Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • при късмета
Интервюта на хора, които са я познавали или нейни роднини. Най-разнообразни, от президента на световната федерация по шах и бивш президент на Калмикия (изобщо не я бях чувала тази република), който беше дори лично в залата, през Илия Луков, Нешка Робева, една журналистка, владика, шофьора ѝ, помощници и роднини от родното ѝ село, което вече не е в България, последовател на Ванга, настоящ гадател и лечител, вероятно пропускам някого. Неин племеник разказваше, как от нищото е правила предсказания, за нещо, което тогава е звучало невероятно, но е станало след години. Не на хора на които гледа, а с близки, в ежедневни разговори. За историята на издигането на църквата на Рупите. Изобщо за целия ѝ живот, ослепяването като дете и появата на способностите ѝ още тогава, като намирала за начало изгубени животни на хора от селото. Интересни истории разказаха хората и като е лична е интересно, защото бяха много, а не да се набляга само на едно две неща. Интересно ми беше

# 241
Ето ме, момичета! Благодаря, че сте ме мислили! Покрай Гого нямах време за лаптоп, а от телефона не мога да влизам, че не си помня паролата. Той е добре. Зорът беше 2 дни- в деня на операцията и следващия. Хранеше се, но беше сънлив и кисел. А и стресиран! Всичко мина добре. Много съм доволна от персонала в болницата. Всички любезни, усмихнати. Отговарят на  въпросите и притесненията ни и най-важното- с уникален подход към децата. Болничен съм до 5 юли и се гледаме. След малко излизаме да кара колело.

За съжаление с мен нещата не се развиха добре. Преди да влезем в болницата с Гого минах да ме прегледа лекарят в Стара Загора, който ми следеше първата бременността. За съжаление се оказа, че плодният сак расте, а ембриончето вътре е спряло да се развива И така във вторник ми направиха кюртаж. Сега и аз се отърсвам от преживяното.
Та такива са покрай мен новините.

Няма да ви споменавам поименно! Хубав и слънчев ден за всички!

# 242
Ех, Ста ди.....! Съжалявам.

# 243
  • при късмета
Добър ден!
Ста ди, съжалявам! В такива случаи никога не знам кои са подходящите думи, май няма такива.

И аз минах на предвидения преглед днес. Пак киста и пак пункция. За първото се радвам, от второто с моята фобия от остри предмети още се свестявам. Важното е, че като цяло се радвам и съм спокойно вече, защото ми се разказа играта близо 2 седмици.

Слагам кафе и отива ма да стягам багаж, че ни няма уикенда. Добре, че този път не е много багажа

# 244
  • гр.Варна
Ста ди и Ма ко прегръщам ви и двете.Kiss
Да ви разсея малко с моите лудости.Миналата събота 15.06. скочих с парашут.Хорааааааа това е велико.Невероятно преживяване и искам ПАк и ПАК.Търса си любовник да ми плаща скоковете през месеца.Ми тъй де ,другите другарки искат на СПА , море , пластични операции ,а аз съм скромна-скок с парашут.Така хем аз доволна,хем той може и да се отърве от мен.Скока ми беше подарък от ММ за РД и вече едвам изтрайвах да се метна.Мислех да изчакам детето да се върне от Австрия , но овенска глава да чака виждали ли сте.Smile
Целувки на всички

# 245
Стади, съжалявам за развитието при теб! Добре, че при Гого всичко е минало нормално!

Ма ко - малкият дявол е! Една игла ще я изтърпиш! 😘

Плами, браво, браво! Аз само като чуя скок с парашут и изтръпвам. Не мога да си представя да се кача в самолет, за да скачам от него. Само да се предвижа от едно място до друго...

Ние наближаваме края на почивката... А, толкова ни харесват тези острови, мда. Летим в неделя, знаете си за палците! 😉

# 246
  • Бургас
Ста,съжалявам и аз,миличка! Hug
С времето болката ще утихне,знам че е клише,но е истина.
При Гого се радвам,че е минало добре.Много е важно отношението в болницата,особено за децата.

Ма-ко,да минава малкия дявол.Ти ме смая с тази фобия.Мислех,че е запазена територия за мъжете. Simple Smile

Плами,сестра ми тренираше парашутизъм и покрай нея съм намразила този спорт.Цялото семейство се тресе от нерви,че да може на нея да и е кеф.Аз с парашут ще скоча само ако дават памперс и упойка.

