Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София
От мен да мине

# 286
  • гр.Варна
 newsm59 :ura:L Вале.Мноооого да си здрава, обичана и уважавана.Да те носят на ръце щото го заслужаваш. HugВзех си от всичкооооо и пийнах и хапнах доволно.

# 287
  • при късмета
Мерси за почерпката, Вале, весел празник!

# 288
  • Бургас
Валка,да си жива и здрава и всички окол теб! Heart Eyes Hug
Вече си голямо момиче и мисля,че е крайно време да оставиш тези лимонади и да пийнеш нещо по-сериозно,предлагам да е бира! Joy
Наздраве за твое здраве,душицо! bouquet

# 289
Добро утро!
Вале, прекраснице, да си жива и здрава Kissing HeartFlowers HibiscusTwo Hearts Много хубава възраст!!!
Писе хубав празник имате!
Смърфи всичко е добро, щом завършва добре...
Мако аз само като те прочетох се ядосах... Подивявам да ми се прецаква труда...
При мен нищо интересно. Кратун ме ядосва с желанието да противиречи и да върши всичко на обратно, а иначе стана майстор на китайската храна Laughing Кога ще му писне да я готви, че вече ще ни се дръпнат и на нас очите LaughingLaughingLaughing

# 290
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, прати ми Кратун, аз съм установила, че на мен от китайско не ми се дръпват очите, ще го приема с удоволствие. Joy Радвай се, че детето готви, шефа само нарежда. А днес дори не можем да го измислим, та чакам идеи. Остави го да си противоречи, това му е от възрастта
Валето, цъфти, от вчера ѝ се радвам
Трябва да отида до пазара и от няколко дни се дебнем с дъжда. Станахме като в тропиците, изгниха ми костите на тази влага и от седмица ме е хванала мигрената, че не се търпи вече

# 291
Късно, но идвам.
Лейди, давай китайското!
Ма ко, аз днес дебнех слънцето и рано се изнесох на пазар. Сега повторих. Мислех си, че като е леко облачно не е топло, ама се върнах вир вода.
Утре съм на преглед в София. Да ми стискате палци.

# 292
  • при късмета
Стискам всякакви палци, ако ти трябва някаква помощ за ориентиране или друго, ми се обади

И аз трябва да се връщам до пазара. С шефа сутринта това за което излязохме не го взехме, но за сметка на това се върнахме с три торби Joy Поне знаем какво ще вечеряме

# 293
Калинка хич да не ти пука,имаш си готвач,да си се инати и това е .
Ма ко и тук три дена следобяд вали,а преди това и след дъжда е слънце .
А одеве каква буря мина ...изми ми прозорците и двете тераси.Гледах през прозореца и се молех да не  ми събори саксиите и унищожи китките...
Мария стискам палци и после да се похвалиш от резултата.
Аз си стоя на хладно,върша си задачките по телефона и си плета.Одеве си сипах едно питие и сега ми е супер хаха.
Я да пусна едно на вас и наздраве.

# 294
Наздраве, Писе!

# 295
  • Бургас
Писе,блазе ти за бурята,ох щях да напиша бирата. hahaha
Аз искам точно такава стъклопочистваща бура,че да пусна и маркуча да измия терасата.Имам много криви съседи долу,капка да капне и вдигат скандали и мия само по време на дъжд като лудите.
Мацки,май ще стане моята Финландия.Стискайте палци!ММ се нави да кара колата,защото е автоматик и май ще ходим.
Искам на хладничко и в гората.Дано да стане и да пиша оттам.

Ма-ко,изчистихте ли котешките лапки?Много се смях със случката. Joy

Утре почвам да стягам багажа.
Лека от мен и да бягам,че Криста дойде гола от банята.

# 296
  • при късмета
Писе, наздраве!
Славе, още не сме оправили вратата. Мислех, че с шлайфа ще сваля всичко, но мъжа ми каза, че първо трябвало да се изчисти лака с разредител, че е много пресен. Другия вариант е да го свали с нагряване. Обаче изобщо не знам кога ще е, защото и за този уикенд заехме единия ден.
Приятна почивка и да се разхладиш

# 297
Добро утро,хайде на кафето.

Днес е супер времето,подухва и напича слънчице.Обаче фейса ми напомни че преди  година е било същото -буря и дъжд.
Славе,двам се, че ще си починеш на хладно.
Ма ко ще стигнете и до вратата,а палавника да бъде наказан и затворен през това време.
Нашето куче се оказа алергично към прословутата каишка Форесто... прави алергия и ще си караме на капки всеки месец .
Проснах си дрехите,после една пилешка супа ще направя и продължавам да плета-елени при това хихих.
Приятни почивни дни.

# 298
Добро утро!
Кафе Kissing Heart
Мария стискам палци!!!!
Славе много, много се радвам за вас!
Мако китайското става супер и е бързо, но има огромен избор на продукти - последното беше пресни нудъли, зеленчуци и териаки сос. Зеленчуците ги продават както микса от салати - има си всичко от гъбите, през бамбука до кълновете. Териаки соса също е готов... Нали сме мулти-култи LaughingLaughingLaughing Със нудълите и супите е ок, но като започне да върти суши става мазало, а после аз чистя..... Лично аз предпочитам италианската паста Laughing Днес са решили, че им се яде къри, което пък за мен е ок, че става бързо....
Писе аз пък почнах да бродирам коледен чорап LaughingLaughingLaughing
Пожелавам ви много слънце почивните дни!

# 299
Добро и от мен! Kissing Heart

Писе, грабвам поне половината от кафетата, спи ми се много.

И познайте какво правя? Ама от раз да познаете! Пак оправям багаж, хаха! Животът ми мина в оправяне на багажи... Утре летим за Букурещ, след седмица аз се връщам в БГ, а мм продължава в командировка из Европата, после и той ще кацне буквално за 24 часа в БГ преди да се прибере насам. За палците си знаете, нали?

Мария, стискам и на теб палци! Hands Pray

Славе, да дойда с вас да шофирам автоматика? Wink И ляв волан, и десен волан мога да карам. Абе многофинкционално тамагочи съм. Ама на много студено отивате, а като знам след 3 месеца какво пак ни чака, брррр...

Калинка, хич не му скършвай мерака на Кратун, браво на момчето за ентусиазма! Сега китайско, после мексиканско и т.н., докато накрая се научи да прави пълнени чушки и мусака и ще рахатясате напълно!
Въпросът с гаджетата е от изключително голяма важност Stuck Out Tongue Winking Eye, а и проблемите (срещи и раздели) тепърва ще ви налазват, та ти пожелавам олимпийско спокойствие. Hug

Ма ко - като приключите накрая с всичко, да покажеш снимки след ремонта!

Днес за тук обещават дъжд и бури, ще я видим таз работа! Засега едно слънце се е опнало, отсега не се диша...

Общи условия

Активация на акаунт