Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 138
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • при късмета
Както нищо нямаше да правя вчера, взех, че се присетих да довърша балкона. Сутринта шефа излезе с майка и съм почти готова, остава ми само металната част на парапета, ама тя е най-лесна. И фасаген и боя и лак съхне бързо на това време, та смятам до довечера да съм готова.

Вале, да сте все такива задружни, обичащи се и усмихнати цялото ви семейство! Талантливи да не пропускаме. Весел празник и за Бояна най-шарената шапка

И аз преди усещах мъжа ми като става, а той става много преди мен, вече не. И да ме събуди заспивам веднага, защото стана ли веднъж, ако ще да ми заспива сърцето, през деня не мога да спя.
И снощи ставах в 3ч. защото моя мъж ме изчакал да заспя и пуснал вентилатора да духа точно с/у нас. Иде ми във фризера да го слагам нощно време

Латекса ми изсъхна, отивам ад се захващам с боята

# 316
Вале, и от мен поздравления за порасналата Бубка! В твоя ред на мисли ѝ пожелавам да не спира да се усмихва! Да усмихва и вас!

# 317
  • София
Благодаря, прекрасни хора!

# 318
С малко закъснение - Да е жива и здрава, Бубка! И винаги с такава лъчезарна усмивка! 💐🎉🎂

Ние пристигнахме, куфарите и те! 😜 Всичко беше наред! И започнахме събиранията с приятели.

# 319
  • при късмета
Да мина набързо да почерпя за моя мъж

# 320
Да е жив и здрав, Ма ко! Да търпи кот, да слуша теб и да козирува на Шефа!

# 321
  • при късмета
Мерси, Мария, с първото ще му е най-трудно да се справи Joy А на шефа и двамата козируваме, нали е шеф

# 322
  • София
Жив и здрав, Ма ко!

# 323
Добро утро!
Мако да е честит тм!
И при наж започнаха жегите Laughing Сега се радвам че сме в горичка и е сенчесто.

# 324
Изпратих ММ в командировка. Сега се чудя дали да не последвам примера на Ма ко и да боядисам хола с латекс или да се пека на терасата.

# 325
July Morning!!!!!
Добро утро и да е слънчев месеца!!!

# 326
  • при късмета
То добър ден стана вече, ама да сложа кафе

Най-после вратата има боя. Остана лакирането отвън и фототапета отвътре, все сме готови и все нещо остава Joy
И парапета на балкона ми е готов. С ден закъснение, че се бях разбоядисвала в на-голямата буря. Много бавно съхне този лак, ама изсъхна на парапета де, за вратата ще вземем друг, че не става така.

Оп, замалко да се бутна в Калинка

# 327
Добър ви ден и от мен! И щастлив нов месец!

# 328
Да си похваля щерката, че завърши със златен медал!
Добро утро!
Да се разхладим с кафето, че тази вечер беше много горещо.

# 329
  • при късмета
Добро утро!
Браво на момичето ти Мария!

И при нас се стопли, но още е много влажно. Ще хайманосваме цял ден с шефа

Общи условия

Активация на акаунт