Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 084
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Ма ко, в нета има материали за маслото от вечерна иглика. Прочети и виж дали става и за твоите неразположения.
Смърфи, гледат се оценките от матурите, определени оценки от дипломата, а за някои паралелки(примерно рисуване, народно пеене със сигурност има и допълнителен изпит). В нашия град истерия няма, това ни е спестено.

# 256
  • София
Привет, момичета от близо и далеч!
Радвам се за теб, МА КО, че са били бели кахърите ти.
Радвам се за Гого, че всичко е минало добре, а за теб СТА ДИ, съжалявам, че така се е случило.
СМЪРФЧЕ, имаш палчета и от мен. Няма да се цепя от колектива.
СЛАВЕ, жалко, че момчето ти е пострадало, но си спомни старите хора какво казват: Всяко зло за добро. Кажи му, че ще му мине като на кученце Simple Smile
ПИСЕНЦЕ, неуморна си. И на мен ми се плете, но няма кога.
ПЛАМИ, поздравления за смелостта!
ЛЕЙДИ, когато си идваш в България, кацаш ли в София или прелиташ над нея?
МАРИЯТ, поздравления за оценките на твоето момче! Стискам палци за щерката ти.
Аз днес го раздавах  hahaha "конгресменка". Беше много шумно, много нервно, добре, че гласувахме да се прекрати конгреса, иначе и утре щях да се пържа в собствен сос.
МА КО, не знам как се справяш с твоята коса, но си е трудна работа. Моята порасна вече и е под кръста, та когато я "пера" зор виждам. Нямам време да отида и да я отрежа. Като ми мине сесията, тогава ще е.
Приятна вечер, момичета.

# 257
Фло, надявам се си била пременена тематично! Не ги разбирам тия промени аз......Все нещо се усложнява.... Ама аз гледам от пацинетска гледна точка, де.

# 258
  • София
МАРИЯТ, то и пациентската гледна точка е от огромно значение.
Карахме се, разправяхме се днес и не стигнахме до никъде. Орел, рак и щука. Има десетина "елитни" зъболекари, които искат, ако може да заграбят всички пациенти, а младите колеги, които са без специалност да им работят за жълти стотинки.Ако се замисли човек, за всеки има място под слънцето, всекиму е достатъчно метър на два и толкова, ама пуста лакомия... А катафалка с ремарке не съм видяла.
За дрескода няма да говоря. Сбиротък-има и подходящо облечени колеги, но има и колеги мъже с бермуди,по сандали, колеги жени боси, с чехли, с плажни рокли. Дипломата не прави човека. Възпитание е нужно, а то не се получава с документа.
Хайде стига съм бъбрила. Да събера багажа, че утре отивам при гаджето на село-да го нагледам, да му сготвя. А и косата още не съм си "изпрала". Работа ме чака.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 259
Фло, по новините казаха, че дрескода на срещата ви е бяло. Та....за цвета питах. Ох, и аз си перях косата, когато беше под кръста. Сега ми е по- леко и по- младо.

# 260
Смърфиии прекрасни снимки....
Мария браво на децата.Мина и тоя зор.
Кланика важното е да мине всичко,пък бг няма да избяга я ,ще те чакаме.
Фло хайде няма ли край тая сесия вече.А косата ще изтърпиш още малко.
А аз съм си многооо добре с къса коса,защо не съм го правила преди-не знам.Ама хем ми е по хладно,че все се потя около врата,хем бързо си правя прическата хахах.
Хайде да ви почерпя по една студена бира,че ние с мм бяхме на такова преди малко.
Скрит текст:

# 261
  • София
МАРИЯТ, в бяло бяха облечени протестиращите млади колеги. По-точно бели блузи и ризи. Те бяха гости на конгреса. Можеха да се изказват, но не можеха да гласуват. Аз коментирах делегатите - сбиротък!
ПИСЕНЦЕ, ще я изтърпя тази коса. Толкова време я отглеждам, та още няколко дни ли няма да я издържа. Повече съм решила да не се вричам.
Багажът е готов за утре, косата е "изпрана", отивам да спя.
На вас желая лека и спокойна нощ!

# 262
Добро утро! Да си изпия кафето с форума.

Благодаря ви, момичета, за милите думи! Така било писано- да преминем и през това изпитание!

Гого е ранобуден и съм напред с материала покрай шетането. А и ми се иска да излезем по- рано и да си свършим задачките! Утре сме на рожден ден на негова приятелка от детската градина и ми предстои избор на подарък. Искам да минем и да купим и разни плодове като сме с колата, че не ми се носи като сме пеш. Та общо взето отиваме на шопинг Simple Smile

Смърфи, страхотни снимки! Голяма красота! И аз стискам палци за полета!
Славе, да се оправя бързо половинът ти! И дано не ви се размине почивката.
Ма ко, и за теб палчета за манипулацията, която ти предстои!
Фло, приятна разходка до "гаджето"! И моята коса е пораснала много, а няма на кого да оставя Гого и да мина през фризьорката. Май ще ходим двамата другата седмица. Тъкмо ще подкъси и неговата коса, не че не е къса.
Писе, благодаря за почерпката. И аз си позволих мента със спрайт снощи.
Мария, браво на децата ти!
Плами, много си смела!