Моят мъж падна с колелото и си счупи ръката.Май ще ни се размине Финландия и направо съм болна. Sick

На плаж мразя да ходя и ще чакам просто лятото да свърши.Добре,че е измислена студената бира. Laughing

Чао за сега.Хубав ден и почивни дни! Hug

# 247
Славе, кураж, скъпа! И това ще мине!

# 248
  • при късмета
Плами, браво на теб. И аз няма да скоча. Навсякъде пише, че овните са по екстремните преживявания, аз явно съм изключение.
Ма-ко,да минава малкия дявол.Ти ме смая с тази фобия.Мислех,че е запазена територия за мъжете. Simple Smile
И докторите са на това мнение. Имат късмет, че изпадам в ступор, защото преди като ме бодяха пердашех Joy Хем ги предупреждавам, че ми трябва време, ако се налага да ме бодат и, че проблема не е в това, че мисля, че ще боли, а че имам фобия от иглите. Не знам доколко чуват като им говориш, ама някои се учат да чуват, защото им изкарвам акъла с реакция. А тя не зависи от мен. После вървят подире ми да се убедят, че съм добре. Доктора днес беше адекватен, изчака ме да се настроя, въпреки, че и той после ме пита дали съм жива. Като му казах, че обичайно мъжа ми е с мен на такива процедури или ако за детето се налага и той каза, че обичайно мъжете са тези, които припадат.
на шефа първите профилактични изследвания на 6 мес., в лабораторията само ние бяхме двамата, а влезе мъжа ми с него, а не аз. Даже лаборантката ни обясняваше, че ще взима кръв и било по-добре таткото да излезе и стои на вратата, а аз не искам и прага да престъпя Joy Голямо недоумение беше, че няма грешка в конфигурацията и той ще влезе с него.
Бързо да се оправя мъжа ти и да успеете да заминете. За сега само това

Смърфи, приятно доизкараване, а палци ще стискам

# 249
Добро утро!
Стади прегръщам те!
Мако чудесни новини!
Славе винаги е за по-добро...
Плами голяма си лудетина Laughing
Смърфи стискам!
Още нямам дата за операция и пътуването до Бг се отдалечава...

# 250
Стади.... здрави само да сте,почивай си и се радвай на лятото....
Ма ко страх ,страх време е да свикнеш вече.
Славе я се организирайте и заминавайте .
Плами браво за скока,търкай билетчета ако не се получи с любовника. Stuck Out Tongue Winking Eye
Смърфи ще стискаме палци,ама ти пусни снимки пак да оплакнем очи.
Мария хайде как минаха изпитите или до като не излязат резултатите не се знае нищо.
Тук е жега,ама много е топло.Ходих да си напазаря,мм беше до село да чисти трева.А аз още с тоя удар си се влача...боли си ме и не смея много да се навеждам...Сега съм вече на хладно под климатика и плета.Обяда е таратор,а за вечеря ще мисля какво да е ,може по на биричка да излезем.

# 251
Писе, днес беше последната матура. Щерката е доволна от нея, но не и от тази по математика. Резултати- до седмица.
Ма ко, дали масло от вечерна иглика би ти помогнало да не образуваш такива кисти? Питала ли си?
Парашут- не искам, но си спомням, че преди повече от 20 години исках скок с въже и татуировка.... Явно не съм ги искала силно, защото и двете си стоят в графа “неизпълнено“.

# 252
  • при късмета
Мария, нищо не ми говори това. Още покрай кърменето направих мастит и от тогава все се пълни по някоя през 2-3 години. И сега доктора вижда малки кисти с ултразвука, но те не се усещат с напипване. На всяка пункция това ми казват. Казват, че са нормалните кистички, изчезващи след цикъл. Но всеки път като някоя стане достатъчно голяма, че да я усетя, много се притеснявам

# 253
  • гр.Варна
Мария татуировки имам три вече.Скока с бънджи не ме блазни заради краткото летене Joy Като ще е гарга ,да е рошава.

# 254
Плами е нашата адреналинка, то парашути, то татуировки, леле-леле! Огромно браво! Аз, че съм шубелийка, такава съм, ама много се възхищавам на такива безстрашни хора!

Мария - не съм разбрала за матурите, но стискам палци за отлични резултати! Сега на тяхна база ли става приемането в гимназия или пак си има изпити, като едно време?

Калинка - БГ няма да избяга, да минава успешно операцията! Като не е това лято, другото пак е ок!

Писе, ето пак някоя снимка:

Общи условия

Активация на акаунт