясък, море... ЗАВИЖДАМ!
Мария след матурите по-лесно се диша, нали?
Мако хубавите работи стават бавно Laughing
Купих вече билетите за great yorkshire show 2019 - пак ще ходим да гледаме руси овце, огромни бикове....

# 233
Добро утро!
Лейди, ще ти отговоря след петъка. Днес е поредната матура!

# 234
Стискам ти палци! Нали тази година си на матури и с двамата?

# 235
Да, Лейди! Малкият ги мина- има 2 бр. петици и 2 бр. шестици. Сега на пангара е щерката. Днес е втората задължителна, а в петък се е записала и на тази по ангийски език, която е по желание.

# 236
Добро утро!
Мария Kissing Heart Стискам палци! Да почерпиш после, че децата добре се справят!
И на Кратун сега са седмиците с изпитите - да видим това пубертетско магаре как ще завърши годината...
Трябва да закарам колата в сервиза, че утре е на преглед...

# 237
Добро утро!
Ма ко, сервирай кафето!
Лейди, дано се справи добре Тод.

# 238
  • при късмета
Добро утро!
Ето кафето, че днес малко се успах

Успех на децата с изпитите, да ги взимат като Фло и да си изкарат страхотно лято
Вчера бях на премиерата на филма на мъжа на Люси, много ми беше интересно
Трябва да измисля нещо да сготвя и за днес това ми е работата. Шефа е при майка, довечера ще го доведе

# 239
Ма ко, разкажи за филма! Аз съм от тоя край и много са ми интересни историите за Ванга. Сигурна съм, че са доста и най- различни.

Общи условия

Активация на акаунт