Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 161
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро!
Идвам на кафето!
Мария да ти е жива и здрава щерката и да те радва все така! Браво на детето! Имаше ли церемония?
При нас е жега от 5ч. сутринта.... Вчера ме хванаха лудите и хукнах да пазарувам Laughing Скърших се с нови чепици за лятото и две ризи. Сега трябва да ги изпера LaughingLaughingLaughing

# 331
Браво на момичето ти, Мария! Hands ClapИ пак със златен медал да свърши предстоящото средно образование!

Довечера сме концерт, на стадион, а навън ще е над 35 градуса... Ще се сварим в собствен сос....
Утре рано сабахлянта летя за БГ, най-накрая дойде и това време. Знаете си какво да стискате! Kissing HeartStuck Out Tongue Winking Eye

Ако е имало някой празнуваш, да се чувства поздравен! Hug

# 332
О, Лейди, церемонията беше топ! Дъщеря ми беше написала толкова трогателно прощално/благодарствено слово от името на седмокласниците. Там не успях да се разплача, защото бях съсредоточена да го чуя от- до, защото беше изненада и за мен. Но у дома на всяко препрочитане тръгваха сълзите ми.
Смърфи, на кой сте на концерт в тая жега?

# 333
  • София
Привет момичета от близо и далеч!
МАРИЯТ, присъединявам се към пожеланията за твоето момиче!Честито,все така да бъде и занапред.
СМЪРФЧЕ, утре ще трябва да си поделим палчетата. Ти летиш, а аз ще съм на тест по Етика. Ще разчитам на стиснатите палчета и на помощта на вси светии. Толкова да не ми се чете, та чак думи нямам. Каквото такова!
От два дни си имам и гостенки - щерката и чаветата. Сутрин излизат, вечер се прибират, само и само да не ми пречат. С тях или без тях, все толкова бих научила. Ей, шантав предмет е тази Етика.
Хайде, останете си със здраве, а аз пак да се забия в тетрадките. Учебник няма, четем само от лекции. 

# 334
Мария, на Ед Шиърън сме! Навън е ад!

Фло, разделяме си палците! Стискам и на теб! Таз Етика звучи много увъртолено...

# 335
О, Смърфи, после снимки! Задължително!
Фло, теб ли те е страх от Етиката? Теб? Не мога да повярвам.....Но ще те стисна, за да ти вдъхна кураж.

# 336
Очакваме всеки момент да се изсипе поне един океан вода... Не е хубаво да е супер горещо, ама и да вали из ведро, пак не върви! Развали се за 10 минути...

# 337
Добро утро!
Стискам палци !!!!
Мария това са паметни моменти за родителите Kissing Heart Сега на къде ще поеме детето?
Фло сигурна съм, че и без да четеш ще пребориш етиката! Радвай се на гостите Flowers Hibiscus
Смърфи как беше концерта? Леко кацане!
Да похваля и моя Кратун - има бронзов медал от олимпиадата по математика! Наистина не очаквах да е на такова ниво. Сега съм в очакване на рапорта за края на годината - да видя дали си е стигнал таргетите... Яд ме е, че е умен, но мноооого мързелив и не му се учи.

# 338
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, браво на Кратун!
Фло, ще пребориш етиката, не се притеснявай. Палците са стиснати
Смърфи, вероятно вече си кацнала, като минаваш през София, звънкай
Писе, да ти е жив и здрав рожденика!

Аз се надявам днес да приключа с тази врата най-после, че не знам до къде ми дойде. Мъжа ми донесе автолак, който съхне бързо, защото има втърдител, ама се смесват 3 компонента в пропорции и се надявам според обясненията му да го сготвя правилно и най-после да лакирам вратата. На кой идиот му хрумна да махне ацетоновите бои, още не ми е ясно.
А и нещо за ядене трябва да сготвя, така че днес цял ден това ще правя Joy

# 339
Лейди, честит медал и на вас! Тази година бронзов, другата- златен. После направо купа!
Щерката се ориентира към гимназията, кото завършихме аз, ММ, брат ми, двете племенници, и други две, които сега учат там. Записахме всички възможни специалности, но се надяваме да влезем информатика с разширено изучаване на английски език. Ако я класират и в хуманирната паралелка пак ще съм супер доволна, защото литературата ѝ е в кръвта. Имаме седмица до класирането.
Ма ко, ние ще сме на сандвичи с кайма или спагети болонезе(за мен без спагетите и филиите хляб), че фурната ми е заета с печене на блатове. Утре щерката прави 14 години.

# 340
  • при късмета
Мария, много добра идея ми даде, шефа не отказва спагети, стават бързо и имам всичко за тях

# 341
Мария стискам палци да влезе където тя желае! Пък Кратун - той не е гений LaughingLaughingLaughing ама знам ли.... Това е огромна държава, с много престижни училища и много азиатци LaughingLaughingLaughing Изключително съм доволна от това му постижение.
Аз пък ще правя пататник, че снощи пак бяхме на нудъли Laughing

# 342
Привет, банда! Кацнах, всичко е нормално, ама хуквам по задачи, че много са се насъбрали.

Концертът беше уникален! Този човек е невероятен творец! Ама организацията на румънците издишаше отвсякъде....

Имам малко снимки на телефона, ама сега нещо не ми дава да ги кача. Ще опитам по-късно!

И в сезона на чУрешките да се почерпим за следващата година в процеса на моето помъдряване!

# 343
  • при късмета
Да си жива и здрава, Смърфи, весел празник!

# 344
Смърфи да си здрава и мнооого щастлива! Нека се сбъднат всичките ти желания!

Общи условия

Активация на акаунт