# 263
  • при късмета
Добро утро!
Нашия уикенд се провали, заради смотани "хотелиери" и дублирана резервация. Добре, че на етървата вчера ѝ хрумна да звънне, иначе можеше и на място да разберем. Не, че е далеч, но щях хубаво да ги наредя.
Калинче, по-бързо да минава и заминава при теб, че да си спокойна. Чакането е много гадно.
Писе, на теб с това комоцио, не ти ли записаха контролен преглед?
Мария, мерси, ще погледна
И ние трябва да пазаруваме, но така или иначе довечера ще излизаме, та може и за утре да остане.
Като хартисахме поне вратата на банята ще боядисаме днес.

# 264
Ма ко, защо не отидохте на друго близко място?

# 265
  • при късмета
Като начало не можахме да намерим близко място от днес за утре, а само за едно преспиване не ни се бие много път. Второ навсякъде настаняването е до 12, а напускането до 14ч. и търсим с басейн. Там където се бяхме засилили можеше да освободиш стаята до 14ч. но да останеш на басейна и в комплекса до когато искаш. Целта беше децата да се плацикат, а ние ту на коктейли, ту с тях, при това до по-късно в неделя

# 266
Добро утро!
Фло "прелитаме" София, че се прибираме с колата, а пък в София познавам само вас Laughing
Мако трябва да ходиш всяка година на мамография, не е приятно, но се налага....Не чакай да "опипаш" нещо.
Снощи имахме драма Laughing Кратун споделил с гаджето, че ще ходим на йоркша шоу и тя помолила да я вземем. Обаче ние можем да идем само на 9-ти, че мм тогава почива, а тя точно тогава е на свадба LaughingLaughingLaughing Драма е, защото тук са на режим "от училище-в къщи" и гаджетата се срещат само в училище Laughing Дори на тази възраст рожденните дни са само момчета, или момичета. Няма общи сбирки. Могат да идат на кафе или кино само ако възрастен ги закара Laughing

# 267
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, права си. Прегледа обичайно е с ехограф, а не с мамограф, ако говорим за профилактичен, обаче пропускам понякога. Миналата година ходих, за тази не бях.
Смърфи, наспи се след пристигането и ела да разкажеш как изкарахте
Ста ди, подсети ме да си взема мента
Виооооооо, ще пиша отсъствия

Два дни се занимаваме с вратата и касата на банята. Боядисваме с автобои, както обикновенно, а вече и те са на водна основа и съхне по-бавно, ако не се нагрее. Хванали сме се и за една перла, която по-трудно и от боята съхне, то е нагряване с пистолет с топъл въздух, то е чакане. Обаче свършихме всичко това и лакирахме. Лака обаче също съхне бавно, лакирахме всичко финално и започнахме да чистим и да вършим други работи до тогава, като кухнята е разчистена и вратата е сложена на масата. Касата поизсъхна и решаваме да сложим вратата на място, пък да си съхне. Отивам към кухнята и като видях котешки стъпки по вратата, лошо ми стана. На мъжа ми съвсем, бесен е, 2 дни труд на вятъра. Сега пак стъргане и от начало. Направо му идеше да я лепне на вратата, да декорира петната.

Пак чакам техник за интернета този път, с тези бездарници говоря цяла седмица повече отколкото с мъжа и всеки път нещо различно измислят, вместо просто да сменят скапания си рутер. И жалби ще пиша днес, независимо какво ще направи този, направо съм им бясна

# 268
Благодаря за кафетата, Ма ко!
На теб спорна работа! Тия домашни любимци понякога прецакват работата, ама си ги обичаме.

# 269
Леле, ма ко, разбирам го мъж ти... Ужас! Не може ли кот да го дадете някъде, докато свършите работата?

Ние се върнахме вчера следобед, ама сме -1 куфар. Моят, разбира се... Загуби се някъде м/у гръцкия остров и Атина за полет от половин час. Моят и още 10-на куфара. Сега чакам да го открият, ама гърците не са по-бързите работи, та май ще има да си почакам. Само че в петък пак летим, отиваме в Букурещ при приятели и мм по работа, а след това аз ще идвам в БГ. Пита се в задачата с какви дрехи ще го играя този номер, защото почти всичко ми е в загубения куфар (барабар с банските и т.н.) и ако не го открият до четвъртък, ще я вапцам работата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт